Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Szakács és séfkabát, köpeny

A szakács- és séfkabátok, köpenyek számos területen szükséges munkaruházatok, amiket napi szinten viselnek a szakemberek. Ilyennek az éttermek, cukrászdák és cukrászműhelyek, sütödék, a tankonyhák és az élelmiszeripar számos más területe. Viselőik gyakran egész nap hordják, ezért fontos, hogy ne csak a védelmi szempontoknak, hanem a kényelemnek is megfeleljenek.

Az élelmiszeripari köpenyek fontos tulajdonsága, hogy nincs külső, csak belső zsebük a HACCP szabványoknak megfelelően. Többféle méretben, színben, ujjhosszban kaphatók, hölgyek és férfiak itt egyaránt megtalálhatják a nekik megfelelőt.


 

„A rutin meg az évek”

Mi, az Épkézláb Munkaruhánál több mint 20 éve foglalkozunk munkavédelmi felszerelésekkel és munkavédelmi eszközökkel, kiegészítőkkel. Webáruházunk is már több mint 10 éve szolgálja ki az online vásárlókat. Ennyi idő alatt mi is sokat tanulhattunk, követtük az újdonságokat, trendeket, szakértelmünket folyamatosan bővítettük. Megismertük vásárlóink igényeit és a legminőségibb termékeket kínáltuk. Ezeknek köszönhetően munkatársaink mindig megbízható, szakmai tanácsokkal tudnak szolgálni a munkaruha és védőeszközök kiválasztásához, legyen szó online vagy személyes vásárlásról.

Kínálatunkban a legismertebb, legjobb minőségű márkákkal találkozhat, mint a Portwest. A HACCP szabványnak megfelelően, termékeinken nem található külső zseb.

Milyen szakács- és séfkabátokat, köpenyeket talál nálunk?

A Szakács ruházat fület lenyitva érheti el a nálunk kapható szakács- és séfkabátokat, illetve köpenyeket. A minőségi szakácsruházat minden konyhában elengedhetetlen. Legtöbbször ezt a munkavédelmi jogszabályok is előírják. Feltétlen viselete a szakácsoknak, cukrászoknak, a tanulóknak, és fontos egyes élelmiszeripari munkák során is. Azonban nem csak a szakembereknek, akár a hobbi szakácsoknak is jól jöhet egy ilyen darab.

Kínálatunkban megtalálhatók az élelmiszeripari köpenyek, ingek, szakácskabátok, hűsítőkendők, szakácsgombok több színben, méretben, hölgyeknek és uraknak egyaránt.

A konyhai munkavédelmi ruházatok fontos tulajdonsága a jó szellőzés, hiszen viselői állandóan magas hő mellett dolgoznak. Ennek érdekében jó szolgálatot tesz a MeshAir™ szellőző, hálós szövet például a hónaljnál. Fontos a tartós, strapabíró anyag is. Ezek a viseletek nem csak napközben vannak kitéve sok mindennek, de gyakran is vannak mosva a konyhai szagok miatt.

Fontos tehát, hogy állják a megpróbáltatásokat, szakadásállóak legyenek és tartsák formájukat, színüket a mosás után. Választhatók rövid és hosszú kivitelben, rejtett patenttel, kivehető gombokkal. Találja meg az Önnek legmegfelelőbb darabot kínálatunkban.

Hogyan viselje a konyhai védőruhákat?

A konyhai védőöltözet viselése is megkívánja a szabályok betartását. Egy hanyagul hordott, nem begombolt darab nem is biztosítja a teljes védelmet. Fontos, hogy ezek a ruházatok megvédhetik a vágásoktól, égési sérülésektől, a fröccsenő forró folyadékok okozta sérülésektől. A jól szellőző és magas nedvszívású darabok biztosítják a kényelmet a nap folyamán, úgy pedig koncentráltabban dolgozhat.

A hűsítőkendő jól jöhet az igazán forró helyiségekben. A szakácsgombok pedig segítenek gyorsan megszabadulni a forró folyadékkal átitatódott ruházattól. Segítségével, hirtelen „letépve” pedig segíthet megelőzni a sérüléseket is.