Szakács ruházat

Legyen Ön profi- vagy amatőr szakács, cukrász, séf, konyhamester, kukta, konyhatündér vagy a világ legjobb fakanálforgatója itt biztosan megtalálja azt a szakács munkaruhát amire önnek szüksége lehet a tökéletes étel, sütemény elkészítéséhez a konyhában. Emellett szakmai előírások is kötelezővé tesznek speciális viseletet számos élelmiszer ipari területen, ilyen lehet élelmiszeripari overall és köpeny, éttermi egyenruha, szakácskabát, séfkabát, gasztro- kabát.

A szakácsruha erede ti funkciója, hogy megfeleljen az élelmiszerhigiénia követelményeinek, továbbá biztonságos és komfortos érzést kölcsönözzön viselőjének, amellett, hogy elegáns összképet sugall. A viselet hagyományosan fehér, fekete színekben széles választékban áll vásárlóink rendelkezésére.

Továbbá számos kiegészítők is várja a vásárlókat sapkák és kalapok valamint lábbelik, köpenyek és pólók különböző színekben és stílusban.

Kiváló alapanyagból készült kínálunk Önnek elérhető áron pl.: szakácsnadrág, szakácskabát, séfkabát. Válogasson ízlése szerint!

Szakács cipők

Szakács cipők

Minden olyan munkahelyen, ahol sütés-főzés zajlik, elengedhetetlen a jó szakács cipő használata. Ennek egyik fő oka a csúszásmentesség, azaz a biztonság, hiszen egy helyiségben, ahol étel készül, nagy eséllyel csúszós lehet a padló. A másik ok a kényelem, hiszen a szakácsok gyakran 8 óránál is többet talpon vannak.

Az itt található lábbelik a kiváló minőség mellett nagy kényelmet nyújtanak. Hölgyek és férfiak egyaránt megtalálhatják a megfelelő cipőt, legyen szó belebújós, kötős vagy tépőzáras cipőről, szandálról, klumpáról vagy akár élelmiszeripari csizmáról.

Szakács és séfkabát, köpeny

Szakács és séfkabát, köpeny

A szakács- és séfkabátok, köpenyek számos területen szükséges munkaruházatok, amiket napi szinten viselnek a szakemberek. Ilyennek az éttermek, cukrászdák és cukrászműhelyek, sütödék, a tankonyhák és az élelmiszeripar számos más területe. Viselőik gyakran egész nap hordják, ezért fontos, hogy ne csak a védelmi szempontoknak, hanem a kényelemnek is megfeleljenek.

Az élelmiszeripari köpenyek fontos tulajdonsága, hogy nincs külső, csak belső zsebük a HACCP szabványoknak megfelelően. Többféle méretben, színben, ujjhosszban kaphatók, hölgyek és férfiak itt egyaránt megtalálhatják a nekik megfelelőt.

Szakács kesztyű

Szakács kesztyű

A szakácsok, cukrászok, pincérek legféltettebb kincse a keze. A konyhán dolgozók kesztyűviselésének két funkciója is van. Az egyik, hogy saját magát védje a hőtől, szennyeződéstől, a fröccsenő forró folyadékoktól. A másik, hogy az ételt védje keze érintésétől, a tányérokat az ujjlenyomatoktól. A szakács kesztyű viselése gyakran egész nap szükséges, így fontos, hogy ne csak védelmi, kényelmi funkciót is betöltsenek.

Lényeges a jó anyag és méret, a munkafeladathoz megfelelő kivitel. Többféle méretben, színben, anyagban, hölgyek és urak egyaránt, itt megtalálhatják a számukra megfelelő kesztyűt.

Szakácskötény

Szakácskötény

A vendéglátás és élelmiszeripar számos területén elengedhetetlen a szakács kötény használata is. Kötényt használnak a pincérek, a szakácsok, a konyhai kisegítők. Ezeknek számos kivitele létezik a derekastól a kantárosig, több színben, többféle anyagból. Funkciójuk, hogy megvédjék a szakembereket a szennyeződésektől, egyes esetekben a vágásoktól, és a felszolgálóknak is hasznosak lehetnek zsebeikkel.

Viselésük gyakran egész nap szükséges, így fontos, hogy ne csak védelmi, hanem kényelmi funkciót is betöltsenek. Fontos a jó anyag és méret, a munkafeladathoz megfelelő kivitel.

Szakácsnadrág

Szakácsnadrág

Úgy tűnhet, hogy a konyhai és élelmiszeripari ágazatokban munkavédelem szempontjából a felsőruházat dominál, nem pedig a szakács nadrág. Igaz, ami először eszünkbe jut, az a séfkabát, a szakács kötény, a kesztyű, a sapka, a nadrág jelentősége mégsem kisebb. A minőségi nadrág elengedhetetlen munkavédelmi ruházat a szakácsok, cukrászok, felszolgálók és élelmiszeripari dolgozók részére is. Akár csak a többi darab, a nadrág is egész napos viselet, így védelmi funkción felül szintén jelentős a kényelem is.

A mindenki által jól ismert kis- és nagykockás cukrász, szakács nadrágok elérhetők több fazonban, akár hosszított kivitelben is. Több méretben, többféle anyagból, szennytaszító bevonattal találják meg hölgyek és urak egyaránt a szükséges darabokat kínálatunkban.

Szakácspólók

Szakácspólók

A vendéglátóiparban az egyenruha, így egy már egy szakács póló viselése is különösen fontos és célszerű mind a személyzet, mind a vendégek, ügyfelek számára. Leginkább a színfalak mögött dolgozó személyzet, például a szakácsok számára az egyenruha az egészség, a biztonság és a higiénia szempontjából fontos. Ha a vendéglátásban dolgozik, fontos, hogy megfelelő egyenruhát viseljen.

Akár profi, akár amatőr, akár kezdő, akár gyakorlott szakácsként, cukrászként, pékként vagy vendéglátósként dolgozik, jó minőségű, strapabíró munkaruházatra lesz szüksége. Az általunk forgalmazott szakács ruházat megfelel ezen igényeknek, továbbá kényelmes viselet egész napra.

Szakácssapka

Szakácssapka

Bár napjainkra a szakácsok egyre inkább eltávolodnak a hagyományos szakácssapka, a toque viselésétől, azért a 4-5 csillagos hotelek és az elegáns éttermek továbbra is ragaszkodnak a hagyományokhoz.

A szakácssapka viselése a konyhai higiénia és a tisztaság miatt terjedt el, hogy ne kerüljön hajszál az ételekbe. Manapság már előírás is valamiféle hajfogó vagy sapka viselése minden élelmiszerrel dolgozó számára. A séfek, pékek, konyhai dolgozók számára készült, különböző stílusú sapkák színe alapvetően fehér, azonban ma már kevésbé kényes színekben is, illetve egyszer használatos változatban is kaphatók

Új termékeink május hónapban »

Asztali nézet megjelenítése