Lángálló- és antisztatikus ruházat

A lángálló- és antisztatikus munkaruházati termékek magas szintű védelmet adnak a viselőnek. Széles választékban állnak a vásárlók rendelkezésére a különböző lángálló munkaruhák web áruházunkban. Lángálló választékunkban megjelennek mind az anyagában lángálló és mind pedig a kezeléssel lángállóvá tett termékek is. Ideálisak lehetnek például olajiparban dolgozók, hegesztők, katasztrófa védelem dolgozói, tűzoltók számára. Téli és nyári munkakörülményekhez egyaránt talál termékeket kínálatunkban

Lángálló és antisztatikus alsóruházat

Lángálló és antisztatikus alsóruházat

Ha Önnek a munkája során lángálló vagy antisztatikus alsóruházatot kell hordania, a megfelelő darabok kiválasztása korántsem egyszerű feladat.

Több mint 20 év munkavédelmi termékek és egyéni védőeszközök forgalmazásának tapasztalatával a hátunk mögött egy dologban biztosak vagyunk. A kiváló minőség, a gondos kivitelezés és a szakszerű tájékoztatás hármasa garancia vásárlóinknak, hogy biztonságosan, a legújabb fejlesztések felhasználásával készült ruhadarabokban és eszközökkel végezhessék mindennapi munkájukat.

Lángálló és antisztatikus ing,póló, pulóver

Lángálló és antisztatikus ing, póló, pulóver

Minden szakmának megvannak a maga speciális ruhadarabjai. Van, ahol az öltöny, van, ahol a flitteres estélyi az előírás. Nekik ugyan - egyelőre - nem tudunk segíteni, de ha Önnek történetesen lángálló, antisztatikus, netán mindkét tulajdonságot együtt nyújtó ingre, pólóra vagy pulóverre van szüksége, a legjobb helyen jár nálunk.

Webáruházunk ruházati termékei megbízható védelmet biztosítanak a fokozottan veszélyes körülmények között dolgozók számára, hogy biztonságosan, a legújabb fejlesztések felhasználásával készült ruhadarabokban végezhessék mindennapi munkájukat.

Lángálló és antisztatikus kabát, mellény

Lángálló és antisztatikus kabát, mellény

Lehet tél vagy nyár, eshet az eső vagy süthet hétágra a nap, annak, akinek minden körülmények között lángálló vagy antisztatikus ruházatot kell hordania munkavégzés közben, biztosan tisztában van azzal, mekkora jelentősége van egy jó minőségű kabátnak vagy mellénynek.

Ezeknek a ruhadaraboknak a feladata szinte lehetetlen: maximális védelem és biztonság hőtől, elektrosztatikus feltöltődéstől - akár ezek kombinációjától is -, ugyanakkor fontos, hogy viselője ne érezze úgy, mintha egy páncélt hordana. Nézzük, hogyan valósul meg mindez a gyakorlatban.

Lángálló és antisztatikus kiegészítők

Lángálló és antisztatikus kiegészítők

Ebben a kategóriában a lángálló és antisztatikus kiegészítők találhatók. Minden olyan eszközt, készüléket, berendezést, illetve ezek kiegészítőit védőeszköznek tekintünk, melyek feladata, hogy viselője egészségét és testi épségét megóvja, a rá nézve veszélyes kockázatokat megakadályozza, vagy azok mértékét csökkentse.

Ezzel szemben a munkaeszköz tágabb fogalom, hiszen ide sorolható minden olyan gép, készülék, szerszám vagy berendezés, amelyet a munka­végzés során alkalmaznak, vagy azzal összefüggésben használnak. Jól látható tehát, hogy a munkaeszközök speciális csoportját maguk a védőeszközök alkotják. Ezek között pedig az egyik legszélesebb körben használt védőeszközök lángálló és antisztatikus tulajdonságokkal rendelkeznek.

