Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Egyszer használatos látogatói egységcsomag

Az egyszer használatos látogatói egységcsomagot munkahelyi, kórházi, intézményi látogatásokra ajánljuk, ahol egyrészt a ruházat, másrészt a munkahelyi környezet kintről bevitt szennyeződésektől való megvédése a cél. Az élelmiszeriparban, laborkörnyezetben, egészségügyi intézményekben a munkáltató feladata az egyszer használatos ruházat biztosítása a látogatók számára.


2termék 12
2termék 12

Bizonyos iparágakban, munkakörökben dolgozók számára kötelező viselet a különféle védőruházat, a sapkától kezdve a felsőkön, nadrágon át a munkavédelmi cipőkig.

Mikor kötelező a munkavédelmi ruházat viselése?

Egyes munkakörülmények, munkakörök esetében jogszabályok írják elő munkavédelmi ruházat viselését a munkavállalók számára. Ilyen esetekben a munkáltatónak kötelessége a megfelelő védőruházat biztosítása. Ezek olyan egyéni védőeszközök, amelyek a munkavállaló egészségét, testi épségét veszélyeztető különféle hatások ellen nyújtanak védelmet, így fizikai, kémiai, biológiai hatások, nedvesség, víz, hőmérséklet, lánghatás, statikus feltöltődés, rossz láthatósági viszonyok ellen.

A munkavédelmi ruházatok előírásoknak, szabványoknak megfeleltetett védelmi képességekkel rendelkeznek. A kockázatokat minden esetben egyénileg kell mérlegelni, és annak megfelelően meghatározni a védőruházat szükségességét és védelmi szintjét.

Munkavédelmi ruházatok fajtái

A védőruházatok az esetek nagy részében hosszabb ideig kell, hogy szolgálják a munkavállaló védelmét, de vannak esetek, amikor egyszeri védelemre van csak szükség. Ilyen esetek a munkahelyen, bizonyos kórházi osztályokon, speciális helyzetben a kiemelt helyeken tett látogatások.

Az egyszeri védelem elemei: egyszer használatos sapkák, fejvédők, maszkok, köpenyek, cipővédők, kesztyűk. Az eldobható védőruházatot általában olyan, közvetlen életveszélyt nem jelentő kockázatokra gyártják, amelyek hosszú távon súlyos következményekkel járhatnak, mint a fertőzések, felfröccsenő, az emberi szervezetre ártalmas és ártalmatlan folyadékok. Webáruházunkban az egyszer használatos védőruházat minden része megtalálható.

Léteznek egyszerűbb, alacsony védelmi képességgel rendelkező, valamint erős, vízlepergető anyagú és magasabb védelmi szinttel rendelkező (type 5/6) egyszer használatos ruházatok. Az eldobható ruházat alapdarabja a köpeny. Az egységcsomagok általában hajhálót, szájmaszkot, látogató köpenyt, valamint cipővédőt tartalmaznak.

Az egyszer használatos védőruhákat a normál utcai ruhákra, cipőre húzva védheti meg a látogató a ruházatát a szennyeződésektől, illetve a meglátogatott helyet, személyeket a fertőzésektől, szennyeződésektől

Az eldobható védőruhák közös jellemzője, hogy viszonylag olcsó, egyszerűen gyártható, használat után hulladékba dobható.

Így vásároljon nálunk egyszer használatos látogatói egységcsomagot

A kiválasztott termékeket - darabszám és méret kiválasztása után - a Vásárlás gombra kattintva helyezheti kosarába. Itt láthatja a termékek árát, valamint a szállítási díjat. Amennyiben nem kíván további termékeket vásárolni, a Megrendelem gombbal léphet tovább. Adja meg kapcsolattartó adatait, az átvételi és fizetési módot, a szállítási, számlázási adatokat, majd véglegesítse megrendelését. A sikeres rendelésről minden esetben  emailben kap értesítést.