Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Egyszerhasználatos cipővédő

Ebben a kategóriában egyszer használatos cipővédőket talál, amelyek egyéni védőfelszerelésként gyakoriak az orvosi, vegyi, laboratóriumi és vészhelyzeti környezetben. Bizonyos munkakörülmények megkövetelik a cipővédőket a különféle előírások, szabványok részeként. Ám olyan munkakörökben is jól használhatóak, ahol vízvezeték-, villany-, háztartásigép-, kéményseprő és egyéb szerelőként lakásokba, irodákba kell kiszállnia, ahol munkavégzés közben az ügyfelek otthonában kímélni kell a padlózatot a szennyeződésektől.

 


14termék 114
14termék 114

Mi a cipővédő?

A cipővédő olyan eldobható, a cipőre húzható ruházati kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik mindenféle cipőfajtára és méretre. Megakadályozza, hogy a potenciálisan veszélyes anyagok - szerves és vegyi részecskék - érintkezzenek a cipő talpával, illetve hogy a cipőről a szennyeződések a padlóra kerüljenek. Egy méretben, de különböző vastagságokkal készül.

Az általános, sztenderd cipővédő átlagos vastagságú, a cipőre gumival rögzíthető. Egészségügyben, élelmiszeriparban dolgozóknak, valamint látogatóknak lehet ideális választás.

Amennyiben komolyabb védelemre keres cipővédőt, a megerősített talpú, valamint mikroporózus cipővédőket ajánljuk figyelmébe. Ez a típus rendkívül jól ellenáll a vegyi hatásoknak, valamint antisztatikus talperősítéssel rendelkezik, amely nedvességfelvétele alacsony, gáz- és gőzáteresztése kicsi.

Csúszásgátló talppal ellátott cipővédőket is kínálunk, illetve eldobható csizmavédőket, amelyek állattartó telepek dolgozói, állatorvosok által kedvelt, egyszer használatos védőeszközök.

Milyen előnyei vannak az egyszer használatos cipővédőknek?

A cipővédők használatával nemcsak a cipőket védheti meg a szennyeződésektől, hanem a felkeresett helyiségeket is. Egészségügyi intézményekben a fertőzések elkerülésére bizonyos osztályokon, járványidőszakban hasznos és akár életmentő is lehet. Webáruházunk egyszer használatos ruházatai ideális megoldást kínálnak a dolgozóknak, látogatóknak egyaránt.

De magánemberként Ön is jobban érezheti magát, amennyiben az Önt felkereső szerelőnek cipővédőt kínál, és ezzel megkíméli magát a felesleges takarítástól. Azon vendégei számára is jó megoldás lehet a cipővédő használata, akik valamilyen okból kifolyólag nem szívesen válnának meg a lábbelijüktől.

A cipővédő által kínált előnyök:

  • könnyen fel- és levehető
  • biztonságos, mégis rugalmas rögzítést tesz lehetővé
  • minden típusú lábbelire felhúzható
  • használatával a szennyeződéseket nem viszi egyik helyről a másikra

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?

Amennyiben konkrét terméket keres, a keresősávba beírva azonnal a konkrét termékoldalra juthat.

Termékeinket logikusan kategóriákba, alkategóriákba rendeztük, ezeket a menüsávban találja. A kívánt almenüre kattintva jeleníthetők meg a termékek. Az egyes terméknevekre, -fotókra kattintva tekintheti meg az árucikk részleteit. Amennyiben megtalálta, amit keresett, itt kiválaszthatja a termék jellemzői szerinti darabot, a méretet, darabszámot, majd a Vásárlás gombbal választhatja ki és rakhatja kosarába. A Kosár oldalon még tudja módosítani a termékeket, a darabszámot. Ha tovább vásárolna, innen visszatérhet a webáruházba, vagy ha nem, akkor a Megrendelem gombbal a Pénztár oldalra. Itt a kapcsolattartó adatait, az átvételi és fizetési módot, a számlázási és szállítási adatokat kell megadnia, és rendelés előtt elfogadnia az adatkezelési tájékoztatónkat.

A sikeres megrendelésről minden esetben emailt küldünk. Köszönjük megrendelését!