Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Jól láthatósági nadrág

Munka- és balesetvédelmi szempontból akkor beszélhetünk teljes körű védelemről, ha a védőruházat minden egyes darabja és valamennyi rétege megfelel az előírásoknak. Emiatt fontos, hogy a vásárlás előtt pontosan átgondoljuk, mire is van szükségünk. Különösen igaz ez a jól láthatósági ruházat esetén, hiszen ezeket minden időjárási körülmény között viselni kell. A kabáton túl fontos, hogy teljes testfelületünk jól látható legyen, így egy jól láthatósági nadrág alapdarabnak számít a felszerelések között.Az itt látható kínálatunkban számtalan modellt talál, melyek egytől egyig megfelelnek a hatályos magyar jogszabályoknak. Kérem, tekintse meg termékeinket!


59termék 130
59termék 130

Jól láthatósági nadrág

Kantáros és derekas, bélelt és bélés nélküli, egyszerűbb kivitelű vagy rafinált megoldásokkal ellátott nadrágra van szüksége? Rendkívül széles választékunkban könnyen megtalálja azt, amit keres.

A minőség garantált

A világ meghódítása után már hazánkban is elérhetőek a Portwest cég által gyártott munkavédelmi ruhák. Az Épkézláb Munkaruha - a Portwest termékek közvetlen importőreként - elkötelezett a minőség, a biztonság és a kényelem mellett, mely tulajdonképpen magának a Portwestnek a filozófiája is.

Köztudott, hogy csak egy komfortos ruhadarabban vagyunk képesek a legjobbat kihozni magunkból, hiszen ha a ruha, amit viselünk kényelmes és jól szellőzik, akkor nem tereli el a figyelmünket a valódi feladatokról. A nadrág bélése, a derékrész kialakítása, a zsebek száma és funkciója mind-mind olyan tényezők, amik komolyan befolyásolhatják majd a használat közben érzett elégedettségünket.

Mindezek miatt javasoljuk, hogy tekintse meg a kínálatunkat, és az Önnek legfontosabb szempontokat figyelembe véve a bal oldali menüben szűkítse le a kínálatot. Rendkívül széles méret-, fazon- és típusválasztékunkban egészen biztosan talál kedvére valót.

A szabályokra is figyelni kell

Fontos, hogy a fényvisszaverő csíkok megfelelő szélességűek és a testen végig körbefutóak legyenek a maximális védelemhez. Egy nem megfelelő minőségű fényvisszaverő anyagból készült csíkkal ellátott nadrág nemcsak baleset-, de életveszélyes helyzetekbe is sodorhatja Önt.

Szerencsére nem kell attól tartania, hogy ilyen bármelyik nálunk vásárolt termékkel ez előfordulna, mert minden egyes általunk forgalmazott felszerelés a legmagasabb szakmai követelményeknek és előírásoknak is maradéktalanul megfelel, erről az Épkézláb Munkaruha munkatársai minden esetben külön is meggyőződnek.

Jól láthatóan is divatosan

Manapság már, a hétköznapi viseletekhez hasonlóan a munkavédelmi és ezen belül a jól láthatósági termékek piacán a minőség és megbízhatóság mellett a kivitel és valljuk be, a divatos kinézet is szempont.

A piaci elvárásokhoz alkalmazkodó és a személyes igényeknek is megfelelni akaró gyártók szintet léptek azzal, hogy akár az utcán is hordható darabokat terveznek, ezáltal képesek a folyamatos megújulásra a jól láthatósági termékek piacán is. Hozzáértő segítséggel mindenki megtalálhatja a neki megfelelő nadrágot akkor is, ha a mérete eltér az átlagostól.

Támogató szakértelem

A piaci elvárásokhoz alkalmazkodó és a személyes igényeknek is megfelelni akaró gyártók a hétköznapi viseletekhez hasonlóan már szintén képesek a folyamatos megújulásra a jól láthatósági termékek piacán is.

Hozzáértő segítséggel mindenki megtalálhatja a neki megfelelő eszközt vagy ruhadarabot. Felkészült és segítőkész munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére minden felmerülő kérdésben akár online, akár személyesen hajdúböszörményi és debreceni üzleteink egyikében.