Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Ing, Póló

Ebben a kategóriában mind a munkavédelmi ruházat kiegészítéseként, mind önállóan, akár szabadidős tevékenységekhez hordható ingeket, pólókat talál. A kategóriában található különböző színű és stílusú ingek, pólók jól feliratozható, logózható darabok, így az egységes munkahelyi megjelenést támogatják, amely hozzájárulhat a munkavállalók elégedettségéhez, összetartozás-érzéséhez. A munkában viselt pólók, ingek nemcsak a dolgozó kényelme miatt fontosak, hanem a vállalkozás megítélése szempontjából is, egyfajta egyenruhát jelentenek, amely vizuálisan vonzóvá teszi a céget a partnerek, nagyközönség szemében.


43termék 130
Raktáron: Kiszállítás 2-6 munkanap
Több színben!
2 280 Ft/darab
43termék 130

Bizonyos iparágakban tevékenykedő cégek esetében, ahol a munkatársak rendszeresen érintkeznek a nyilvánossággal, az egységes, minőségi, cégnévvel, esetleg titulussal ellátott munkaruházat a cégről kialakított kép szempontjából is fontos lehet.

Céges ing és póló kínálatunk

Céges póló vagy ing választásakor is vegye figyelembe a munkakörnyezetet, továbbá a cég arculatát, és azok alapján válasszon stílusos és megfelelő ruhadarabokat. Egy céges ing vagy póló tökéletes darabja lehet a cégnév és a logó ismertségének terjesztésében.

A munkaruházat kiválasztásakor az elsődleges szempont a munkabiztonság. Más szempontok alapján kell irodai, konyhai, kültéri fizikai munkát végző munkavállalók számára kabátot, felsőt, nadrágot, munkavédelmi cipőt választani. A munkavédelmi előírásoknak maximálisan meg kell felelni, hiszen a dolgozók testi épsége, egészsége múlhat rajta.

Egy ing időtlen, elegáns öltözetet biztosít, így irodában, ügyfélszolgálaton, vendéglátásban dolgozók részére megfelelő viselet lehet, az egységes, színvonalas megjelenés alapja. Webáruházunk rövid és hosszú ujjú ingeket kínál fehér és egyéb színekben.

A pólók lazább megjelenést biztosítanak, illetve aláöltözetként szolgálhatnak a munkavédelmi ruházat alá.

Különböző anyagösszetételű pólókat és ingeket talál nálunk, pamutot, kevertszálasakat egyaránt. A gallérkialakítás szerint kereknyakú, V-nyakú, galléros darabokat kínálunk.

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?

Az ingeket, pólókat a Felsőruházat kategóriában találja, de használhatja a termékkeresőnket is a megfelelő darab megtalálásához.

A webáruházban kapható ingek és pólók alapanyag, méret, szín, típus és nyakbőség szerint tovább szűrhetők.

Amennyiben megtalálta a keresett darabot, a terméknévre vagy termékképre kattintva további leírást talál róla. Ha kiválasztotta a méretet, színt és a darabszámot, a Vásárlás gombbal jut a Kosár oldalra, ahol még egyszer ellenőrizheti összekészített termékeit, módosíthatja a mennyiséget, illetve sztornózhatja a kosárba tett termékeket.

Amennyiben először ad le megrendelést, úgy minden adatot ki kell töltenie. A következő megrendelésnél felhasználónevének és jelszavának beírása után más adatot már nem kell megadnia, csak amennyiben változtatni szeretne valamelyiken.

Ha nem kíván a webáruházban tovább nézelődni, a Megrendelem gomb megnyomásával a Rendelési adatok oldalra juthat. Itt meg kell adnia elérhetősége adatait, az átvételi és fizetési módokat, a számlázási és szállítási adatait. Az Adatkezelési Tájékoztató elfogadása után leadhatja megrendelését.

Megrendeléséről webáruház rendszerünk automatikus e-mailt küld, értesítjük a megrendelt termékek feladásáról, az átvétel várható időpontjáról. A csomagot a korábban megadott módon juttatjuk el Önhöz. Köszönjük megrendelését!