Lángálló és antisztatikus nadrág

Lángálló és antisztatikus nadrág

A lángálló és antisztatikus nadrágok fejlesztésénél elsődleges szempont, hogy megfeleljenek a legújabb és legszigorúbb biztonsági előírásoknak és a különleges veszélyekkel szembeni védelmi követelményeknek.

Ezeket a speciális ruhadarabokat az általuk nyújtott védelem szerint kategorizálják az alapján, hogy milyen veszélyes körülmény fennállása esetén óvják majd meg viselőjének életét és/vagy testi épségét. Az Önnek leginkább megfelelő darab kiválasztásánál azonban több szempontot is figyelembe kell venni. Ebben szeretnénk Önnek segíteni egy rövid összefoglalóval.

lángálló és antisztatikus overál

Lángálló és antisztatikus overál

Lángálló és antisztatikus overáljaink között olyan - az olaj- és gázipar részére kifejlesztett - speciális modelleket talál, melyek amellett, hogy kiváló lángálló, vegyszerálló, antisztatikus, vízálló és lélegző tulajdonságokkal is rendelkeznek, még jól láthatósági kivitelben is kaphatóak.

Így gyakorlatilag egyetlen ruhadarabbal minden olyan körülményre és veszélyes helyzetre fel tud készülni, amelyek munkája során előfordulhatnak. Lángálló és antisztatikus overáljaink ezáltal nemcsak a testi épségét, de akár az életét is megvédhetik. Kérem, tekintse meg kínálatunkat!

 

Új termékeink május hónapban »

Lángálló és antisztatikus munkaruhák a kínálatunkban

A lángálló és antisztatikus munkaruhákat a felhasználási körülmények figyelembevételével érdemes két fő csoportra osztani.

Lángálló munkaruhák:

Vannak olyan területek ahol nincs robbanásveszély, a dogozót csak a sugárzó vagy kontakt hőtől illetve, a rá fröccsenő olvadt fémtől kell megvédeni. Tipikusan ilyen felhasználás például a hegesztés a forrasztás a kovácsolás és más melegüzemi munkák. Ezekre a területekre általában pamut anyagból készítenek lángálló munkaruhákat, és ezt a pamut anyagot valamilyen kikészítésnek vetik alá, ami bizonyos ideig lángállóvá teszik az anyagot.

Lángálló és antisztatikus munkaruhák:

Azokon a munkaterületeken ahol nem csak a lángállóság a követelmény, hanem az antisztatikusság is ott már a munkaruhának nem elég csupán a lángállóság, hanem antisztatikusnak is kell lennie. Ezek a munkaterületek tipikusan olyanok ahol valamiért robbanásveszélyes a munkakörnyezet, mint például a különböző vegyi üzemek, az olaj és gázipar. Ezekre a területekre készült munkaruhák anyagai már tartalmaznak az anyagukban szénszálat is, ami biztosítja az antisztatikusságot is a lángállóságon felül. Fontos figyelembe venni, hogy az ilyen munkaterületeken a komplett ruházatnak antisztatikusnak és lángállónak kell lennie, így nem elég, ha csak a munkásöltöny lángálló és antisztatikus, hanem a teljes öltözetnek annak kell lennie. Tehát oda kell figyelni, hogy az alsó ruházat is lángálló és antisztatikus legyen. A kínálatunkban ezért megtalálhatóak a teljes öltözet darabjai. Úgymint a lángálló és antisztatikus zokni, a lángálló és antisztatikus jégeralsó, a lángálló és antisztatikus póló több féle változata, a lángálló és antisztatikus pulóverek, a lángálló és antisztatikus munkásnadrágok kantáros és dereka kivitelben, a lángálló és antisztatikus munkáskabátok, a lángálló és antisztatikus bélelt kabátok, a lángálló és antisztatikus jól láthatósági kabátok és mellények és ezen kívül még néhány kiegészítő, mint a lángálló és antisztatikus kámzsák és sálak.

Asztali nézet megjelenítése