Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Blog

Egyéni védőeszközök (EVE)

A munkahelyeken az egészség megőrzése érdekében elsődlegesen megelőző intézkedésekkel meg kell akadályozni az olyan munkavégzést, ami balesetet okozhat. pl. a veszélyes vegyi anyagokat lecserélni egészséget nem veszélyeztető anyagokra.

Sok esetben a megelőzés nem lehetséges a technológiai folyamatokat nem lehet átalakítani, a dolgozók a munkájuk során veszélynek vannak kitéve. A következő fázis a megelőzésen túl a kollektív védelem kiépítése. pl. a zajos gépek hangszigetelése, az aknák körbekerítése…

Amikor a kollektív védelemmel sem lehet megoldani a dolgozók biztonságos, egészséget nem veszélyeztető munkavégzését, ebben az esetben kell az egyéni védőeszközök  alkalmazása felé fordulni. Ilyen esetekben biztosítani kell a megfelelő egyéni védelmet az alkalmazottak számára a fejfedőtől a szemvédőtől a lábbeliig – a munkahelyi sérülések kockázatának minimalizálása érdekében.

Lánckesztyűs kéz egy nagy kést fog

Ózon szűrőbetétek, online rendeléssel, kedvező áron, alapozza meg a biztonságos munkakörülményeket minőségi termékeinkkel! Nagyon sokan dolgoznak olyan környezetben, ahol a különböző savas, szúrós szagú gázok folyamatosan jelen vannak.

Portwest munkavédelemi termékek, kiváló minőség, online rendeléssel, gyors kiszállítás, válassza a legjobb felszerelést a munkához! Napjainkban nagyon sokféle munkavédelmi termék közül válogathatnak a szakemberek a különböző területekről.

A munkavédelmi bakancsokból sokféle van, a sportos változatokat a szabadtéri munkákhoz ajánljuk. A munkavédelmi lábbelik egyik típusát a bakancsok képviselik, amiket kifejezetten munkavédelmi ruházathoz terveztek és készítenek.