Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Sapkák, sálak

Ebben a kategóriákban sapkákat, sálakat talál, amelyek komfortosabbá tehetik nemcsak a hideg, szeles időben történő munkavégzést, hanem szabadidős tevékenységekhez, különböző sportokhoz, kiemelten síeléshez is hasznára lesznek. Élelmiszerrel kapcsolatban álló munkakörökben munkavédelmi előírás lehet a hajat takaró fejfedő viselése. A különféle sapkák akár nagy melegben, akár hidegben viselve védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai ellen. A sálak a réteges öltözködés elemeként hozzájárulhatnak a hidegben végzett kültéri munka komfortérzetének növeléséhez.


70termék 130
Raktáron: Kiszállítás 2-6 munkanap
Több színben!
1 903 Ft/darab
Raktáron: Kiszállítás 2-6 munkanap
Több színben!
3 250 Ft/darab
70termék 130

A sapkákról, sálakról alapvetően a tél, a hideg jut eszünkbe, nem feledkezhetünk meg a napsugárzás ellen védő nyári fejfedőkről sem, illetve a sál-sapka kombinációkról, amelyek praktikusan egy mozdulattal átalakíthatók az igények szerint.

Vannak munkakörök, amelyek esetén munkaköri előírás a fejfedő viselése higiéniai, láthatósági és egyéb okokból.

A webáruházban kapható sapkák és sálak

A sapkákat a Felsőruházat kategóriában találja. Kínálatunkban minden igényt kielégítő, beltéren és kültéren, hideg és meleg időjárási körülmények között viselhető sapkákat, valamint sálakat tekinthet meg. Változatos alapanyagokból, széles méretválasztékból szemezgethet akár munkához, akár szabadidős tevékenységhez keres sapkát.

A népszerű baseballsapka praktikus viselet lehet tűző napsütésben kültéren, de akár büfében, konyhán dolgozóknak beltéren is. Kínálatunkban megtalálja a hagyományos baseballsapka fazont számtalan színben, illetve a rövid shildes beütődés elleni fazont is, amely bizonyos munkákhoz komfortosabb viseletet biztosít, mivel szélesebb látószöget kínál. Ha hideg időben is ragaszkodik ehhez a fazonhoz, fülvédős polár baseballsapkáink megfelelő védelmet nyújtanak a mínuszok ellen.

Kötött téli sapkákat is többféle fazonban és színben kínálunk akár bélelt változatban is. A fülvédős, usánka fazonú bélelt sapka extrém hidegben is megvédi viselőjét, munkahelyen és utcán egyaránt. Hajtókája a fejtetőre egyszerűen felcsatolható, így kevésbé hidegben is kényelmes viselet.

Rossz látási viszonyok, bizonyos munkakörülmények között, de akár éjszaka a közúton közlekedve is életet menthet egy jól láthatósági sapka. Többféle fazonban találja meg kínálatunkban. Sapkára csatlakoztatható, újratölthető LED lámpával is kiegészítheti a nagyobb biztonság érdekében.

Vendéglátó-, élelmiszeriparban dolgozva az előírásoknak megfelelő szakács sapkák, kontytartó sapkák viselése lehet kötelező a higiéniai szabályok betartása miatt.

A kámzsák, különböző vastagságú álcasapkák, csősálak, símaszkok önállóan vagy védősisak, sapka, kapucni alá is kényelmes és komfortos viseletet biztosítanak hidegben.

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?

A kínálatunkban szereplő termékeket különböző fő- és alkategóriákba soroltuk be a könnyebb választhatóság érdekében. A kategóriákon belül használja a bal oldalsávban található szűrőket a találatok szűkítése céljából. Alapanyag, méret, méretállítás módja, szín és típus szerint válogathat a sapkák, sálak között.

Amennyiben konkrét terméket keres, használja az oldal felső sávjában található keresőt. A találati listában a keresésének megfelelő elemeket találja. Az egyes kivitelekről részletes leírást talál a terméknévre vagy fotóra kattintva.

A szűrőknek megfelelő feltételek és a darabszám kiválasztása után a Vásárlás gombbal léphet tovább. Regisztrációval vagy anélkül is vásárolhat. Előbbi előnye, hogy ismételt rendelésnél nem kell újra megadnia adatait.

Megrendeléséről automatikus e-mailt küldünk.