Egyszer használatos ruházat

Ebben a csoportban megtalálja mindazokat a termékeket amiket az egyszer használatos vagy eldobható jelzővel illetünk. Ennek az az oka, hogy ezeket a termékeket akkor célszerű használni, ha a szennyeződés mértéke vagy oka olyan, hogy nem érdemes többször felvenni a védőruhát mivel veszélyes lehet a viselőjére. Ezért itt a szájmaszktól a cipővédőig, tetőtől talpig fel tud öltözködni. A termékeket külön csoportba soroltuk amit a képernyő bal oldalán ki is választhat. Érdemes figyelembe venni nagyobb mennyiség esetén a kartonos kiszerelés árát, mert az jelentős árengedményt jelenthet Önnek.

Egyszerhasználatos cipővédő

Egyszerhasználatos cipővédő

Ebben a kategóriában egyszer használatos cipővédőket talál, amelyek egyéni védőfelszerelésként gyakoriak az orvosi, vegyi, laboratóriumi és vészhelyzeti környezetben. Bizonyos munkakörülmények megkövetelik a cipővédőket a különféle előírások, szabványok részeként.

 Ám olyan munkakörökben is jól használhatóak, ahol vízvezeték-, villany-, háztartásigép- és egyéb szerelőként lakásokba, irodákba kell kiszállnia, ahol munkavégzés közben az ügyfelek otthonában kímélni kell a padlózatot a szennyeződésektől.

 

Egyszer használatos látogatói egységcsomag

Egyszer használatos látogatói egységcsomag

Az egyszer használatos látogatói egységcsomagot munkahelyi, kórházi, intézményi látogatásokra ajánljuk, ahol egyrészt a ruházat, másrészt a munkahelyi környezet kintről bevitt szennyeződésektől való megvédése a cél. Az élelmiszeriparban, laborkörnyezetben, egészségügyi intézményekben a munkáltató feladata az egyszer használatos ruházat biztosítása a látogatók számára.

A mostani elhúzódó járványhelyzetben mindenki megismerkedett a védőruházatok szerepével, még inkább előtérbe kerültek az egyszer használatos védőruházatok, köszönhetően a vírus elleni védekezésnek, a kötelező maszkviselésnek.

Egyszerhasználatos kesztyű és karvédő

Egyszerhasználatos kesztyű és karvédő

Kiváló minőségű latex és vinyl kesztyűk találhatók. Egyszerhasználatos kesztyűket az orvosi, élelmiszeripari, egészségügyi területen használják főleg. Az ambuláns kesztyű kicsit vastagabb mint a latex változata, de pontos fogást biztosít, és sokkal tartósabb. Akár takarításhoz is használható. Az ambuláns kesztyű többször is használható. A karvédő feladata a munkaruha karon lévő részének a védelme a szennyeződés ellen. Gumiujjak több méretben is kaphatók, ha nem kell az egész kezet védeni.
Egyszerhasználatos köpeny

Egyszerhasználatos köpeny

Ebben a kategóriában egyszer használatos, vagy más néven látogatói köpenyeket talál. Bizonyos üzemekben, egészségügyi intézményekben használatosak, de napjainkban a pandémia miatti óvintézkedések okán sokan a hétköznapi életben is kénytelenek voltak megismerkedni vele. Kiegészítői még általában az egyszer használatos maszkok, eldobható cipővédők, valamint az egyszer használatos latex kesztyűk.

Az egyszer használatos vagy eldobható köpenyek célja, hogy megvédjék a látogató ruházatát a szennyeződésektől, másrészt az intézményt, üzemet a látogató ruháján található szennyeződésektől.

Egyszerhasználatos kötény

Egyszerhasználatos kötény

Az egyszerhasználatos kötények a munkaruházatot védik a szennyeződésektől. Jellemzően az élelmiszeriparban, vendéglátásban dolgozók, egészségügyi területen foglalkoztatottak számára praktikus viselet. Az egyszerhasználatos kötények között különböző színű, méretű és anyagvastagságúak közül tud választani.
 

Egyszerhasználatos overál

Egyszerhasználatos overál

A kategóriában egyszer használatos, azaz eldobható overálokat, kezeslábasokat talál. Egészségügyi intézményekben, laboratóriumokban, bizonyos üzemekben kötelező munkavédelmi viselet lehet, de napjainkban még többet találkozhatunk vele a világjárványnak köszönhetően más területeken is.

Az eldobható overálok megvédik a ruházatot a szennyeződésektől, biztonságot nyújtanak viselőiknek a szennyeződésekkel, fröccsenő vegyi anyagokkal, esetleges fertőzésekkel szemben, vagy adott esetben megvédik az üzemet, intézményt a látogató ruháján található szennyeződésektől.

Egyszerhasználatos sapkák

Egyszerhasználatos sapkák

Ebbe a kategóriába a különféle típusú és anyagú, egyszer használatos sapkákat soroltuk. Bizonyos iparágakban, üzemekben, egészségügyi intézményekben szükség lehet sapkák viselésére a munkafolyamatok során, hogy szennyeződések, izzadság, emberi haj ne kerülhessen a feldolgozás során élelmiszer- vagy gyógyszer-készítményekbe, műtétek során a felnyitott testrészekbe, sebekbe.

Az eldobható sapkák fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni az egészségügy területén, hiszen ezek mindennapos használatával a steril környezet fenntartható, a fertőzésveszély csökkenthető.

Egyszerhasználatos szájmaszk

Egyszerhasználatos szájmaszk

Ebben a kategóriában az egyéni védőfelszerelések részét képező, egyszer használatos szájmaszkokat talál. Napjainkban a koronavírus-járvány nyomán a hétköznapi emberek számára is mindennapos használatúvá előlépett, eldobható maszkok bizonyos iparágakban, munkaterületen a munkavállalók biztonságát hivatottak szolgálni.

Az egészségügyben a fertőzésveszély ellen védik mind a használót, mind pedig az azzal betegként érintkező személyeket. Bár ránézésre minden szájmaszk egyformának tűnhet, mégsem nyújtanak ugyanolyan védelmet.

Új termékeink május hónapban »

Asztali nézet megjelenítése