Jól láthatósági ruházat és eszközök

A Portwest és más gyártók által készített jól láthatósági ruházati termékek kellő biztonságot adnak a viselőjüknek. . Különböző alapanyagokból mindenki megtalálhatja magának a megfelelő jól láthatósági terméket. Különböző ipari területeken dolgozók számára plusz funkciókkal is rendelkeznek mint lángállóság, antisztatikus tulajdonság, vízállóság.

Az ipar számos területén szükség van arra hogy a dolgozók ruházata megfelelő láthatósággal rendelkezzen. Ilyen területek vasúti alkalmazottak, út építők, autópályán dolgozók, építőipar munkavállalói, kikötőkben, munkagépekkel, hajókon dolgozók mindegyike számára fontos biztonsági elem a megfelelő láthatóság.Téli és nyári munkakörnyezethez is talál jól láthatósági termékeket.

Közúti eszközök

Közúti eszközök

Ebben a kategóriában a közúti eszközök széles kínálatával szeretnénk segíteni Önnek a biztonságos munkakörnyezet kialakításában.

Útépítési és karbantartási munkák során, építkezések alkalmával, vagy bármilyen - munkavédelmi szempontból - kockázatosabb tevékenység végzésekor nagyon gyakran előfordul, hogy a munkavégzés forgalmas helyen, közlekedési eszközök vagy civil járókelők közvetlen közelében történik. Ez a helyzet önmagában is rengeteg veszélyt hordoz magában, így elengedhetetlen a munkaterület pontos, jól látható, biztonságos elkülönítése.

Jól láthatósági egyéb

Jól láthatósági egyéb

Jól láthatósági egyéb felszerelések

A munkaruházati termékek piacának egyik legjellemzőbb szelete a jól láthatósági egyéb felszereléseké. Legyen az ruházat vagy eszköz, az ebbe a kategóriába tartozó felszerelések beszerzése - széles körű felhasználhatósági lehetőségeik miatt - mindannyiunkat érint.

Ebben a kategóriában nemcsak kéz- és fejvédelmi darabokat, de akár futáshoz, kerékpározáshoz is használható fényvisszaverő, világító és villogó eszközöket, valamint túlhevülést megakadályozó termékeket is talál többféle kivitelben és méretben. Böngésszen a változatosan használható eszközök között, ahol biztosan megtalálja azt, amire Önnek is szüksége van.

Jól láthatósági gyerek

Jól láthatósági gyerek

Ha a gyerekek részt vesznek a közlekedésben, rájuk fokozottan figyelnünk vigyáznunk kell, mert ők még nem képesek önállóan erre. Ehhez nyújt nagy segítséget pl. a gyerek jól láthatósági mellény különböző méretekben. Érdemes gyermekkorban ránevelnünk ezen egyszerű dolgok használatára és felnőtt korban ez már úgy megy mint a gyerekjáték.

Jól láthatósági  kabát

Jól láthatósági kabát

Itt megtalálja az egyenes fazonú jól láthatósági kabátok és a húzott aljú dzsekik teljes választékát, legyen az rövid dzseki, hosszabb kabát, vékony köpeny vagy télikabát. Fényvisszaverős csíkkal ellátott, kivehető ujjas vagy esőkabátok széles választéka. Számos alapanyag és anyag típus között válogathat a vásárló.

Megtalálhatja a Portwest által gyártott Vest-Port, Sealtex Ultra, 300D Oxford Weave alapanyagokból készült kabátok széles választékát az egyszerű modellektől az összetett több kiegészítőt tartalmazó modellekig. Ezenkívül itt válogathat még más gyártók kínálatából is.

Jól láthatósági kesztyű

Jól láthatósági kesztyű

A jól láthatósági ruházat és a jól láthatóság egyik elengedhetetlen kiegészítője a kesztyű. Ennek a színe akár illeszkedik a ruházathoz, akár nem akkor is ellátja a funkcióját. Messziről és rossz látási viszonyok között jól látható a kéz. A kesztyűk feltűnő színe ( citrom sárga, narancs sárga ) figyelemfelkeltő szín önmagában is. A jó láthatósági kesztyűk alapanyaga, vastagsága és nem utolsó sorban a megjelenése is sokféle. Használhatja télen, nyáron, száraz és vizes munkákhoz. Ne feledje, nem csak jól láthatósági ruházathoz használható! Nagyon praktikus viselet kerékpárosok, motorosok de akár gyalogosok számára is. Válogasson kesztyűjeink közül!

Jól láthatósági mellény

Jól láthatósági mellény

Legyen az a jól láthatósági mellény amit keres ujjas vagy ujjatlan, citromsárga, zöld, kék vagy narancs színű, fényvisszaverő csíkos vízszintesen vagy függőlegesen, vezetői stb. itt biztosan megtalálja.

Itt megtalálhatja a különböző gyártók teljes kínálatát, a különböző alapanyagokból készült mellények széles választékát az egyszerű modellektől az összetett több kiegészítőt tartalmazó modellekig.

Jól láthatósági nadrág

Jól láthatósági nadrág

Akár derekas, akár kantáros jól láthatósági nadrágot keres itt biztosan megtalálja. Használja a képernyő bal oldalán lévő termékcsoport előtti kariká(ka)t és a programunk leszűri azokat amelyek a feltételnek megfelelnek.

Itt megtalálhatja a Portwest által gyártott Vest-Port, Sealtex Ultra, 300D Oxford Weave alapanyagokból készült nadrágok széles választékát az egyszerű modellektől az összetett több kiegészítőt tartalmazó modellekig, valamit más gyártók innovatív jól láthatósági megoldásait is.

Jól láthatósági overál

Jól láthatósági overál

Praktikus viselet a jól láthatósági nadrág és jól láthatósági felsőrész együttese. Itt megtalálja az egyszerűbb és esőálló változatot is.

Megtalálhatja a Portwest gyártó által forgalmazott Vest-Port, Sealtex Ultra, 300D Oxford Weave alapanyagokból készült overáll választékát az egyszerű modellektől az összetett több kiegészítőt tartalmazó modellekig.

 

Jól láthatósági póló

Jól láthatósági póló

A jól láthatóság nyári melegben végzett munka vagy sportolás, szabadidős tevékenység közben is kiemelten fontos. Akár életet is menthet! Rövid- és hosszú ujjas változatban, citromsárga, narancssárga, piros, sárga-kék színekben számtalan megoldást kínálunk.

Itt megtalálhatja a Portwest által gyártott Iona, Cotton Comfort alapanyagokból készült pólók széles választékát, és más innovatív gyártók alapanyagából készült termékeket is. A láthatóság szempontjából egy vagy akár több fényvisszaverő szalaggal ellátott modellekig.

Jól láthatósági pulóver

Jól láthatósági pulóver

Ha jönnek a hűvösebb idők kénytelenek vagyunk melegebben öltözködni. Ezzel még nem kell együtt járnia a fokozott veszélynek kitett dolgozók veszélyeztetésének. Praktikus megoldásként itt vannak a különböző színű és kialakítású jól láthatósági ( belebújós, cipzáras, kapucnis ) pulóverek

Kínálatunkban megtalálhatja a Portwest és más gyártók által készített jól láthatósági pulóverek széles választékát az egyszerű modellektől az összetett több kiegészítőt tartalmazó modellekig.

Új termékeink június hónapban »

Asztali nézet megjelenítése