Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Egyszerhasználatos overál

A kategóriában egyszer használatos, azaz eldobható overálokat, kezeslábasokat talál. Egészségügyi intézményekben, laboratóriumokban, bizonyos üzemekben kötelező munkavédelmi viselet lehet, de napjainkban még többet találkozhatunk vele a világjárványnak köszönhetően más területeken is.

Az eldobható overálok megvédik a ruházatot a szennyeződésektől. Biztonságot nyújtanak viselőiknek a, fröccsenő vegyi anyagokkal, esetleges fertőzésekkel szemben, vagy adott esetben megvédik az üzemet, intézményt a látogató ruháján található szennyeződésektől.


20termék 120
20termék 120

Az egyszer használatos overálokat gyakran papíroverálnak is nevezik, mivel könnyű, légáteresztő anyagból készülnek, a kényelem érdekében rugalmas mandzsettákkal és bokarésszel.

Webáruházunkban kapható egyszer használatos overálok

A kezeslábasok olyan, az egyéni védőfelszerelés részét képező laza ruhadarabok, amelyek a fej, a kezek és a lábak kivételével az egész testet takarják, és nem korlátozzák a dolgozót a munkavégzésben. Az overálok általában nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) készülnek, amelyek lehetővé teszik a hő és az izzadság távozását a ruhából, ugyanakkor megakadályozzák a folyadékok és aeroszolok bejutását.

A ruházat, illetve a személyek legteljesebb védelmét az egyszer használatos overálok nyújtják, hiszen ezek bokától a fejtetőig védik a munkavállalók testi épségét, egészségét bizonyos munkakörökben, bizonyos munkakörülmények között különféle hatások - fizikai, kémiai, biológiai hatások, extrém hőmérséklet, nedvesség, víz-, hő-, lánghatások, stb. - ellen.

Az overálok cipzárral záródnak, amely megkönnyíti, gyorsítja a le- és felvételt. Többféle méretben állnak rendelkezésre, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt a kényelmes viselet érdekében.

A védelem jellegének, szintjének megfelelően különböző alapanyagokból készülnek. Találhat egyszerűbb, por és fröccsenő anyagok elleni védelmet nyújtó darabokat éppúgy, mint antisztatikus, fertőző anyagok, vegyszerek védelmét ellátó 5/6 osztályba besorolt overálokat.

Az overál varratait a védelem megőrítése céljából gyakran szalaggal zárják le. A kapcsolódási pontok - cipzár, mandzsetta, kapucni, gallér széle, boka - rugalmasak, jellemzően folyadékzárók.

Egyszer használatos overál kínálatunkban megtalálja a neves gyártók, a Portwest és a Cerva termékeit is, amelyek a minőség garanciái.

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?

Termékeinket logikus kategóriákba, alkategóriákba soroltuk a könnyebb kereshetőség érdekében. Amennyiben konkrét terméket keres, a keresősávba beírva könnyen a termékadatlapra navigálhat.

A termék adatlapon megtalálja a termék részletes leírását, amely bővebb információkkal szolgál. A méret és a rendelni kívánt darabszám kiválasztása után a Vásárlás gombbal helyezheti a terméket a kosarába. Ha tovább böngészne, vásárolna, a Tovább vásárolok gombbal visszatérhet a webáruházba. Ha nem kíván további termékeket kosarába helyezni, akkor nyomja meg a Megrendelem gombot.

A következő oldalon adja meg a kapcsolattartó elérhetőségeit, a fizetési és átvételi módot, a szállítási és számlázási adatokat, és az Adatkezelési Tájékoztató elfogadása után adja le rendelését.

A megrendelés beérkezéséről minden esetben email-ben értesítjük. Köszönjük megrendelését!