Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Munkavédelmi lábbeli

Mindennapos munkahelyi használatra válasszon széles méret és típus választékunkból ha munkavédelmi bakancsot, cipőt, klumpát, papucsot, csizmát keres! A lábbelik ápolásához és viseléséhez nélkülözhetetlen kiegészítőket itt, egy helyen megtalálja.

Munkavédelmi lábbelin nagyon sokféle terméket értünk, ami teljesen természetes, mivel ahány munkahely ahány felhasználó annyiféle igény merül fel a munkavédelmi lábbelik kapcsán. Még a hasonló típusú lábbeliknél is jelentős eltérések lehetnek az eltérő felhasználási körülményeknek megfelelően.

Vegyük például a munkavédelmi bakancsot, ami az egyik leg gyakrabban használt munkavédelmi lábbeli.

Ezt a bakancsot használhatják beltérben könnyű fizikai munkánál, mint amilyen a kisebb könnyű anyagok csomagolása. Az ilyen helyeken egy könnyű szellőző akár orrmerevítő nélküli munkavédelmi bakancs is megfelelő lehet a dolgozónak. Viszont gondoljunk, csak bele mi történne ezzel a bakanccsal, ha egy építkezési területen sáros nedves időben szeretnénk használni. Könnyű belátni, hogy ilyen felhasználási körülmények között nagyon hamar tönkremenne és még a garanciát sem tudnánk érvényesíteni mivel nem a megfelelő munkavédelmi lábbelit választottuk. Ilyen helyre egy sokkal robosztusabb más anyagokból készült munkavédelmi bakancsot kell választani. Ennek a bakancsnak már átszúrás mentes talppal kell rendelkeznie. Ezen kívül, mindenképpen kell, bele orrmerevítő mivel ilyen helyeken bármi rá eshet a felhasználó lábára és ettől is meg kell védeni a lábat. A bakancs felsőrésze pedig egy más minőségű általában hidrofobizált bőrből készül, hogy bizonyos mértékig a nedvességnek is ellenálljon.

A fentiekből is látszik, hogy nem is olyan egyszerű a választás mikor arról kell dönteni, hogy milyen munkavédelmi lábbelit vásároljon valaki magának vagy a munkatársainak.

Web áruházunk munkavédelmi lábbeli kínálatának az összeállításánál ezért arra törekedtünk, hogy a lehető legszélesebb kínálatot biztosítsuk. Így segítve a vásárlóinkat abban, hogy az adott körülményeknek legmegfelelőbb munkavédelmi lábbelit választhassák és kényelmesen, de mégis biztonságosan tudjanak dolgozni. Mivel nem csak a biztonság, hanem a kényelem is fontos szempont a megfelelő cipő kiválasztásánál. Ki szeretne egy biztonságos, de kényelmetlen cipőben több órát eltölteni. Az általunk kínált munkavédelmi lábbelik mind a két tulajdonsággal rendelkeznek, nem csak biztonságosak, de kényelmesek is.