Jól láthatósági ruházat és eszközök

A Portwest és más gyártók által készített jól láthatósági ruházati termékek kellő biztonságot adnak a viselőjüknek. . Különböző alapanyagokból mindenki megtalálhatja magának a megfelelő jól láthatósági terméket. Különböző ipari területeken dolgozók számára plusz funkciókkal is rendelkeznek mint lángállóság, antisztatikus tulajdonság, vízállóság.

Az ipar számos területén szükség van arra hogy a dolgozók ruházata megfelelő láthatósággal rendelkezzen. Ilyen területek vasúti alkalmazottak, út építők, autópályán dolgozók, építőipar munkavállalói, kikötőkben, munkagépekkel, hajókon dolgozók mindegyike számára fontos biztonsági elem a megfelelő láthatóság.Téli és nyári munkakörnyezethez is talál jól láthatósági termékeket.

Közúti eszközök

Közúti eszközök

Ebben a kategóriában a közúti eszközök széles kínálatával szeretnénk segíteni Önnek a biztonságos munkakörnyezet kialakításában.

Útépítési és karbantartási munkák során, építkezések alkalmával, vagy bármilyen - munkavédelmi szempontból - kockázatosabb tevékenység végzésekor nagyon gyakran előfordul, hogy a munkavégzés forgalmas helyen, közlekedési eszközök vagy civil járókelők közvetlen közelében történik. Ez a helyzet önmagában is rengeteg veszélyt hordoz magában, így elengedhetetlen a munkaterület pontos, jól látható, biztonságos elkülönítése.

Jól láthatósági egyéb

Jól láthatósági egyéb

Jól láthatósági egyéb felszerelések

A munkaruházati termékek piacának egyik legjellemzőbb szelete a jól láthatósági egyéb felszereléseké. Legyen az ruházat vagy eszköz, az ebbe a kategóriába tartozó felszerelések beszerzése - széles körű felhasználhatósági lehetőségeik miatt - mindannyiunkat érint.

Ebben a kategóriában nemcsak kéz- és fejvédelmi darabokat, de akár futáshoz, kerékpározáshoz is használható fényvisszaverő, világító és villogó eszközöket, valamint túlhevülést megakadályozó termékeket is talál többféle kivitelben és méretben. Böngésszen a változatosan használható eszközök között, ahol biztosan megtalálja azt, amire Önnek is szüksége van.

Jól láthatósági gyerek

Jól láthatósági gyerek

Jól láthatósági mellények gyerekeknek

Ebben a kategóriában a gyerekeknek készült jól láthatósági mellények találhatók. Az elmúlt egy évben - új hobbiként - rengeteg gyermek ismerkedett meg a kerékpározással; egész családoknak vált rendszeres programjává a közös tekerés.

A kerékpáros közlekedésnek azonban megvannak a szabályai, amikkel minden résztvevőnek - különös tekintettel a gyermekekre - tisztában kell lennie. Az első és legfontosabb, amit figyelembe kell venni, hogy a kerékpározás legjelentősebb rizikófaktora maga a nem látható bicajos. Gyermekeknek szánt jól láthatósági mellényeinkkel ennek a veszélyforrásnak a csökkentésében szeretnénk Önnek és családjának segíteni.

Jól láthatósági  kabát

Jól láthatósági kabát

Itt megtalálja az egyenes fazonú jól láthatósági kabátok és a húzott aljú dzsekik teljes választékát, legyen az rövid dzseki, hosszabb kabát, vékony köpeny vagy télikabát. Fényvisszaverős csíkkal ellátott, kivehető ujjas vagy esőkabátok széles választéka. Számos alapanyag és anyag típus között válogathat a vásárló.

Megtalálhatja a Portwest által gyártott Vest-Port, Sealtex Ultra, 300D Oxford Weave alapanyagokból készült kabátok széles választékát az egyszerű modellektől az összetett több kiegészítőt tartalmazó modellekig. Ezenkívül itt válogathat még más gyártók kínálatából is.

Jól láthatósági kesztyű

Jól láthatósági kesztyű

Ebben a kategóriában a jól láthatósági kesztyűk találhatók. Az ipari termelés és ellátás, valamint számos más, veszélyes munkahely és munkakör esetén pontosan szabályozva vannak azok a munka- és egészségvédelmi eszközök, melyek viselése bizonyos tevékenységek végzésénél, de sok esetben akár egész nap is kötelező.

