Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Lángálló és antisztatikus nadrág

A lángálló és antisztatikus nadrágok fejlesztésénél elsődleges szempont, hogy megfeleljenek a legújabb és legszigorúbb biztonsági előírásoknak és a különleges veszélyekkel szembeni védelmi követelményeknek.

Ezeket a speciális ruhadarabokat az általuk nyújtott védelem szerint kategorizálják az alapján, hogy milyen veszélyes körülmény fennállása esetén óvják majd meg viselőjének életét és/vagy testi épségét. Az Önnek leginkább megfelelő darab kiválasztásánál azonban több szempontot is figyelembe kell venni. Ebben szeretnénk Önnek segíteni egy rövid összefoglalóval.


38termék 130
38termék 130

Speciális védelemmel ellátott munkaruházati termékek esetén egy dologban biztosak lehetünk. Mindegyik alapja maga a munkavédelmi nadrág. Ha a nadrággal elégedettek vagyunk, akkor az komfort- és biztonságérzetünket nagymértékben meghatározza. Ebből is látszik, hogy ennek a ruhadarabnak a kiválasztása nagy körültekintést igényel.

Könnyen kezelhető honlapunkkal, széles választékunkkal, több mint 20 éves tapasztalatunkkal és munkatársaink folyamatos továbbképzésével azért dolgozunk, hogy segítsünk Önnek ebben a feladatban.

A megfelelő lángálló és antisztatikus nadrág kiválasztása

Azt, hogy Önnek vagy munkatársainak pontosan milyen típusú nadrágra van szüksége, elsősorban a hatályos munkavédelmi előírások és a munkáltató által esetleg hozott egyéb szabályok határozzák meg.

Legalább ilyen fontos azonban az, hogy a nadrág viselője a nyilvánvaló védelmi funkciók nyújtotta biztonságérzet mellett megfelelően komfortosan is érezze magát annál is inkább, mert jó eséllyel fogja az egész nap folyamán viselni azt.

A kiváló lángálló és antisztatikus tulajdonságokkal rendelkező Portwest nadrágok mindazoknak az elvárásoknak messzemenően megfelelnek, amiket ma egy 21. századi munkavédelmi ruhától elvárhatunk.

Fedezze fel a Portwest világát

A Portwest ruházati termékei egyedülálló védelmi megoldásokkal rendelkező, ún. Bizweld alapanyagból készülnek, ami mind az Európai Unióban, mind Magyarországon megfelel a legszigorúbb előírásoknak is. Ezek a nadrágok lángmentesített külső réteggel vannak ellátva, így ellenállnak akár a hőnek, akár a fröccsenő olvadt fémnek is. Megerősített varrásuknak köszönhetően rendkívül strapabíróak.

Az antisztatikus védelmet a szövetbe varrt szénszálak biztosítják. A nadrág statikus elektromossággal való feltöltődésének megakadályozása miatt külön figyelmet fordítottak a patentok, cipzárak, de még a fonal anyagára is.

A Portwest által használt anyagok könnyűek, strapabíróak és nem utolsósorban kényelmesek is, köszönhetően a formatervezésnek, amire külön is figyel a cég. Ma már fontos szempont, hogy a munkaruha ne csak kényelmes és biztonságos, de divatos és káros anyagoktól mentes is legyen.

Csak néhány kattintás

Pár egyszerű lépés, és néhány napon belül már viselheti is kiválasztott darabot. A bal oldalon található legördülő menüben néhány kattintással kiválaszthatja, hogy Önnek lángálló, antisztatikus, esetleg mindkét tulajdonsággal rendelkező nadrágra van-e szüksége.

A rendkívül széles méretválasztéknak köszönhetően biztosan meg fogja találni az Önnek megfelelő darabot.

Tovább szűkítheti a találatokat, ha a színre, az alapanyagra, vagy a fazonra külön is rákeres.