Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Szakács cipők

Minden olyan munkahelyen, ahol sütés-főzés zajlik, elengedhetetlen a jó szakács cipő használata. Ennek egyik fő oka a csúszásmentesség, azaz a biztonság, hiszen egy helyiségben, ahol étel készül, nagy eséllyel csúszós lehet a padló. A másik ok a kényelem, hiszen a szakácsok gyakran 8 óránál is többet talpon vannak.
Az itt található lábbelik a kiváló minőség mellett nagy kényelmet nyújtanak. Hölgyek és férfiak egyaránt megtalálhatják a megfelelő cipőt, legyen szó belebújós, kötős vagy tépőzáras cipőről, szandálról, klumpáról vagy akár élelmiszeripari csizmáról.


15termék 115
15termék 115

Évek és tapasztalat a hátunk mögött

Mi, az Épkézláb Munkaruhánál immáron több mint húsz éve foglalkozunk munkavédelmi felszerelések és védőeszközök forgalmazásával. 2008-ban indítottuk el a munkaruházati és munkavédelmi termékeket forgalmazó webruházunkat. Az évek során nagy tapasztalatra és gyakorlatra tettünk szert, haladtunk a korral és a trendekkel, és folyamatosan tanultunk, növeltük szakértelmünket. Ennek köszönhetően minden munkatársunk magas szaktudással és hasznos tanácsokkal várja online és személyesen vásárló ügyfeleinket is.

Kínálatunkban a legismertebb márkájú és legjobb minőségű szakács cipőkből válogathat. Az itt megtalálható lábbelik mind megfelelnek a magyar és az európai előírásoknak is.

Milyen szakács cipők közül válogathat?

A szakácsművészet komoly szakma, és nagy veszélyekkel járhat, nem csak a kések miatt. Bár egy jó szakács cipőben egy esetleg leejtett késtől sem kell tartanunk. A Szakács ruházat fület lenyitva válogathat a nálunk kapható szakács cipők és egyéb konyhai munkavédelmi ruházati termékeink közül.

A szakács cipő talán legfőbb tulajdonsága a csúszásmentesség, amire a padlóra cseppenő folyadékok, zsiradékok miatt van leginkább szükség. Ez a fontos tulajdonság mindegyik lábbelinkről elmondható. Épp ennyire fontos a kényelem is, hiszen álló munkavégzés során viseletes darabról van szó.

A legnagyobb kényelem érdekében elérhetőek az energiaelnyelő sarokkal ellátott szakács cipők. Ennek köszönhetően könnyebb bennük akár az egész napos munkavégzés is. A mikroszálas felsőrésszel készült cipők jobban ellenállnak a konyhában előforduló szennyeződéseknek és könnyebben tisztíthatók. Elérhetőek az orrmerevítővel is ellátott darabok, amik biztosan megvédik lábunkat a lehulló nehéz vagy éles tárgyaktól.

Kínálatunkban megtalálhatók a jól megszokott klumpák, félcipők, belebújós cipők, cipőfűzővel vagy tépőzárral fehér vagy fekete színben. Olyan különleges darabokat is megtalálhat választékunkban, mint az élelmiszeripari munkavédelmi csizmák vagy a sav- és lúgálló félcipők.

Hogyan viselje helyesen a szakács cipőt?

A konyhai munkára is vonatkozhatnak a munkavédelmi előírások. Azt, hogy javallott vagy kötelező-e munkája során munkavédelmi lábbelit viselnie, a vonatkozó jogszabályok írják elő. Előírások nélkül, saját belátása szerint is hordhat szakács cipőt saját biztonsága és kényelme érdekében, akár otthonában is.

Viselés során szigorúan tartsa be az előírásokat. Ügyeljünk a tisztán tartásra és karbantartásra, hiszen bármilyen ellenállóak is a szakács cipők, igénylik az ápolást, mint bármelyik lábbeli. Tisztítás után ügyeljen a szellőzésre, törekedjen a szabadon való szárításra, ne tegye ki nagy hőhatásnak, mert az károsíthatja a cipő anyagát.

A maximális kényelem érdekében kombinálhatja szakács cipőjét talpbetéttel is, amit szintén megtalál kínálatunkban.

Fontos, hogy mindig törekedjen a minőségi, az előírásoknak megfelelő termékek kiválasztására és ne hordja túl a cipőt. Ne sajnálja a minőségi lábbelire szánt pénzt, hiszen fő a biztonság a konyhában is!