Ez utóbbiak - egész nap viselendő eszközök és ruházat - között kiemelt figyelmet fordítunk a jól láthatósági termékekre. Elengedhetetlen, hogy annak, akinek jól láthatósági felszerelést kell hordania, minden egyes ruhadarabja és eszköze megfeleljen az előírásoknak.

Jól láthatósági mellény

Jól láthatósági mellény

Legyen szó családi kerékpározásról, utazás közben bekövetkezett autós műszaki hiba miatti megállásról vagy veszélyes munkakörnyezetről, a jól láthatósági mellényt az élet számos területén használjuk.

A fényvisszaverő csíkokkal ellátott mellény az egyik leggyakoribb veszélyforrás elhárításában segít, ami nem más, mint a nem vagy nem jól látható személy miatt kialakult balesetveszélyes helyzet. Nem mindegy azonban, hogy milyen mellényt választunk. Életünket és testi épségünket védheti meg egy jó minőségű, megfelelő fényvisszaverő tulajdonságokkal rendelkező mellény.

Jól láthatósági nadrág

Jól láthatósági nadrág

Munka- és balesetvédelmi szempontból akkor beszélhetünk teljes körű védelemről, ha a védőruházat minden egyes darabja és valamennyi rétege megfelel az előírásoknak. Emiatt fontos, hogy a vásárlás előtt pontosan átgondoljuk, mire is van szükségünk. Különösen igaz ez a jól láthatósági ruházat esetén, hiszen ezeket minden időjárási körülmény között viselni kell. A kabáton túl fontos, hogy teljes testfelületünk jól látható legyen, így egy jól láthatósági nadrág alapdarabnak számít a felszerelések között.

Az itt látható kínálatunkban számtalan modellt talál, melyek egytől egyig megfelelnek a hatályos magyar jogszabályoknak. Kérem, tekintse meg termékeinket!

Jól láthatósági overál

Jól láthatósági overál

Általánosságban elmondható, hogy a jól láthatósági viselet hasznos lehet munka és hobbi során egyaránt. A jól láthatósági overál mégis egy olyan ruhadarab, amelyet legtöbbször komoly munkavégzés során viselnek. Gyakori viselet az útmenti munkálatok vagy a vasúti munkaerő körében. Fontos, hogy az egész testet borítsa be és védje meg a szennyeződéstől az alatta lévő ruházatot.

Az itt található overálok kiváló minőségben, a legkülönfélébb kialakításokkal, hasznos funkciókkal biztosan megfelelnek minden igénynek. Bár egy összetett ruhadarabról beszélünk, így sem kell lemondania a kényelemről, sőt, akár a változatosságról sem.

Jól láthatósági póló

Jól láthatósági póló

Legyen szó munkáról vagy hobbiról, az itt található jól láthatósági pólók remek minőségben, különböző kivitelben minden célra megfelelnek. A színekben, kialakításokban gazdag kínálatunkból válogatva nem kell lemondania a biztonságról a forró nyári napokon sem. A jól lélegző, kényelmes pólók megfelelnek a legkomolyabb munkavédelmi előírásoknak, de jól jöhetnek egy nyáresti kocogás során is.

Az egyszerű modellektől egészen az összetett, többfunkciós, kiegészítőkkel ellátott darabokig mindent megtalálhat nőknek és férfiaknak egyaránt. Ügyeljen a biztonságára nyáron is!

Jól láthatósági pulóver

Jól láthatósági pulóver

A nálunk található jól láthatósági pulóverek remek minőségben, különböző kivitelben, minden célra elérhetőek, legyen szó munkáról vagy hobbitevékenységről. Különböző színekben, vastagságban és kialakításban gazdag kínálatunkban nem kell lemondania a biztonságról hidegebb időkben sem.

A jól lélegző, bélelt láthatósági pulóverek megfelelnek a legkomolyabb munkavédelmi előírásoknak, de jó társak lehetnek egy téli sétán is. Az egyszerű modellektől egészen az összetett, többfunkciós, kiegészítőkkel ellátott darabokig itt mindent megtalálni. Első a biztonság télen is!

Új termékeink január hónapban »

Asztali nézet megjelenítése