Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Gyerek ruházat

Az alábbi helyen olyan gyerekruházati termékeket talál, hogy őket is fel tudja szerelni a felnőttekéhez hasonló munkavédelmi ruházattal a nagy és közös játékokhoz. A kisgyerekek szeretik utánozni a felnőtteket, legyen az akár egy foglalkozás, és szívesen segítenek a ház körüli munkákban is. Sok kisfiú álmodik arról, hogy tűzoltó vagy rendőr lesz, ha felnő. A kislányok szívesen játszanak orvososat vagy pincéreset. Öltöztesse fel gyermekét a felnőtt munkaruhához hasonlóba. Válasszon a kicsiknek készült munkaruházataink közül! A gyerekruházat anyaga a felnőtt munkaruhákkal azonos anyagból készült, ezért nagyon jó minőségüek. Hamarabb fogja kinőni a gyerek mint elhasználni. A megfelelő méret kiválasztásához használja a szűrőket amik alapján méret vagy testmagasság szerint is tud válogatni! Görgessen lentebb!


34termék 130
Raktáron: Kiszállítás 2-6 munkanap
Több színben!
Kiszállítás:
2024.04.26
937 Ft/darab
Raktáron: Kiszállítás 2-6 munkanap
Kiszállítás:
2024.04.26
2 979 Ft/pár
34termék 130

Nincs annál izgalmasabb egy kisgyerek számára, mint azt tenni, amit a felnőttek. Ön is könnyebben birkózik meg a háztartási és ház körüli feladatokkal, ha közben biztonságban, maga mellett tudhatja gyermekét, és láthatja, amint élvezi a neki osztott feladatok elvégzését.

Amennyiben gyermeke nem szívesen segít be ezekbe a munkákba, meglepheti egy számára készült felsőruházati kiegészítővel, amiben garantáltan élvezni fogja a tennivalókat.

Milyen gyermekruházati termékeket kínálunk?

A láthatóság, jól láthatóság gyermekek esetében is legalább annyira fontos, mint a felnőtteknél. Ha sétálni, játszóterezni, kerékpározni indul gyermekével, vagy már ő maga egyedül csatlakozik társaihoz, megnyugtató, ha szürkületben, rossz látási viszonyok között láthatósági mellényt vagy kar- és lábszalagot ad rá, esetleg a kabátjára, cipőjére, iskolatáskájára mágneses LED-et csatlakoztat, hogy messziről észrevehető legyen az autósok számára. Egy LED-es világító sapka is jól jön a téli szürkeségben, és még menő is.

A kerti munkákba is be lehet vonni a gyerekeket, hiszen levelet gereblyézni, talicskázni jó móka. Ehhez és mindenféle barkács munkához, kültéri aktivitáshoz kínálunk kertésznadrágokat praktikus oldalzsebekkel, megerősített ülep- és térdrésszel. Különféle gyermek védőkesztyűket is talál nálunk különböző feladatokhoz.

A gyerekek szemének védelme is elsődleges. Ha szívesen játszik, segít apának a műhelyben, jól jöhet egy munkavédelmi szemüveg. Az erős napfény is károsíthatja a gyermekek szemét is, de az erős ellenfény el is vakíthatja a kismotoron, rolleren, bicajon közlekedőket. Nekik ajánljuk gyermek munkavédelmi napszemüvegünket.

Nagy örömet szerezhet gyermekének, ha konyhai munkákhoz szakácskötényt vásárol neki, hiszen így a mosogatás, a segédkezés a sütésben, főzésben igazi gyerekjáték lesz.

A gyerekek mindig szívesen játszanak orvososdit, ehhez kínálunk maszkokat, orvosi köpenyt.

A vásárlás menete webáruházunkban

A kategórián belül a bal oldali oldalsávban található szűrő segítségével tudja szűkíteni a találatokat alapanyag, méret, szín, típus és kor szerint.

Az egyes termékekről a termékfotóra vagy terméknévre kattintva részletes leírást talál. Ha megtalálta, amit keresett, a mennyiség és egyes esetekben a szín kiválasztása után a Vásárlás gombbal helyezheti azt kosarába. A kosár oldalon lehetősége van módosítani a megrendelni kívánt termékeket, majd a Megrendelem gombbal véglegesíteni rendelését.

Webáruházunkban regisztráció nélkül is tud vásárolni, ám amennyiben tervez még nálunk vásárolni, javasoljuk a regisztrációt, így a későbbi rendeléseinél nem kell újra megadnia a kötelező adatokat, csak a felhasználóneve és jelszava segítségével belépni. Ha megadta a kért adatokat - kapcsolattartó adatai, átvételi és fizetési mód, számlázási és szállítási adatok -, elküldheti megrendelését, amelyről automatikus visszaigazolást kap. Köszönjük, hogy nálunk vásárolt!