Egyszerhasználatos overál

Egyszerhasználatos overál

A kategóriában egyszer használatos, azaz eldobható overálokat, kezeslábasokat talál. Egészségügyi intézményekben, laboratóriumokban, bizonyos üzemekben kötelező munkavédelmi viselet lehet, de napjainkban még többet találkozhatunk vele a világjárványnak köszönhetően más területeken is.

Az eldobható overálok megvédik a ruházatot a szennyeződésektől, biztonságot nyújtanak viselőiknek a szennyeződésekkel, fröccsenő vegyi anyagokkal, esetleges fertőzésekkel szemben, vagy adott esetben megvédik az üzemet, intézményt a látogató ruháján található szennyeződésektől.

1.

- 65 % akció
Egyszer használatos overál

Egyszer használatos overál

Eredeti ár: 3 610 Ft /darab
Akciós ár: 1 270 Ft /darab

2.

- 30 % akció
PP overall - eldobható

PP overall - eldobható

Eredeti ár: 1 814 Ft /db
Akciós ár: 1 270 Ft /db

4.

CHEMSAFE C1 Védőoverall

Ár: 1 938 Ft /darab

6.

DUPONT CHF5 Védőoveráll

Ár: 2 402 Ft /darab

14.

TYCHEM C Védőoveráll

Ár: 11 181 Ft /darab

15.

TYCHEM Védőoverál F

Ár: 17 316 Ft /darab

16.

TYVEK 500 INDUSTRY overál

Ár: 4 143 Ft /darab

17.

TYVEK 500 Xpert overál

Ár: 4 143 Ft /darab

18.

Előrendelhető termék
TYVEK CLASSIC PLUS Védőoverall

TYVEK CLASSIC PLUS Védőoverall

Ár: 4 468 Ft /darab

19.

Előrendelhető termék
TYVEK DUAL Overall (25db)

TYVEK DUAL Overall (25db)

Ár: 4 106 Ft /db

20.

TYVEK INDUSTRY Védőoverall

Ár: 4 143 Ft /darab

Az egyszer használatos overálokat gyakran papíroverálnak is nevezik, mivel könnyű, légáteresztő anyagból készülnek, a kényelem érdekében rugalmas mandzsettákkal és bokarésszel.

Webáruházunkban kapható egyszer használatos overálok

A kezeslábasok olyan, az egyéni védőfelszerelés részét képező laza ruhadarabok, amelyek a fej, a kezek és a lábak kivételével az egész testet takarják, és nem korlátozzák a dolgozót a munkavégzésben. Az overálok általában nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) készülnek, amelyek lehetővé teszik a hő és az izzadság távozását a ruhából, ugyanakkor megakadályozzák a folyadékok és aeroszolok bejutását.

A ruházat, illetve a személyek legteljesebb védelmét az egyszer használatos overálok nyújtják, hiszen ezek bokától a fejtetőig védik a munkavállalók testi épségét, egészségét bizonyos munkakörökben, bizonyos munkakörülmények között különféle hatások - fizikai, kémiai, biológiai hatások, extrém hőmérséklet, nedvesség, víz-, hő-, lánghatások, stb. - ellen.

Az overálok cipzárral záródnak, amely megkönnyíti, gyorsítja a le- és felvételt. Többféle méretben állnak rendelkezésre, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt a kényelmes viselet érdekében.

A védelem jellegének, szintjének megfelelően különböző alapanyagokból készülnek. Találhat egyszerűbb, por és fröccsenő anyagok elleni védelmet nyújtó darabokat éppúgy, mint antisztatikus, fertőző anyagok, vegyszerek védelmét ellátó 5/6 osztályba besorolt overálokat.

Az overál varratait a védelem megőrítése céljából gyakran szalaggal zárják le. A kapcsolódási pontok - cipzár, mandzsetta, kapucni, gallér széle, boka - rugalmasak, jellemzően folyadékzárók.

Egyszer használatos overál kínálatunkban megtalálja a neves gyártók, a Portwest és a Cerva termékeit is, amelyek a minőség garanciái.

Szintén ebben a kategóriában találja az általunk összeállított Covid csomagot, amely a biológiai kockázatok mérséklésére alkalmas védőoverálon felül védőszemüveget, maszkot, cipővédőt, latex kesztyűt, valamint kézfertőtlenítőt tartalmaz.

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?

Termékeinket logikus kategóriákba, alkategóriákba soroltuk a könnyebb kereshetőség érdekében. Amennyiben konkrét terméket keres, a keresősávba beírva könnyen a termékadatlapra navigálhat.

A termék adatlapon megtalálja a termék részletes leírását, amely bővebb információkkal szolgál. A méret és a rendelni kívánt darabszám kiválasztása után a Vásárlás gombbal helyezheti a terméket a kosarába. Ha tovább böngészne, vásárolna, a Tovább vásárolok gombbal visszatérhet a webáruházba. Ha nem kíván további termékeket kosarába helyezni, akkor nyomja meg a Megrendelem gombot.

A következő oldalon adja meg a kapcsolattartó elérhetőségeit, a fizetési és átvételi módot, a szállítási és számlázási adatokat, és az Adatkezelési Tájékoztató elfogadása után adja le rendelését.

A megrendelés beérkezéséről automatikus email-ben értesítjük, majd a következőben a kiszállítás időpontjáról. Köszönjük megrendelését!

Asztali nézet megjelenítése