Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Jól láthatósági pulóver

A nálunk található jól láthatósági pulóverek remek minőségben, különböző kivitelben, minden célra elérhetőek, legyen szó munkáról vagy hobbitevékenységről. Különböző színekben, vastagságban és kialakításban gazdag kínálatunkban nem kell lemondania a biztonságról hidegebb időkben sem.A jól lélegző, bélelt láthatósági pulóverek megfelelnek a legkomolyabb munkavédelmi előírásoknak, de jó társak lehetnek egy téli sétán is. Az egyszerű modellektől egészen az összetett, többfunkciós, kiegészítőkkel ellátott darabokig itt mindent megtalálni. Első a biztonság egész évben, minden napszakban!


27termék 127
27termék 127

Tapasztalat és szakértelem

Több mint 20 éve foglalkozunk munkavédelmi felszerelések és egyéni védőeszközök kereskedelmével. Az Épkézláb Munkaruha webáruházunk is immáron több mint 10 éve szolgálja ki a vásárlókat. Ez idő alatt mi is sokat tanultunk, követtük az újdonságokat, szakértelmünket folyamatosan növeltük. Ennek is köszönhető, hogy munkatársaink megbízható szakmai tanácsokkal tudják ellátni vásárlóinkat a megfelelő védőeszközök kiválasztása során.

Kínálatunkban a legismertebb, a legjobb minőségű márkákat sorakoztatjuk fel, mint a Portwest, a Cerva, a Dunlop, a 3M és így tovább. Igyekszünk a hazai gyártókat is támogatni, így termékeink között megtalálja a hazai papucsokat, zoknikat, derékszíjakat és sok egyebet is. Az általunk forgalmazott egyéni védőeszközök egyaránt megfelelnek a magyarországi és az európai uniós előírásoknak is. Mindez igaz a jól láthatósági pulóvereinkre is.

Milyen pulóvereket talál nálunk?

A Jól láthatósági ruházat és eszközök fület lenyitva érheti el a nálunk kapható láthatósági termékeket, köztük a pulóvereket is. A jól láthatósági pulóver fontos része lehet munkavédelmi vagy hobbiruházatunknak.

Sokaknak munkakörük írja elő, hogy láthatósági ruházatot hordjanak. Ilyenkor nem csak a meleg nyári napon végzett útépítési munkálatokra kell gondolni. Számos szakma van, ami során fontos lehet a jól láthatósági meleg öltözet is, mint a vasút vagy a repterek munkatársai, a hajón dolgozók. Bárki, aki az év minden szakában veszélyes munkát végez kültéren.

Azonban nem csak a munkánk során, hanem a magánéletünkben is jól jöhet egy láthatósági pulóver. Futáshoz, biciklizéshez, téli sétához is hasznos lehet. Hiszen a jól láthatóság már nem csak a rikító sárga mellényből áll, és fő a biztonság! Egy softshell láthatósági pulóver megbízható választás akár olyan komoly helyekre is, mint a repterek, autópályák, bányák. Hajnali kocogáshoz pedig ott az egyszerűbb, kapucnis polár pulóver.

Hogyan viseljük a jól láthatósági pulóvert?

A jól láthatósági pulóverek ideális alternatívák hűvös időben, amikor a kabát még túl soknak bizonyul. Jó választás az iparban dolgozók, kikötői munkások, utak mentén dolgozók számára.

Azt, hogy munkánk során szükséges-e láthatósági ruházatot viselnünk, a vonatkozó jogszabályok írják elő. Ezek tartalmazzák azt is, hogy milyen darabok szükségesek, azok viselése hogyan segíti biztonságunkat. Fontos, hogy ezeket az előírásokat fogadjuk meg és szigorúan tartsuk be, hiszen a jól láthatóság életet menthet.

Léteznek olyan plusz tulajdonságok is, mint a láng- vagy vízállóság, antisztatikus hatás. A jól láthatósági felszerelések repertoárja már nem csak a kocsiban tárolt sárga mellényről szól. Válogathatunk kabátok, nadrágok, pólók, pulóverek, még overálok között is. A lényeg, hogy mindig minőségi, az előírásoknak megfelelő terméket vásároljunk, és ügyeljünk a helyes viselésre. Hagyjuk szabadon a fényvisszaverő csíkokat, ellenőrizzük a megfelelő záródást, és ne szégyelljünk láthatósági ruházatot viselni, mert fő a biztonság!