Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Jól láthatósági póló

Legyen szó munkáról vagy hobbiról, az itt található jól láthatósági pólók remek minőségben, különböző kivitelben minden célra megfelelnek. A színekben, kialakításokban gazdag kínálatunkból válogatva nem kell lemondania a biztonságról a forró nyári napokon sem. A jól lélegző, kényelmes pólók megfelelnek a legkomolyabb munkavédelmi előírásoknak, de jól jöhetnek egy nyáresti kocogás során is. Az egyszerű modellektől egészen az összetett, többfunkciós, kiegészítőkkel ellátott darabokig mindent megtalálhat nőknek és férfiaknak egyaránt. Ügyeljen a biztonságára nyáron is!


33termék 130
33termék 130

Tapasztalat és szakértelem

Mi, az Épkézláb Munkaruha webáruháznál mára több mint 10 éve szolgáljuk ki vásárlóinkat. Cégünk pedig több mint 20 éve foglalkozik munkavédelmi felszerelések, védőeszközök forgalmazásával. Ennyi idő alatt mi is sokat tanulhattunk, követtük a trendeket, szaktudásunkat folyamatosan növeltük. Az éveknek köszönhetően munkatársaink profi szakmai tanácsokkal várják vásárlóinkat a megfelelő munkavédelmi ruházat kiválasztása során is.

Áruházunkban a legelismertebb, kifogástalan minőségű márkákat találhatja, mint például a Portwest által gyártott Iona, Cotton Comfort alapanyagokból készült pólók. Számos más innovatív gyártó alapanyagaiból készült termékek között is válogathat kedvére. A nálunk elérhető egyéni védőeszközök megfelelnek mind a magyarországi és az európai uniós előírásoknak is. Ez igaz a jól láthatósági pólókra is.

Milyen jól láthatósági pólókat talál nálunk?

A jól láthatóság már nem csak a rikító sárga mellényből áll! A Jól láthatósági ruházat és eszközök fület lenyitva érheti el a nálunk kapható láthatósági termékeket, köztük a pólókat is. A jól láthatósági póló fontos része lehet munkavédelmi vagy hobbi ruházatunknak.

Sokaknak munkakörük írja elő, hogy láthatósági ruházatot hordjanak. Ilyenkor nem csak a zord körülmények között végzett munkálatokra kell gondolni. Számos szakma van, ahol fontos a jól láthatósági öltözet, szem előtt tartva, hogy a munkavégzés mondjuk a szabadban történik nyáron. Ebből pedig jó sok van, gondoljunk csak az útépítési munkálatokra vagy a vasút munkatársaira, akik az év minden szakában dolgoznak.

Nem csak a munkában, hanem a magánéletben is jól jöhet egy láthatósági póló. Futáshoz, biciklizéshez, sétához is hasznos lehet, hiszen mindig fő a biztonság! Termékeink között elérhető mind női és férfi láthatósági póló, többféle nyakkivágással, gallérral vagy anélkül. A színválaszték és a fényvisszaverő csíkok elhelyezkedésében, számában is bőven van választék. Átmeneti időjárásra vagy olyan tevékenységhez, ahol jobb az egész karunkat védeni, elérhetőek a hosszú ujjú pólók is.

Hogyan viseljük a láthatósági pólónkat?

Azt, hogy munkánk során kötelező-e jól láthatósági ruházatot hordanunk, a vonatkozó jogszabályok írják elő. Ezek határozzák meg azt is, hogy milyen darabok szükségesek, azok viselése hogyan segíti biztonságunkat. Fontos, hogy ezeket az előírásokat fogadjuk meg és szigorúan tartsuk be, hiszen a jól láthatóság életet menthet. A láthatósági pólók ideális viseletek meleg időben. Természetesen elsődleges szempont a biztonság, így a póló csak akkor elegendő, ha azt a munkavédelmi előírások megengedik. Magánéletben ez más, bátran viseljünk láthatósági pólót nyári, szabadtéri programjainkhoz, sportoláshoz. Jó választás az iparban, az utak mentén dolgozók számára.

Rendelkezésünkre állnak még kabátok, nadrágok, pólók, pulóverek, még overálok is. A legfontosabb, hogy mindig minőségi, az előírásoknak megfelelő terméket vásároljunk és figyeljünk a helyes viselésre, hagyjuk szabadon a fényvisszaverő csíkokat. Ne szégyelljünk láthatósági ruházatot viselni, mert fő a biztonság!