Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Jól láthatósági overál

Általánosságban elmondható, hogy a jól láthatósági viselet hasznos lehet munka és hobbi során egyaránt. A jól láthatósági overál mégis egy olyan ruhadarab, amelyet legtöbbször komoly munkavégzés során viselnek. Gyakori viselet az útmenti munkálatok vagy a vasúti munkaerő körében. Fontos, hogy az egész testet borítsa be és védje meg a szennyeződéstől az alatta lévő ruházatot.

Az itt található overálok kiváló minőségben, a legkülönfélébb kialakításokkal, hasznos funkciókkal biztosan megfelelnek minden igénynek. Bár egy összetett ruhadarabról beszélünk, így sem kell lemondania a kényelemről, sőt, akár a változatosságról sem.


5termék 15
5termék 15

Sok év, sok tapasztalat

Az Épkézláb Munkaruhánál már több mint 20 éve foglalkozunk munkavédelmi felszerelés, védőeszköz kereskedelmével, s immáron 10 éve üzemel webáruházunk is. Ezalatt az eltelt idő alatt mi is sokat fejlődtünk, követtük az újdonságokat és fejlesztettük szakismeretünket. Ennek a hosszan tartó tanulási folyamatnak is köszönhető, hogy minden munkatársunk profi, segítőkész tanácsokkal, segítségnyújtással várja vásárlóinkat online és személyesen egyaránt.

Kínálatunkban a legismertebb márkák, legjobb minőségű anyagok közül válogathat, mint a Portwest által forgalmazott Vest-Port, Sealtex Ultra, 300D Oxford Weave alapanyagai. A nálunk kapható overálok mind megfelelnek a magyar és az európai előírásoknak is.

Milyen jól láthatósági overálok közül válogathat?

A jól láthatóság már rég nem áll meg a rikító sárga mellénynél. A Jól láthatósági ruházat és eszközök fülre kattintva érheti el a nálunk kapható jól láthatósági ruházatokat és kiegészítőket, köztük az overálokat is.

A jól láthatósági overál fontos része a legkomolyabb szintű munkavédelmi viseletnek. Sokaknak munkakörük írja elő, hogy láthatósági ruházatot hordjanak, pláne, ha zord körülmények között végzett munkálatokról beszélünk. Számos szakma van, ahol fontos a jól láthatósági öltözet tetőtől talpig, gondoljunk csak az útépítési munkálatokra vagy a vasút munkatársaira. Az egyszerű modellektől egészen az összetett, többfunkciós, kiegészítőkkel ellátott darabokig mindent megtalálnak hölgyeknek és uraknak egyaránt. A színválaszték és a fényvisszaverő csíkok elhelyezkedésében, számában is bőven van választék, ahogy anyagban is, mint például a vízlepergető bevonat. A nálunk kapható overálok még az ipari mosást is kiállják, így nem kell tartania az idő előtti elhasználódástól, a nehéz tisztítástól sem.

Hogyan kell viselni a jól láthatósági overált?

A munkavédelemre vonatkozó jogszabályok szabályozzák, hogy munkavégzésünk során kötelező-e jól láthatósági ruházatot viselnünk. Ezek a jogszabályok írják elő azt is, hogy pontosan milyen darabokat kell hordani a legnagyobb biztonság érdekében. Fontos, hogy az efféle előírásokat fogadjuk meg és szigorúan tartsuk be saját biztonságunk érdekében, hiszen a jól láthatóság életet ment.

A jól láthatósági overálok ideális viseletet nyújtanak olyan munkakörülmények között, ahol fontos védeni testünk egész felületét. Jó választás az iparban, az utak mentén vagy reptéren, víz közelében dolgozók számára. Kapucnis, vízlepergető változata jó szolgálatot tesz olyankor, ha ki vagyunk téve az időjárás viszontagságainak

Rendelkezésükre állnak még kabátok, nadrágok, pólók, pulóverek és olyan kiegészítők is, mint például a kesztyűk. Fontos, hogy mindig törekedjünk a minőségi, az előírásoknak megfelelő termékek kiválasztására, és figyeljünk a helyes viselésükre. Hagyjuk szabadon a fényvisszaverő csíkokat, ügyeljünk a jó záródásra. A jól láthatóság életet ment.