Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Szakácsnadrág

Úgy tűnhet, hogy a konyhai és élelmiszeripari ágazatokban munkavédelem szempontjából a felsőruházat dominál, nem pedig a szakács nadrág. Igaz, ami először eszünkbe jut, az a séfkabát, a szakács kötény, a kesztyű, a sapka, a nadrág jelentősége mégsem kisebb. A minőségi nadrág elengedhetetlen munkavédelmi ruházat a szakácsok, cukrászok, felszolgálók és élelmiszeripari dolgozók részére is. Akár csak a többi darab, a nadrág is egész napos viselet, így védelmi funkción felül szintén jelentős a kényelem is.

A mindenki által jól ismert kis- és nagykockás  (pepita), cukrász, szakács nadrágok elérhetők több fazonban, akár hosszított kivitelben is. Több méretben, többféle anyagból, szennytaszító bevonattal találják meg hölgyek és urak egyaránt a szükséges darabokat kínálatunkban.


17termék 117
17termék 117

Nagy tapasztalattal és szakértelemmel felvértezve

Az Épkézláb Munkaruhánál már több mint húsz éve foglalkozunk munkavédelmi felszerelések és védőeszközök árusításával. 2008-tól kezdődően már webáruházunkban is elérhetők a séfnadrágok. Az elmúlt évek során nagy tapasztalatot és gyakorlatot szereztünk, haladtunk a korral, követtük a trendeket és folyamatosan tanultunk, növeltük szakértelmünket. Ennek köszönhetően minden munkatársunk magas szaktudással és hasznos tanácsokkal várja online és személyesen vásárló ügyfeleinket egyaránt.

Kínálatunkban a legjobb minőségű szakács nadrágokból válogathat. Az itt megtalálható nadrágok mind megfelelnek a magyar és az európai előírásoknak is.

Milyen szakács nadrágokat találhat nálunk?

A Szakács ruházat fülre kattintva érheti el a nálunk található konyhai és élelmiszeripari munkaruházatokat, védőfelszereléseket, kiegészítőket, így a szakácsnadrágokat is. A minőségi szakács nadrág épp annyira elengedhetetlen a szakács ruházatában, mint bármelyik másik darab. Viselését a legtöbb helyen a munkavédelmi szabályzatok is előírják, de anélkül is javasolt viselése, akár otthonunkban, hobbiszakácsként is.

Kínálatunkban elérhetőek a szakácsnadrágok a jól ismert kockás vagy pepita mintában, de fehérben, feketében és akár kék-fehér kiskockás színben is. Derekuk kényelmes, gumírozott, zsebeik praktikusak, anyaguk pamut vagy kevertszálas. Olyan különlegességeket is talál, mint a kifejezetten hentesek számára készült nadrágok.

Texpel bevonatuknak köszönhetően a nadrágok vízlepergetők, szenny- és folttaszítók, így tisztításuk gyors és egyszerű. A megfelelő darab kiválasztása után elegendő a kellő méretre, majd a Vásárlás gombra kattintania, és a termék már kosarába is kerül.

Hogyan viselje a nadrágokat?

A konyhai munkára is vonatkozhatnak a munkavédelmi előírások. Azt, hogy javasolt vagy kötelező-e munkája során kifejezetten munkavédelmi szakács nadrágot viselnie, a vonatkozó jogszabályok írják elő. Előírások nélkül, saját belátása szerint is hordhatja saját biztonsága és kényelme érdekében, akár otthonában is.

A konyhai védőöltözet, így a nadrág is megköveteli a szabályok szigorú betartását. Ne sajnálja az időt a nadrág begombolására, megkötésére, a szárak ellenőrzésére, ha szükséges, felhajtására! 

Mindig ügyeljen a nadrágok tisztán tartására és folyamatos cseréjére is, mert a gyúlékony zsiradékokkal felszívva veszélyes lehet.