Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Lángálló és antisztatikus overál

Lángálló és antisztatikus overáljaink között olyan - az olaj- és gázipar részére kifejlesztett - speciális modelleket talál, melyek amellett, hogy kiváló lángálló, vegyszerálló, antisztatikus, vízálló és lélegző tulajdonságokkal is rendelkeznek, még jól láthatósági kivitelben is kaphatóak.
Í
gy gyakorlatilag egyetlen ruhadarabbal minden olyan körülményre és veszélyes helyzetre fel tud készülni, amelyek munkája során előfordulhatnak. Lángálló és antisztatikus overálljaink ezáltal nemcsak a testi épségét, de akár az életét is megvédhetik. Kérem, tekintse meg kínálatunkat!

 


3termék 13
3termék 13

Lángálló és antisztatikus overáll

Akár télen, akár nyáron, akár szakadó esőben vagy ragyogó napsütésben végzi veszélyes munkáját, Önnek valószínűleg mindezen körülmények között hordania kell lángálló vagy antisztatikus ruházatát a munkavégzése közben, akár az egész nap folyamán.

Talán nem is kell hangsúlyoznunk, hogy ilyenkor mekkora jelentősége van egy jó minőségű overállnak. Ezeknek a daraboknak szinte lehetetlen feladatot kell ellátniuk: úgy kell maximális védelmet és biztonságot nyújtaniuk hő és elektrosztatikus feltöltődés ellen, hogy viselője ne érezze úgy, mintha páncélt hordana.

Több szín és több méret

Ha Önnek lángálló és antisztatikus overállra van szüksége, webáruházunkban biztosan megtalálja a megfelelő darabot. Mind funkcióban, mind színben és méretben kínálunk praktikus és biztonságos darabokat. Ha kérdése lenne, szakértő tanácsadással állunk rendelkezésére akár online felületeinken, akár személyesen is üzleteink egyikében. Válassza a kényelmes védelmet veszélyes környezetben is!

Egy olyan ruhadarab, melynek viselése közben Ön nem érzi magát komfortosan, nem csak kényelmetlenséggel jár, de megakadályozhatja Önt abban, hogy 100%-osan a munkájára koncentrálhasson, és az emiatti figyelemhiánynak akár súlyos következményei is lehetnek. Cégünk 1997-es alapítása óta azon dolgozik, hogy soha ne kerüljön ilyen helyzetbe csak azért, mert nem a megfelelő minőségű munkavédelmi ruhát hordja.

Minőség és tapasztalat egy helyen

Több mint 20 év tapasztalatával a hátunk mögött a munkavédelmi termékek és egyéni védőeszközök forgalmazásának terén biztosak vagyunk abban, hogy a kiváló minőség, a gondos kivitelezés és a szakszerű tájékoztatás együttese garantálja vásárlóinknak, hogy biztonságosan, a legújabb fejlesztések felhasználásával készült ruhadarabokban végezhessék mindennapi munkájukat.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kizárólag olyan termékeket forgalmazzunk, amelyek megfelelnek a Magyarországon és az Európai Unióban érvényes szabványoknak. A Portwest termékek arany fokozatú forgalmazójaként és kiemelt partnereként elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek és a szakszerű tanácsadói tevékenység mellett.

A megfelelő lángálló és antisztatikus overál kiválasztása

A láng hatásának ellenálló, valamint az elektromos feltöltődést csökkentő, illetve megakadályozó védőruházatnak elsődleges szerepe van az emberi élet védelmében és a testi épség megóvásában. Teljes körű védelem azonban csak úgy biztosítható, ha nem csak az overál, hanem az alatta lévő ruházat is megfelel az előírásoknak, melyhez szintén megtalálja a megfelelő darabokat webáruházunkban.

Az általunk forgalmazott termékek lángálló és antisztatikus tulajdonságainak megőrzése érdekében a megadott mosási/szárítási előírások maradéktalan betartását javasoljuk.

A termékkínálat melletti szűrők használatával könnyen megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő darabot. Nincs más dolga, mint a “Kosár” gombra kattintva megadni a szükséges adatokat, hogy mielőbb a kezébe vehesse a megrendelt ruhát.