Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Lángálló és antisztatikus ing, póló, pulóver

Minden szakmának megvannak a maga speciális ruhadarabjai. Van, ahol az öltöny, van, ahol a flitteres estélyi az előírás. Nekik ugyan - egyelőre - nem tudunk segíteni, de ha Önnek történetesen lángálló, antisztatikus, netán mindkét tulajdonságot együtt nyújtó ingre, pólóra vagy pulóverre van szüksége, a legjobb helyen jár nálunk.
Webáruházunk ruházati termékei megbízható védelmet biztosítanak a fokozottan veszélyes körülmények között dolgozók számára, hogy biztonságosan, a legújabb fejlesztések felhasználásával készült ruhadarabokban végezhessék mindennapi munkájukat.


16termék 116
16termék 116

Ha Ön olyan munkahelyen dolgozik, ahol lángálló vagy antisztatikus ruházatot kell hordania, öltözéke darabjainak kiválasztása nagy körültekintést igényel. Önmagában egyetlen ruhadarab, mely lángálló vagy antisztatikus tulajdonságokkal bír, nem elég. Egész öltözetének, annak minden egyes darabjának képesnek kell lennie megvédeni Önt a hőtől, elektromos ívtől, de akár mindkettőtől egyszerre.

Lángálló és antisztatikus inggel, pólóval, pulóverrel a teljes körű biztonságért

A lángálló és antisztatikus felsőruházati kínálatunkban szereplő darabokat FR (flame retardant/fire resistant = égésgátló/tűzálló) jelzéssel láttuk el, ezzel is hangsúlyozva speciális tulajdonságaikat a könnyebb választás érdekében. Ezen ruházati termékek olyan szövetek és eljárások felhasználásával készülnek, melyeknek köszönhetően nem olvadnak rá a bőrre, és képesek megakadályozni a statikus elektromossággal való feltöltődést, ezáltal csökkentve az égési sérülések mértékét.

Az FR ruházat szigetelést biztosít a hő ellen, valamint ellenálló a szakadással szemben, ami a bőrt még nagyobb veszélyeknek tenné ki.

Elengedhetetlen azonban, hogy a nap nagy részében viselt ruháink ne csak a szabványoknak, de személyes igényeinknek is messzemenőkig megfeleljenek. Míg egy rossz választás csupán kényelmetlenséget okozna a hétköznapokban, addig ugyanez akár maradandó sérülésekkel is járhat a munkahelyünkön. Cégünk az 1997-es alapítása óta folyamatosan azon dolgozik, hogy ilyen Önnel soha ne fordulhasson elő.

Minőség és szakértelem egy helyen

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kizárólag olyan termékeket forgalmazzunk, melyek megfelelnek mind a Magyarországon, mind az Európai Unióban érvényes normáknak. A Portwest termékek kiemelt partnereként elkötelezettek vagyunk nemcsak a minőségi munkavédelmi ruházat és védőfelszerelések, de a szakszerű tanácsadás mellett is. Áruházunk kínálatában a legismertebb nemzetközi márkák mellett magyar gyártók termékei is megtalálhatók.

Lángálló vagy antisztatikus ruházatra minden időjárási körülmény között szüksége lehet. A megfelelő öltözet a biztonságot nyári melegben éppúgy biztosítja, mint hideg körülmények között. Lángálló és antisztatikus ingeink, pólóink és pulóvereink nemcsak a szigorú szabványoknak, de a divatnak is megfelelnek. Stílusos és kényelmes ingmodelljeink - többi felsőruházati termékünkhöz hasonlóan - többféle színben és széles méretválasztékban érhetőek el, mindemellett ARC2 elektromos ív elleni és lángmentes tulajdonságokkal is rendelkeznek. Kínálatunkban kifejezetten kis- és nagy méretben is forgalmazunk öltözeteket.

A termékkínálat melletti szűrők használatával könnyen megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő darabot. Innentől nincs más dolga, mint a “Kosár” gombra kattintva megadni a szükséges adatokat, hogy mielőbb a kezébe vehesse a megrendelt ruhát.