Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Munkásöltöny

A munkás öltöny csak együtt vásárolható - a nadrág és a hozzá tartozó munkáskabát alkotják az öltönyt. A munkás öltönyök a munkavédelmi ruházat részét képezik, olyan praktikus alsó- és felsőruházatok, amelyek a munkavégzés, a munkavállaló védelmét és kényelmét hivatottak szolgálni. Egyszerű munkaruházatok, amelyek megvédik a dolgozó ruháját a munkavégzés során a szennyezősédektől. Előnyös kialakításuknak köszönhetően komfortos viseletet biztosítanak, garantálják a mozgás szabadságát.


1termék 11
1termék 11

A munkavédelem célja, hogy megvédje a munkavállalót az adott munkakörülmények között bekövetkezhető balesetektől, egészségkárosodásoktól. Veszélyes vagy szennyező körülmények között dolgozók részére a munkáltató kötelessége megfelelő munkaruházatot biztosítani a munkavégzés idejére.

Az adott munkakörre, munkakörülményekre egyedileg kell felmérni a lehetséges kockázatokat, és azok elemzése után kiválasztani a szabványban meghatározott védelmi szintnek megfelelő ruházatot.

Munkás öltöny kínálatunk

Webáruházunkban különböző munkás öltönyöket talál. Ezek csak együtt, vagyis a nadrág a hozzá tartozó kabáttal egyetemben vásárolható meg. Kínálatunkban kiváló minőségű, Cerva márkájú munkás öltönyöket talál.

Többféle anyagból és színből választhat. A nadrágok többsége kantáros kialakítású a még nagyobb kényelem érdekében, így a sok hajolgatással, guggolással járó munkák esetében is védik a derekat, nem szorítanak. A kantárhossz csattal állítható. Mind a nadrágok, mind a kabátok praktikus zsebekkel ellátottak, így sokféle apró kelléknek jut hely.

A vékonyabb anyagú munkásöltönyök ideálisak szakipari tanulóknak gyakorlati munkához.

Munkás öltönyeink széles méretválasztékban állnak rendelkezésre, S-3XL, illetve 44-64 méretekben.

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?

Webáruházunk termékkínálatát különböző kategóriákba soroltuk be, hogy Önnek könnyebb legyen választani. A munkás öltönyöket a Felsőruházat kategóriában találja.

Amennyiben konkrét terméket keres, írja be az oldal tetején található keresősávba a kifejezést, és a keresőnk kilistázza Önnek a keresésnek megfelelő termékeket.

A Munkás öltöny kategórián belül a bal oldalsávban található Szűrés címszó alatt alapanyag, méret, szín és típus szerint tudja tovább szűkíteni a találatokat.

Minden terméknél részletes leírást, valamint egy vagy több termékfotót talál a választás megkönnyítése érdekében.

Amennyiben megtalálta a keresett terméket, és kiválasztotta a rendelni kívánt méretet, színt és darabszámot, a Vásárlás gombra kattintva jut a kosárhoz. Itt ellenőrizheti a kosárba rakott termékeket, valamint módosíthatja is azokat.

Webáruházunkban a vásárlás regisztrációhoz nem kötött. Regisztrálni azonban csak az első vásárlást megelőzően kell, utána már csak a felhasználónevét és jelszavát kell megadnia. Első alkalommal rögzítenie kell a kapcsolattartói adatait, szállítási és számlázási címét, a fizetési és átvételi módokat.

Megrendelését a Megrendelem gombbal véglegesítheti. Beérkezéséről automatikus e-mailt küldünk. Az átvételről külön üzenetben értesítjük. Köszönjük, hogy nálunk vásárolt!