Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Egyszerhasználatos sapkák

Ebbe a kategóriába a különféle típusú és anyagú, egyszer használatos sapkákat soroltuk. Bizonyos iparágakban, üzemekben, egészségügyi intézményekben szükség lehet sapkák viselésére a munkafolyamatok során, hogy szennyeződések, izzadság, emberi haj ne kerülhessen a feldolgozás során élelmiszer- vagy gyógyszer-készítményekbe, műtétek során a felnyitott testrészekbe, sebekbe.

Az eldobható sapkák fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni az egészségügy területén, hiszen ezek mindennapos használatával a steril környezet fenntartható, a fertőzésveszély csökkenthető.


10termék 110
Raktáron: Kiszállítás 2-6 munkanap
Több színben!
Kiszállítás:
2024.07.29
25 Ft/darab
Raktáron: Kiszállítás 2-6 munkanap
Több színben!
Kiszállítás:
2024.07.29
25 Ft/darab
Raktáron: Kiszállítás 2-6 munkanap
Kiszállítás:
2024.07.29
272 Ft/darab
10termék 110

Az egyszer használatos sapkák az egyéni védőfelszerelések részét képezik, és számos munkaterületen alkalmazzák a munkavédelmi, munkabiztonsági előírások, szabványok alapján. A munkavédelem célja a biztonságos munkakörnyezet megteremtése védőeszközök és egyéni védőfelszerelés által a balesetek, egészségkárosodások megelőzése érdekében. A munkakörre jellemző kockázatokat minden esetben egyedileg kell felmérni és elemezni, majd az eredményének megfelelően meghatározni a munkavédelem fokát, eszközeit.

Egyszer használatos sapkák előnyei

Az eldobható sapkákat speciális körülményekre, rövid ideig tartó, egyszeri hordásra tervezték. A védőruházat részét képezik, és előnyük az egyszerű gyárthatóság, a használat utáni eldobhatóság, valamint a gyártás viszonylag alacsony költsége. Az egyszer használatos ruházathoz a sapkákon kívül eldobható köpenyek, kötények, cipővédők, kezeslábasok, kesztyűk és maszkok tartoznak.

Az egyszer használatos sapkák használatával nemcsak a mosással járó költségeket és időt takaríthatja meg, hanem optimális steril környezetet is teremthet. Használat után a sapkák, illetve az eldobható ruházat megfelelő ártalmatlanítása szükséges.

Az eldobható sapkákat nemcsak az egészségügyben, hanem az élelmiszeriparban, laboratóriumokban, tisztatéri munkavégzésnél is előszeretettel alkalmazzák. Unisex kivitelben, egy méretben, több stílusban, többféle anyagból - papír, nem szőtt polipropilén - készülnek, és megfelelően viselve ideális védelmet nyújtanak.

Akármilyen anyagból is készüljön az egyszer használatos sapka, egész napos viselés során is jó szellőzést biztosít. Élelmiszeripari használatra megfelelő lehet a nejlon hajháló is.

A nyakvédelemmel ellátott kapucnik vagy kámzsák a mezőgazdaságban permetezési, illetve az építőiparban festési munkákhoz használhatóak.

Kínálatunkban talál hagyományos, gumis fejfedőt, ún. harmónika klipsz sapkát, sildes sapkát, szakács csákót, tisztatéri teljes fejet elfedő sapkát, valamint kámzsát. Egyes modellek több színben is elérhetőek.

A vásárlás menete webáruházunkban

Online áruházunkban kategóriákba, azon belül alkategóriákba soroltuk a termékeinket a könnyebb kereshetőség érdekében. Ha konkrét terméket keres, a keresőbe beírva könnyen megtalálhatja. A termékadatlapon részletes leírást talál.

A kiválasztott terméket a darabszám és az esetleges méret kiválasztása után tudja kosarába helyezni, ahonnan a Megrendelem gombra kattintva léphet tovább. Meg kell adnia a kapcsolattartáshoz az elérhetőségeit, a szállítási és számlázási adatokat kiválasztani az átvételi és fizetési módokat, elfogadni Adatkezelési Tájékoztatónkat. Ezután véglegesítheti megrendelését.

A sikeres megrendelésről minden esetben emailben tájékoztatjuk. Köszönjük, hogy nálunk vásárolt!