Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Lángálló és antisztatikus alsóruházat

Ha Önnek a munkája során lángálló vagy antisztatikus alsóruházatot kell hordania, a megfelelő darabok kiválasztása korántsem egyszerű feladat.
Több mint 20 év munkavédelmi termékek és egyéni védőeszközök forgalmazásának tapasztalatával a hátunk mögött egy dologban biztosak vagyunk. A kiváló minőség, a gondos kivitelezés és a szakszerű tájékoztatás hármasa garancia vásárlóinknak, hogy biztonságosan, a legújabb fejlesztések felhasználásával készült ruhadarabokban és eszközökkel végezhessék mindennapi munkájukat. Ennek a hármas garancia meglétére nálunk a minimum elvárás. 


13termék 113
13termék 113

Ha laikusként meghalljuk, hogy valaki lángálló és antisztatikus alsóruházatot keres, hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy az illető tűzoltó, esetleg autóversenyző lehet, pedig a valóság az, hogy számos olyan foglalkozás és munkahely létezik, ahol előírás ezeknek a ruhadaraboknak a viselése. Nem mindegy azonban, hogy a napi több órán át hordott alsóruházat mennyire felel meg az előírásoknak, szabványoknak és nem utolsósorban a személyes igényeinknek.

Egy rosszul illeszkedő ruhadarab “csupán” kényelmetlenséggel jár, azonban a nem megfelelő minőségű darabok súlyos, esetleg maradandó sérüléseket is okozhatnak. Cégünk 1997-es alapítása óta azon dolgozik, hogy ez Önnel soha ne fordulhasson elő.

A megfelelő lángálló és antisztatikus alsóruházat életet menthet

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kizárólag olyan egyéni védőeszközöket forgalmazzunk, amelyek megfelelnek a Magyarországon és az Európai Unióban érvényes normáknak. A Portwest termékek arany fokozatú forgalmazójaként és a Cerva Magyarország kiemelt partnereként elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek és a szakszerű tanácsadás mellett. Áruházunk kínálatában megtalálhatók a legismertebb nemzetközi márkák mellett magyar gyártók termékei is.

A lánghatásnak ellenálló, valamint az elektromos feltöltődést csökkentő, illetve megakadályozó védőruházatnak elsődleges szerepe van az emberi élet védelmében és a testi épség megóvásában. Teljes körű védelem azonban csak úgy biztosítható, ha nem csak a felsőruházat, hanem az alsóruházat is megfelel az előírásoknak.

Lángálló és antisztatikus ruhában is divatosan? Miért ne?

Rövid vagy hosszú ujjú pólóinkból galléros és gallér nélküli fazon is található. Többféle klasszikus szín közül választhat webáruházunk kínálatából, így a darabok könnyen variálhatóak. A bal oldalon található szűrők segítségével szűkítheti a találatokat. Kereshet alapanyagra, méretre vagy színre is akár. Portwest termékeinkhez segítségül hívhatja a mellékelt mérettáblázatot is. Igyekszünk minden igényt kielégíteni, ezért egyes darabok 3XL, 4XL de akár 5XL-es méretben is megvásárolhatóak.

Mindenre van Épkézláb megoldásunk!

Védőruháink esetében egy külső szemlélő nem fogja észrevenni a különbséget a munkaruha és egy hagyományos viselet között, hiszen törekszünk arra, hogy ruháink vonalvezetése kövesse a mai divatot. Kiemelt figyelmet szentelünk a gombok, cipzárak de még a hímzőfonal anyagára is. Célunk, hogy Ön ne csak biztonságban, de kényelmesen és divatosan is érezze magát.

Hegesztéshez használható kapucnit és karvédőt is talál kínálatunkban. Csősálaink és kámzsáink méretezés nélkül, több színben is elérhetőek. Lángálló és antisztatikus ruházataink között láthatósági pólót és pulóvert is forgalmazunk.

Az általunk forgalmazott termékek lángálló és antisztatikus tulajdonságainak megőrzése érdekében a megadott mosási/szárítási előírások maradéktalan betartását javasoljuk.