Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Szakács és séfkabát, köpeny

A szakács- és séfkabátok, köpenyek számos területen szükséges munkaruházatok, amiket napi szinten viselnek a szakemberek. Ilyenek az éttermek, cukrászdák és cukrászműhelyek, sütödék, a tankonyhák és az élelmiszeripar számos más területe. Viselőik gyakran egész nap hordják, ezért fontos, hogy ne csak a védelmi szempontoknak, hanem a kényelemnek is megfeleljenek a szakács kabát vagy séf kabát.
Az élelmiszeripari köpenyek fontos tulajdonsága, hogy nincs külső, csak belső zsebük a HACCP szabványoknak megfelelően. Többféle méretben, színben, ujjhosszban kaphatók, hölgyek és férfiak itt egyaránt megtalálhatják a nekik megfelelőt.


19termék 119
19termék 119

„A rutin meg az évek”

Mi, az Épkézláb Munkaruhánál több mint 20 éve foglalkozunk munkavédelmi felszerelésekkel és munkavédelmi eszközökkel, kiegészítőkkel. Webáruházunk 2008-as indulásától szolgálja ki az online vásárlókat. Ennyi idő alatt mi is sokat tanulhattunk, követtük az újdonságokat, trendeket, szakértelmünket folyamatosan bővítettük. Megismertük vásárlóink igényeit és a legminőségibb termékeket kínáltuk. Ezeknek köszönhetően munkatársaink mindig megbízható, szakmai tanácsokkal tudnak szolgálni a munkaruha és védőeszközök kiválasztásához, legyen szó online vagy személyes vásárlásról.

Kínálatunkban a legismertebb, legjobb minőségű márkákkal találkozhat, mint a Portwest. A HACCP szabványnak megfelelően, termékeinken nem található külső zseb.

Milyen szakács- és séfkabátokat, köpenyeket talál nálunk?

A Szakács ruházat fület lenyitva érheti el a nálunk kapható szakács- és séfkabátokat, illetve köpenyeket. A minőségi szakácsruházat minden konyhában elengedhetetlen. Legtöbbször ezt a munkavédelmi jogszabályok is előírják. Feltétlen viselete a szakácsoknak, cukrászoknak, a tanulóknak, és fontos egyes élelmiszeripari munkák során is. Azonban nem csak a szakembereknek, akár a hobbi szakácsoknak is jól jöhet egy ilyen darab.

Kínálatunkban megtalálhatók az élelmiszeripari köpenyek, ingek, szakácskabátok, hűsítőkendők, szakácsgombok több színben, méretben, hölgyeknek és uraknak egyaránt.

A konyhai munkavédelmi ruházatok fontos tulajdonsága a jó szellőzés, hiszen viselői állandóan magas hő mellett dolgoznak. Ennek érdekében jó szolgálatot tesz a MeshAir™ szellőző, hálós szövet például a hónaljnál. Fontos a tartós, strapabíró anyag is. Ezek a viseletek nem csak napközben vannak kitéve sok mindennek, de sűrűn is kell azokat mosni a konyhai szennyeződések miatt.

Fontos tehát, hogy állják a megpróbáltatásokat, szakadásállóak legyenek és tartsák formájukat, színüket a mosás után. Választhatók rövid és hosszú kivitelben, rejtett patenttel, kivehető gombokkal. Találja meg az Önnek legmegfelelőbb darabot kínálatunkban.

Hogyan viselje a konyhai védőruhákat?

A konyhai védőöltözet viselése is megkívánja a szabályok betartását. Egy hanyagul hordott, nem begombolt darab nem is biztosítja a teljes védelmet. Fontos, hogy ezek a ruházatok megvédhetik a vágásoktól, égési sérülésektől, a fröccsenő forró folyadékok okozta sérülésektől. A jól szellőző és magas nedvszívású darabok biztosítják a kényelmet a nap folyamán, úgy pedig koncentráltabban dolgozhat.

A hűsítőkendő jól jöhet az igazán forró helyiségekben. A szakácsgombok pedig segítenek gyorsan megszabadulni a forró folyadékkal átitatódott ruházattól. Segítségével, hirtelen „letépve” pedig segíthet megelőzni a sérüléseket is.