Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Lángálló és antisztatikus kabát, mellény

Lehet tél vagy nyár, eshet az eső vagy süthet hétágra a nap, annak, akinek minden körülmények között lángálló vagy antisztatikus ruházatot kell hordania munkavégzés közben, biztosan tisztában van azzal, mekkora jelentősége van egy jó minőségű kabátnak vagy mellénynek.
Ezeknek a ruhadaraboknak a feladata szinte lehetetlen: maximális védelem és biztonság hőtől, elektrosztatikus feltöltődéstől - akár ezek kombinációjától is -, ugyanakkor fontos, hogy viselője ne érezze úgy, mintha egy páncélt hordana. Nézzük, hogyan valósul meg mindez a gyakorlatban.


36termék 130
36termék 130

Akár kültérre, akár beltérre van szüksége lángálló és antisztatikus kabátra, webáruházunkban biztosan megtalálja azt, amit keres. Mind funkcióban, mind színben és méretben hatalmas választékkal és szakértő tanácsadással állunk rendelkezésére akár online felületeinken. Válassza az első rangú, ugyanakkor kényelmes védelmet veszélyes környezetben is!

Lángálló és antisztatikus kabátok és mellények bélelt változatban

Ha munkája miatt ki van téve az időjárás viszontagságainak, nézzen szét kiváló minőségű bélelt kabátjaink között. Valamennyi kabátnál elmondható, hogy a bevarrt belső bélés szorosan a viselőjéhez simulva tartja meg a testhőt, mintegy megakadályozva a külső, hideg levegő bejutását.

Melegen bélelt kabátjaink kiváló lángmentesített tulajdonságokkal rendelkeznek. A lángálló és antisztatikus hatást a patentokkal záródó, áthajtás mögé varrt műanyag cipzárok is fokozzák, biztosítva ezzel a teljes fedést. A kabátokon található zsebeket az elakadás megakadályozása miatt szintén speciális varrással ellátott patentos fedés védi.

A kabátok trükkös szabása teszi lehetővé azt a mozgásszabadságot, amely nem gátolja viselőjét munkavégzés közben. Hasonlóan kiváló minőségben talál a kínálatban vékonyabb, átmeneti kabátokat is, hogy minden évszakban tökéletes legyen a védelem.

Védőruházat többféle kivitelben

A munkavédelmi ruházatok piacán - akárcsak a hétköznapi viseleteknél - megfigyelhetjük a divat folyamatos változását, mellyel mi magunk is igyekszünk lépést tartani. A Portwest termékek közvetlen importőreként speciális eljárással készült anyagokból gyártott kabátokat, sőt dzsekiket és mellényeket is kínálunk, akár jól láthatósági kivitelben is. Ezek között Ön is könnyen válogathat a kínálat szűkítésével, melyet a termékek mellett, bal oldalon talál. Akár méretre, színre de alapanyagra is külön rákereshet.

Láthatósági csíkokkal ellátott kabátjainkon a fényvisszaverő szalag mind a karokon, mind a törzsön körben, végig fel van varrva, így Ön minden oldalról, folyamatosan jól észrevehető lesz. A kabát lángmentes és antisztatikus tulajdonságát jelző szimbólumok hőpecsételő eljárással kerülnek feltüntetésre, hogy jól láthatóan jelezzék a ruházat megfelelőségét, mely különösen fontos például egy munkavédelmi ellenőrzéskor.

Új fejlesztések a kínálatunkban

Beltéren használható, több színben is elérhető lángálló, antisztatikus és hegesztőkabátjaink nagy része úgynevezett Bizweld anyagból készülnek, mely a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően az egyik vezető munkavédelmi szövetté vált szerte a világon. ESD jelzésű darabjainknál elmondható, hogy bár a mindannyiunkra érvényes fizikai törvények értelmében sohasem tudjuk teljesen elkerülni az elektrosztatikus feltöltődéseket, de azok hatásait tudjuk ellenőrzötten minimalizálni azért, hogy a sérüléssel járó következményeket csökkentsük, amennyire csak lehet.