Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Jól láthatósági kesztyű

Ebben a kategóriában a jól láthatósági kesztyűk találhatók. Az ipari termelés és ellátás, valamint számos más, veszélyes munkahely és munkakör esetén pontosan szabályozva vannak azok a munka- és egészségvédelmi eszközök, melyek viselése bizonyos tevékenységek végzésénél, de sok esetben akár egész nap is kötelező.
Ez utóbbiak - egész nap viselendő eszközök és ruházat - között kiemelt figyelmet fordítunk a jól láthatósági termékekre. Elengedhetetlen, hogy annak, akinek jól láthatósági felszerelést kell hordania, minden egyes ruhadarabja és eszköze megfeleljen az előírásoknak.


8termék 18
8termék 18

Szívügyünknek tekintjük, hogy olyan - kiváló minőségű és a hatályos előírásoknak mindenben eleget tevő - termékeket forgalmazzunk, melyekben Ön biztonságosan és nem utolsósorban kényelmesen végezheti munkáját.

Egy rosszul illeszkedő vagy kényelmetlen szabású, esetleg nem megfelelő méretű vagy nem jól szellőző darab viselésekor sajnos sokszor elkalandozik a figyelem, és nem tudunk megfelelően koncentrálni a munkára. Mondanunk sem kell, micsoda veszélyforrás lehet ez egy balesetveszélyes munka végzésénél.

Jól láthatósági kesztyű több funkcióval

A Portwest és Cerva termékek kiemelt partnereként nálunk garantáltan megtalálja azt a magas minőséget, amit egy kesztyűtől elvárhat.

Egy jól láthatósági kesztyűnek nagyon sokrétű feladata van. A nyilvánvaló kézvédelmen kívül úgy kell biztosítania a megfelelő funkciókat, hogy szükség esetén melegítse is a kezet, de elengedhetetlen, hogy mindeközben jól szellőző anyagból készüljön, vagy olyan megoldásokkal rendelkezzen, melyek biztosítják a szellőzést.

A jól láthatósági kesztyűnek kiemelt szerep jut a védelemben, hiszen mindenkor, mindenhez kézzel nyúlunk hozzá először. A teljes jól láthatósági öltözet fontos részeként óriási szerepe van egy jól láthatósági kesztyűnek abban, hogy viselője már messziről, rossz látási viszonyok között is észrevehető legyen. A kesztyűk legtöbbje vízálló kivitelben készül, így extrém időjárási körülmények között is változatlanul biztonságot nyújtanak.

Jól láthatósági kesztyű minden helyzetre

Jól láthatósági kesztyűinket akár gyalogosoknak, futóknak és kerékpárosoknak is ajánljuk, azonban arra különösen fontos felhívni a figyelmet, hogy egy ilyen kesztyű viselése önmagában nem elegendő akkor, ha a célunk a balesetveszélyes helyzetek elkerülése. Ebben az esetben érdemes egyéb, jól láthatósági termék viselése is.

Egyes jól láthatósági kesztyűink lángálló és antisztatikus tulajdonságokkal is rendelkeznek. Ezek azonban csak akkor védenek, ha a teljes öltözet is megfelel ezeknek a kritériumoknak.

Változatos méret, szín, kivitel

A termékek mellett a bal oldalon találja a szűrőfunkciót. Itt a legördülő menüben színre, alapanyagra és méretre is kereshet.

A széles méretválasztéknak köszönhetően könnyen megtalálja az Ön számára megfelelő darabot. A legkisebb XS mérettől egészen XXL méretig tartunk kesztyűket, akár vágásbiztos kivitelben is.

Ha segítségre lenne szüksége, kérem keresse munkatársainkat telefonon, emailben vagy akár személyesen üzleteinkben, akik magas szakértelemmel állnak rendelkezésére.

Fontos számunkra, hogy Ön elégedett legyen a nyújtott szolgáltatásokkal és a megvásárolt termékekkel is azért, hogyha legközelebb is szüksége lenne bármilyen munkavédelmi felszerelésre vagy ruházatra, akkor visszatérjen az Épkézláb Munkaruha webáruházba.