Jól láthatósági nadrág

Jól láthatósági nadrág

Munka- és balesetvédelmi szempontból akkor beszélhetünk teljes körű védelemről, ha a védőruházat minden egyes darabja és valamennyi rétege megfelel az előírásoknak. Emiatt fontos, hogy a vásárlás előtt pontosan átgondoljuk, mire is van szükségünk. Különösen igaz ez a jól láthatósági ruházat esetén, hiszen ezeket minden időjárási körülmény között viselni kell. A kabáton túl fontos, hogy teljes testfelületünk jól látható legyen, így egy jól láthatósági nadrág alapdarabnak számít a felszerelések között.

Az itt látható kínálatunkban számtalan modellt talál, melyek egytől egyig megfelelnek a hatályos magyar jogszabályoknak. Kérem, tekintse meg termékeinket!

25.

RT47 Vasúti Action nadrág

Ár: 12 834 Ft /db

Jól láthatósági nadrág

Kantáros és derekas, bélelt és bélés nélküli, egyszerűbb kivitelű vagy rafinált megoldásokkal ellátott nadrágra van szüksége? Rendkívül széles választékunkban könnyen megtalálja azt, amit keres.

A minőség garantált

A világ meghódítása után már hazánkban is elérhetőek a Portwest cég által gyártott munkavédelmi ruhák. Az Épkézláb Munkaruha - a Portwest termékek ezüst fokozatú partnereként - elkötelezett a minőség, a biztonság és a kényelem mellett, mely tulajdonképpen magának a Portwestnek a filozófiája is.

Köztudott, hogy csak egy komfortos ruhadarabban vagyunk képesek a legjobbat kihozni magunkból, hiszen ha a ruha, amit viselünk kényelmes és jól szellőzik, akkor nem tereli el a figyelmünket a valódi feladatokról. A nadrág bélése, a derékrész kialakítása, a zsebek száma és funkciója mind-mind olyan tényezők, amik komolyan befolyásolhatják majd a használat közben érzett elégedettségünket.

Mindezek miatt javasoljuk, hogy tekintse meg a kínálatunkat, és az Önnek legfontosabb szempontokat figyelembe véve a bal oldali menüben szűkítse le a kínálatot. Rendkívül széles méret-, fazon- és típusválasztékunkban egészen biztosan talál kedvére valót.

A szabályokra is figyelni kell

Fontos, hogy a fényvisszaverő csíkok megfelelő szélességűek és a testen végig körbefutóak legyenek a maximális védelemhez. Egy nem megfelelő minőségű fényvisszaverő anyagból készült csíkkal ellátott nadrág nemcsak baleset-, de életveszélyes helyzetekbe is sodorhatja Önt.

Szerencsére nem kell attól tartania, hogy ilyen bármelyik nálunk vásárolt termékkel ez előfordulna, mert minden egyes általunk forgalmazott felszerelés a legmagasabb szakmai követelményeknek és előírásoknak is maradéktalanul megfelel, erről az Épkézláb Munkaruha munkatársai minden esetben külön is meggyőződnek.

Jól láthatóan is divatosan

Manapság már, a hétköznapi viseletekhez hasonlóan a munkavédelmi és ezen belül a jól láthatósági termékek piacán a minőség és megbízhatóság mellett a kivitel és valljuk be, a divatos kinézet is szempont.

A piaci elvárásokhoz alkalmazkodó és a személyes igényeknek is megfelelni akaró gyártók szintet léptek azzal, hogy akár az utcán is hordható darabokat terveznek, ezáltal képesek a folyamatos megújulásra a jól láthatósági termékek piacán is. Hozzáértő segítséggel mindenki megtalálhatja a neki megfelelő nadrágot akkor is, ha a mérete eltér az átlagostól.

Támogató szakértelem

A piaci elvárásokhoz alkalmazkodó és a személyes igényeknek is megfelelni akaró gyártók a hétköznapi viseletekhez hasonlóan már szintén képesek a folyamatos megújulásra a jól láthatósági termékek piacán is.

Hozzáértő segítséggel mindenki megtalálhatja a neki megfelelő eszközt vagy ruhadarabot. Felkészült és segítőkész munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére minden felmerülő kérdésben akár online, akár személyesen hajdúböszörményi és debreceni üzleteink egyikében.

Máté & Nagy Bt. Portwest distributor gold award 2020-2021
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Máté & Nagy Bt. Cerva kiemelt partner 2017-2018
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése