Lángálló- és antisztatikus ruházat

A lángálló- és antisztatikus munkaruházati termékek magas szintű védelmet adnak a viselőnek. Széles választékban állnak a vásárlók rendelkezésére a különböző lángálló munkaruhák web áruházunkban. Lángálló választékunkban megjelennek mind az anyagában lángálló és mind pedig a kezeléssel lángállóvá tett termékek is. Ideálisak lehetnek például olajiparban dolgozók, hegesztők, katasztrófa védelem dolgozói, tűzoltók számára. Téli és nyári munkakörülményekhez egyaránt talál termékeket kínálatunkban

Lángálló és antisztatikus alsóruházat

Lángálló és antisztatikus alsóruházat

Azokon a munkahelyeken ahol előírás a lángálló- és akár antisztatikus ruházat, fontos figyelni arra is, hogy ne csak a felsőruházat feleljen meg a követelményeknek. Hiszen ez csak fél megoldás.

Gondoljon arra is, hogy ha a munkáskabát alatti póló feltöltődhet, mekkora problémát okozhat.

Ebben a csoportban erre a problémákra kap megnyugtató megoldást legyen az akár trikó, boxer vagy zokni.

Lángálló és antisztatikus ing,póló, pulóver

Lángálló és antisztatikus ing, póló, pulóver

Vannak olyan munkahelyek ahol a lángálló és antisztatikus munkaruha a nyári melegben végzett munka során is kötelező. Az ilyen veszélyes munkahelyeken egy megfelelő lángálló és antisztatikus munkaruha akár életet is menthet! A vastag munkásruhák további kényelmetlenséget okozhatnak. Ezeknek a túlzott meleg okozta kellemetlenségeknek az elkerülésére ebben a kategóriában könnyű, lángálló és antisztatikus ingeket illetve pólókat sorakoztattunk fel.

Lángálló és antisztatikus kabát, mellény

Lángálló és antisztatikus kabát, mellény

Portwest és egyéb márkájú lángálló-, hegesztő- és antisztatikus kabátok, mellények széles választéka megtalálható itt. Különböző, speciális direkt erre a célra kifejlesztett alapanyagokból a vonatkozó szabványoknak megfelelően.

Ha lángálló és antisztatikus esőkabátra van szüksége akkor is jó helyen jár. Ha csak egyik csoporthoz tartozó termékekre kíváncsi, akkor jelölje meg a képernyő bal oldalán lévő termékcsoport előtti kariká(ka)t és a programunk leszűri azokat amik a feltételnek megfelelnek.

Lángálló és antisztatikus kiegészítők

Lángálló és antisztatikus kiegészítők

A hővisszaverő aluminizált termékek IGNIS anyagból készülnek. Három különböző kategóriában tűzbelépő, tűzmegközelítő, öntödei kiegészítő termékek. Ideális lehet például tűzoltók, öntödei vagy más hasonló dolgozók számára. Amelyek csak abban esetben felelnek meg a vonatkozó szabványoknak, ha a teljes termékcsalád együttes használata valósul meg.

A lángmentes és antisztatikus kiegészítő termékek szintén szerepelnek ebben a csoportban.

Lángálló és antisztatikus nadrág

Lángálló és antisztatikus nadrág

Portwest és egyéb gyártmányú öntödei, hegesztési, olajipari vagy más hasonló munkákhoz itt talál derekas- és kantáros nadrágokat különböző színekben. Lángálló- és antisztatikus munkásnadrágok széles választékából válogathat. Különböző vastagságban, akár esőálló változatban is. Eltérő, speciális direkt erre a célra kifejlesztett alapanyagokból a vonatkozó szabványoknak megfelelően.

lángálló és antisztatikus overál

Lángálló és antisztatikus overál

Portwest és egyéb gyártmányú hegesztő- lángmentes- és antisztatikus overálok széles választékban állnak a vásárló rendelkezésére. Hagyományos és jól láthatósági színekben is, fényvisszaverő csíkokkal kiegészített változatot is talál a kínálatukban. Ha csak egyszer használatos lángmentes- és antisztatikus megoldásra van szüksége itt ezt is megtalálja. Különböző, speciális direkt erre a célra kifejlesztett alapanyagokból a vonatkozó szabványoknak megfelelően.

Új termékeink április hónapban »

Lángálló és antisztatikus munkaruhák a kínálatunkban

A lángálló és antisztatikus munkaruhákat a felhasználási körülmények figyelembevételével érdemes két fő csoportra osztani.

Lángálló munkaruhák:

Vannak olyan területek ahol nincs robbanásveszély, a dogozót csak a sugárzó vagy kontakt hőtől illetve, a rá fröccsenő olvadt fémtől kell megvédeni. Tipikusan ilyen felhasználás például a hegesztés a forrasztás a kovácsolás és más melegüzemi munkák. Ezekre a területekre általában pamut anyagból készítenek lángálló munkaruhákat, és ezt a pamut anyagot valamilyen kikészítésnek vetik alá, ami bizonyos ideig lángállóvá teszik az anyagot.

Lángálló és antisztatikus munkaruhák:

Azokon a munkaterületeken ahol nem csak a lángállóság a követelmény, hanem az antisztatikusság is ott már a munkaruhának nem elég csupán a lángállóság, hanem antisztatikusnak is kell lennie. Ezek a munkaterületek tipikusan olyanok ahol valamiért robbanásveszélyes a munkakörnyezet, mint például a különböző vegyi üzemek, az olaj és gázipar. Ezekre a területekre készült munkaruhák anyagai már tartalmaznak az anyagukban szénszálat is, ami biztosítja az antisztatikusságot is a lángállóságon felül. Fontos figyelembe venni, hogy az ilyen munkaterületeken a komplett ruházatnak antisztatikusnak és lángállónak kell lennie, így nem elég, ha csak a munkásöltöny lángálló és antisztatikus, hanem a teljes öltözetnek annak kell lennie. Tehát oda kell figyelni, hogy az alsó ruházat is lángálló és antisztatikus legyen. A kínálatunkban ezért megtalálhatóak a teljes öltözet darabjai. Úgymint a lángálló és antisztatikus zokni, a lángálló és antisztatikus jégeralsó, a lángálló és antisztatikus póló több féle változata, a lángálló és antisztatikus pulóverek, a lángálló és antisztatikus munkásnadrágok kantáros és dereka kivitelben, a lángálló és antisztatikus munkáskabátok, a lángálló és antisztatikus bélelt kabátok, a lángálló és antisztatikus jól láthatósági kabátok és mellények és ezen kívül még néhány kiegészítő, mint a lángálló és antisztatikus kámzsák és sálak.

Asztali nézet megjelenítése