Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Szakácspólók

A vendéglátóiparban a munkaruha, egy szakács póló viselése is különösen fontos és célszerű. A szakácsok, cukrászok, pékek számára kényelmes, könnyű szakácspólók széles választékát kínáljuk Önnek. Leginkább a színfalak mögött dolgozó személyzet, például a szakácsok számára a munkaruha az egészség, a biztonság és a higiénia szempontjából is fontos. Ha a vendéglátásban dolgozozók jellemzően fehér színű, könnyen fehéríthető, kényelmes és strapabírő ruházatban szeretnek dolgozni. A napi 10-12 órás műszak alatt jól kell magát éreznie benne. Gyakran szükséges mosni, ezért célszerű nagyobb  mennyiséget tartania belőle.Akár profi, akár amatőr, akár kezdő, akár gyakorlott szakácsként, cukrászként, pékként vagy vendéglátósként dolgozik, jó minőségű, strapabíró munkaruházatra lesz szüksége. Az általunk forgalmazott szakács ruházat megfelel ezen igényeknek, továbbá kényelmes viselet egész napra.


4termék 14
Raktáron: Kiszállítás 2-6 munkanap
Több színben!
2 280 Ft/darab
4termék 14

Miért kell a szakácsoknak munkaruha?

Aki élelmiszerrel dolgozik, felelős azért, hogy az általa készített élelmiszer biztonságos legyen. Ez vonatkozik egyrészt az élelmiszerek tárolására, feldolgozására, másrészt az azt előállító személyek higiéniájára.

A szakács munkaruházat viselésének okai:

● Élelmiszer-higiénia
Az élelmiszerekkel kapcsolatos területeken dolgozóknak mindig a megfelelő védőruházatot kell viselniük, mivel ez segít abban, hogy a normál ruházaton lévő szennyeződések, például a hajszálak, a háziállatok szőre, egyéb szennyeződések ne szennyezzék az élelmiszereket.

● Kényelem
A szakácsok, pékek, cukrászok számára a hőség nagyon kellemetlenné válhat, különösen, ha hosszú műszakban dolgoznak. Ezért a megfelelő egyenruha viselése kulcsfontosságú a személyes kényelem szempontjából, amely a munkaképességet és a teljesítményt nagyban befolyásolhatja.

● Professzionizmus
A szakács munkaruhának nemcsak élelmiszer-biztonsági és kényelmi szempontból van jelentősége, hanem a megjelenés szempontjából is. Az egységes megjelenés, a logózott munkaruha bizalmat sugároz, általa a különböző munkakörben dolgozók jól felismerhetők akár a vendégek számára is.

Válasszon kínálatunkból kényelmes, strapabíró és stílusos szakács ruházatot, adjon professzionális megjelenést munkatársainak!

Válasszon kínálatunkból kényelmes, strapabíró és stílusos szakács ruházatot, adjon professzionális megjelenést munkatársainak!

A szakács ruházat elemei

A séf egyenruhának számos különböző összetevője van - szakács kabát, szakács nadrág, sapka, kötény, póló, cipő -, amelyek mindegyike fontos szerepet játszik. Minden egyes egyenruhának meghatározott célja van, az ételek szennyeződésektől való védelmétől egészen a séfek hierarchiájában betöltött szerep jelöléséig.

Szakács pólók

A szakács póló hagyományosan fehér, mivel így a foltok könnyebben felismerhetők, ami segít a higiénia fenntartásában, továbbá professzionális és tiszta megjelenést kölcsönöz. Látványkonyhákban egyenesen kötelező a viselése, hiszen egy jól látható, ragyogó fehér, tiszta ruha a vendégek bizalmát növeli.

Vannak munkahelyek, ahol kötelező a szakács kabát, de van, ahol a szakács póló magában is viselhető. Szakács kabát alá lehet lekerekített nyakú vagy önállóan viselhető, elegánsabb és szellősebb inggalléros modellt felvenni.

Nők részére léteznek csinos szabású, karcsúsított női szakács pólók is.

A 100% pamut szakácspólók beszívják az izzadságot, jól bírják a mosást.

Webáruházunk szakács póló kínálatából alapanyag, méret, szín és típus szerint tud válogatni. Találja meg a legmegfelelőbb szakács pólókat önmaga és alkalmazottai számára!