Lángálló- és antisztatikus ruházat

A lángálló- és antisztatikus munkaruházati termékek magas szintű védelmet adnak a viselőnek. Széles választékban állnak a vásárlók rendelkezésére a különböző lángálló munkaruhák web áruházunkban. Lángálló választékunkban megjelennek mind az anyagában lángálló és mind pedig a kezeléssel lángállóvá tett termékek is. Ideálisak lehetnek például olajiparban dolgozók, hegesztők, katasztrófa védelem dolgozói, tűzoltók számára. Téli és nyári munkakörülményekhez egyaránt talál termékeket kínálatunkban

Új termékeink október hónapban »

Lángálló és antisztatikus alsóruházat

Lángálló és antisztatikus alsóruházat

Azokon a munkahelyeken ahol előírás a lángálló- és akár antisztatikus ruházat, fontos figyelni arra is, hogy ne csak a felsőruházat feleljen meg a követelményeknek. Hiszen ez csak fél megoldás.

Gondoljon arra is, hogy ha a munkáskabát alatti póló feltöltődhet, mekkora problémát okozhat.

Ebben a csoportban erre a problémákra kap megnyugtató megoldást legyen az akár trikó, boxer vagy zokni.

Lángálló és antisztatikus ing,póló

Lángálló és antisztatikus ing, póló

Vannak olyan munkahelyek ahol a lángálló és antisztatikus munkaruha a nyári melegben végzett munka során is kötelező. Az ilyen veszélyes munkahelyeken egy megfelelő lángálló és antisztatikus munkaruha akár életet is menthet! A vastag munkásruhák további kényelmetlenséget okozhatnak. Ezeknek a túlzott meleg okozta kellemetlenségeknek az elkerülésére ebben a kategóriában könnyű, lángálló és antisztatikus ingeket illetve pólókat sorakoztattunk fel.

Lángálló és antisztatikus kabát, mellény

Lángálló és antisztatikus kabát, mellény

Portwest és egyéb márkájú lángálló-, hegesztő- és antisztatikus kabátok, mellények széles választéka megtalálható itt. Különböző, speciális direkt erre a célra kifejlesztett alapanyagokból a vonatkozó szabványoknak megfelelően.

Ha lángálló és antisztatikus esőkabátra van szüksége akkor is jó helyen jár. Ha csak egyik csoporthoz tartozó termékekre kíváncsi, akkor jelölje meg a képernyő bal oldalán lévő termékcsoport előtti kariká(ka)t és a programunk leszűri azokat amik a feltételnek megfelelnek.

Lángálló és antisztatikus kiegészítők

Lángálló és antisztatikus kiegészítők

A hővisszaverő aluminizált termékek IGNIS anyagból készülnek. Három különböző kategóriában tűzbelépő, tűzmegközelítő, öntödei kiegészítő termékek. Ideális lehet például tűzoltók, öntödei vagy más hasonló dolgozók számára. Amelyek csak abban esetben felelnek meg a vonatkozó szabványoknak, ha a teljes termékcsalád együttes használata valósul meg.

A lángmentes és antisztatikus kiegészítő termékek szintén szerepelnek ebben a csoportban.

Lángálló és antisztatikus nadrág

Lángálló és antisztatikus nadrág

Portwest és egyéb gyártmányú öntödei, hegesztési, olajipari vagy más hasonló munkákhoz itt talál derekas- és kantáros nadrágokat különböző színekben. Lángálló- és antisztatikus munkásnadrágok széles választékából válogathat. Különböző vastagságban, akár esőálló változatban is. Eltérő, speciális direkt erre a célra kifejlesztett alapanyagokból a vonatkozó szabványoknak megfelelően.

lángálló és antisztatikus overál

Lángálló és antisztatikus overál

Portwest és egyéb gyártmányú hegesztő- lángmentes- és antisztatikus overálok széles választékban állnak a vásárló rendelkezésére. Hagyományos és jól láthatósági színekben is, fényvisszaverő csíkokkal kiegészített változatot is talál a kínálatukban. Ha csak egyszer használatos lángmentes- és antisztatikus megoldásra van szüksége itt ezt is megtalálja. Különböző, speciális direkt erre a célra kifejlesztett alapanyagokból a vonatkozó szabványoknak megfelelően.

Lángálló és antisztatikus munkaruhák a kínálatunkban

A lángálló és antisztatikus munkaruhákat a felhasználási körülmények figyelembevételével érdemes két fő csoportra osztani.

Lángálló munkaruhák:

Vannak olyan területek ahol nincs robbanásveszély, a dogozót csak a sugárzó vagy kontakt hőtől illetve, a rá fröccsenő olvadt fémtől kell megvédeni. Tipikusan ilyen felhasználás például a hegesztés a forrasztás a kovácsolás és más melegüzemi munkák. Ezekre a területekre általában pamut anyagból készítenek lángálló munkaruhákat, és ezt a pamut anyagot valamilyen kikészítésnek vetik alá, ami bizonyos ideig lángállóvá teszik az anyagot.

Lángálló és antisztatikus munkaruhák:

Azokon a munkaterületeken ahol nem csak a lángállóság a követelmény, hanem az antisztatikusság is ott már a munkaruhának nem elég csupán a lángállóság, hanem antisztatikusnak is kell lennie. Ezek a munkaterületek tipikusan olyanok ahol valamiért robbanásveszélyes a munkakörnyezet, mint például a különböző vegyi üzemek, az olaj és gázipar. Ezekre a területekre készült munkaruhák anyagai már tartalmaznak az anyagukban szénszálat is, ami biztosítja az antisztatikusságot is a lángállóságon felül. Fontos figyelembe venni, hogy az ilyen munkaterületeken a komplett ruházatnak antisztatikusnak és lángállónak kell lennie, így nem elég, ha csak a munkásöltöny lángálló és antisztatikus, hanem a teljes öltözetnek annak kell lennie. Tehát oda kell figyelni, hogy az alsó ruházat is lángálló és antisztatikus legyen. A kínálatunkban ezért megtalálhatóak a teljes öltözet darabjai. Úgymint a lángálló és antisztatikus zokni, a lángálló és antisztatikus jégeralsó, a lángálló és antisztatikus póló több féle változata, a lángálló és antisztatikus pulóverek, a lángálló és antisztatikus munkásnadrágok kantáros és dereka kivitelben, a lángálló és antisztatikus munkáskabátok, a lángálló és antisztatikus bélelt kabátok, a lángálló és antisztatikus jól láthatósági kabátok és mellények és ezen kívül még néhány kiegészítő, mint a lángálló és antisztatikus kámzsák és sálak.

Asztali nézet megjelenítése