Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Lángálló- és antisztatikus ruhák

A lángálló- és antisztatikus munkaruházati termékek magas szintű védelmet adnak a viselőnek. Széles választékban állnak a vásárlók rendelkezésére a különböző lángálló munkaruhák webáruházunkban. Lángálló választékunkban megjelennek mind az anyagában lángálló és mind pedig a kezeléssel lángállóvá tett termékek is. Ideálisak lehetnek például olajiparban dolgozók, hegesztők, katasztrófa védelem dolgozói, tűzoltók számára. Téli és nyári munkakörülményekhez egyaránt talál termékeket kínálatunkban.

Lángálló és antisztatikus munkaruhák a kínálatunkban

A lángálló és antisztatikus munkaruhákat a felhasználási körülmények figyelembevételével érdemes két fő csoportra osztani.

Lángálló munkaruhák:

Vannak olyan területek ahol nincs robbanásveszély, a dogozót csak a sugárzó vagy kontakt hőtől illetve, a ráfröccsenő olvadt fémtől kell megvédeni. Tipikusan ilyen felhasználás például a hegesztés, a forrasztás, a kovácsolás és más melegüzemi munkák. Ezekre a területekre általában pamut anyagból készítenek lángálló munkaruhákat és ezt a pamut anyagot valamilyen kikészítésnek vetik alá, ami bizonyos ideig lángállóvá teszik az anyagot.

Lángálló és antisztatikus munkaruhák:

Azokon a munkaterületeken ahol nem csak a lángállóság a követelmény, hanem az antisztatikusság is ott már a munkaruhának nem elég csupán a lángállóság, hanem antisztatikusnak is kell lennie. Ezek a munkaterületek tipikusan olyanok ahol valamiért robbanásveszélyes a munkakörnyezet, mint például a különböző vegyi üzemek, az olaj és gázipar. Ezekre a területekre készült munkaruhák anyagai már tartalmaznak az anyagukban szénszálat is, ami biztosítja az antisztatikusságot is a lángállóságon felül. Fontos figyelembe venni, hogy az ilyen munkaterületeken a komplett ruházatnak antisztatikusnak és lángállónak kell lennie, így nem elég, ha csak a munkásöltöny lángálló és antisztatikus, hanem a teljes öltözetnek annak kell lennie. Tehát oda kell figyelni, hogy az alsó ruházat is lángálló és antisztatikus legyen. A kínálatunkban ezért megtalálhatóak a teljes öltözet darabjai. Úgymint a lángálló és antisztatikus zokni, a lángálló és antisztatikus jégeralsó, a lángálló és antisztatikus póló több féle változata, a lángálló és antisztatikus pulóverek, a lángálló és antisztatikus munkásnadrágok kantáros és dereka kivitelben, a lángálló és antisztatikus munkáskabátok, a lángálló és antisztatikus bélelt kabátok, a lángálló és antisztatikus jól láthatósági kabátok és mellények és ezen kívül még néhány kiegészítő, mint a lángálló és antisztatikus kámzsák és sálak.