Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Jól láthatósági egyéb

A munkaruházati termékek piacának egyik legjellemzőbb szelete a jól láthatósági egyéb felszereléseké. Legyen az ruházat vagy eszköz, az ebbe a kategóriába tartozó felszerelések beszerzése - széles körű felhasználhatósági lehetőségeik miatt - mindannyiunkat érint. Ebben a kategóriában nemcsak kéz- és fejvédelmi darabokat, de akár futáshoz, kerékpározáshoz is használható fényvisszaverő, világító és villogó eszközöket, valamint túlhevülést megakadályozó termékeket ( baseball sapkák ) is talál többféle kivitelben és méretben. Böngésszen a változatosan használható eszközök között, ahol biztosan megtalálja azt, amire Önnek is szüksége van.


22termék 122
22termék 122

“Régen volt, hogy is volt...”

A 70-es, 80-as években a jól láthatósági eszköz szinonimája a kerékpárra szerelhető küllőprizma volt. A magára valamit is adó tizenéves komoly irigységet vívhatott ki magának, ha volt “borostyán” a bringája kerekén.

Manapság, elsősorban a munkahelyi egészség- és balesetvédelem fontosságának felismerésével, valamint a szabadtéri szabadidős tevékenységek népszerűvé válásával a jól láthatósági termékek széles köre vált elérhetővé.

Kínálatunkban több olyan - akár kerékpározáshoz és futáshoz is használható - jól láthatósági, illetve fényjelző szalagot, pántot, cipzárra illeszthető húzókát és csuklópántot talál, melyek úgy segítik Önt abban, hogy jól látható legyen a környező forgalom számára, hogy közben nem akadályozzák a szabad mozgásban.

Munka és hobbi nem akadály

Legyen akár a munkájáról, akár a hobbijáról szó, kínálatunkban a jól láthatósági sapkától kezdve a fényvisszaverő hátizsákon keresztül, a kabátra szerelhető mágneses és újratölthető LED lámpáig kínálunk változatos termékeket.

Ahogy javul az idő és emelkedik a hőmérséklet, értelemszerűen lekerülnek azok a jól láthatósági kabátok, melyek eddig a munkahelyi biztonságot szolgálták. Ilyenkor minden felesleges ruhadarabot igyekszünk levenni a túlhevülés érdekében. Jól láthatósági kiegészítőink, pl: nadrágtartó, vállpánt vagy kantár használatával azonban úgy biztosítjuk a munkavégzést, hogy közben nem melegít a védelmi ruházat.

Abban az esetben, ha extrém hőhatás miatt a hűsítésről is gondoskodni szeretnénk munka vagy sportolás közben, akkor hűsítő kendő, törölköző, vállpánt és alkarvédő is rendelkezésre áll termékeink között.

Gyermekeink védelmében

Egyre népszerűbbek azok az iskolatáskák, melyek felületén jelentős méretben találhatóak fényvisszaverő csíkok. Külföldi tudósításokban gyakran látni, hogy egy-egy gyermek háta szinte világít, amikor az utcán közlekedik. A szülők felismerték, hogy hiába van jól láthatósági csík vagy minta a gyermek dzsekijén, ha közben azt az iskolatáska eltakarja. Szerencsére azonban léteznek már olyan hátizsákok a mi kínálatunkban is, melyek teljes felülete jól láthatósági tulajdonságokkal rendelkezik, vigyázva az őt hordó gyermek vagy felnőtt testi épségére.

Minőség mindenek előtt – jól láthatósági egyéb felszerelések

A Portwest termékek közvetlen importőreként, kiemelkedően kedvező áron, a legmagasabb minőséget és a hozzáértő kiszolgálást nálunk egy helyen megtalálja.

Akár a baseball fazont, akár a hagyományos kötött sapkát részesíti előnyben, itt biztosan jó helyen jár. Emellett az általunk forgalmazott Portwest védőkesztyű nemcsak bélés nélküli, de akár téli kivitelben is megvásárolható, mely a hideg időben, fokozott igénybevétel esetén is tökéletes választás.

Hozzáértő segítségünkkel könnyen megtalálhatja az Önnek megfelelő védőeszközt, hiszen nemcsak mérettáblázatokkal és többek között a kézvédelemmel kapcsolatos útmutatóval, de felkészült és segítőkész munkatársainkkal is szívesen segítünk hajdúböszörményi és debreceni üzleteinkben személyesen vagy telefonon és online a “Kapcsolat” fülön található elérhetőségeink egyikén.