Felsőruházat

A felső ruházati kínálatban számos különböző típusú termék közül válogathat. Munkás és esőruházati termékek, kabátok, mellények, ingek, pólók, pulóverek széles választéka. A munkába járástól, a szabadidős és sport tevékenységekig minden területhez talál ideális viseletet. A legkisebbek számára is talál megfelelő védő öltözetet. Fej védő termékek is helyett kaptak ebben a kategóriában.

Termékeink többsége Portwest gyártó által készített termékek. A Portwest saját fejlesztésű anyagai speciális védelmet jelentenek a különböző tevékenységekhez. Az IONA, a Sealtex termékek széles választéka közül válogathat.

Aláöltözet

Aláöltözet

A kategória termékei között munkaruházat és szabadidős sportruházat alá hordható aláöltözeteket talál. Munkaruházat esetében nemcsak a különféle kockázatok elleni külső védelem a fontos, hanem legalább annyira lényeges, hogy a munkavállaló komfortosan érezze magát, illetve mozgásában ne akadályozza a ruházat. Ugyanezen kritériumok fontosak egyrészt a téli sportoknál, mint a síelés, korcsolyázás, illetve a hideg időben szabadtéren végzett sportoknál, tevékenységeknél.

Hideg időben folytatott kültéri munka esetén a túl sok és vastag réteg helyett kiváló megoldás funkcionális aláöltözet viselése.

Esőruhák ( kabát, nadrág )

Esőruhák ( kabát, nadrág )

Az esőruházati termékek többsége Portwest gyártó által készített modell. A Portwest saját fejlesztésű speciális IONA, Sealtex, Softshell alapanyagaiból készült termékek széles választéka megtalálható több színben és méretben. Meleg béléssel, bélés nélküli darabokat, jól láthatósági termékeket is egyaránt találhat a vásárló.

Gyerek ruházat

Gyerek ruházat

Ebben a kategóriában gyermekruházati termékeket talál, hogy őket is fel tudja szerelni a felnőttekéhez hasonló munkavédelmi ruházattal a nagy és közös játékokhoz. A kisgyerekek szeretik utánozni a felnőtteket, legyen az akár egy foglalkozás, és szívesen segítenek a ház körüli munkákban is.

Sok kisfiú álmodik arról, hogy tűzoltó vagy rendőr lesz, ha felnő. A kislányok szívesen játszanak orvososat vagy pincéreset. Mutassa meg gyermekének, hogyan lehet megteremteni a biztonságos munkavégzés feltételeit, válasszon a kicsiknek készült munkaruházataink közül!

Ing, Póló

Ing, Póló

Ebben a kategóriában mind a munkavédelmi ruházat kiegészítéseként, mind önállóan, akár szabadidős tevékenységekhez hordható ingeket, pólókat talál. A kategóriában található különböző színű és stílusú ingek, pólók jól feliratozható, logózható darabok, így az egységes munkahelyi megjelenést támogatják, amely hozzájárulhat a munkavállalók elégedettségéhez, összetartozás-érzéséhez.

A munkában viselt pólók, ingek nemcsak a dolgozó kényelme miatt fontosak, hanem a vállalkozás megítélése szempontjából is, egyfajta egyenruhát jelentenek, amely vizuálisan vonzóvá teszi a céget a partnerek, nagyközönség szemében.

Kabát, Dzseki

Kabát, Dzseki

Ebben a kategóriában munkavédelmi kabátokat, dzsekiket talál. Ezek a darabok a munkavédelmi ruházat részeként a felső test, a felső ruházat védelmére lettek tervezve. Kialakításuknál fontos szempont a praktikum és a kényelem, hiszen a munkavégzés hatékonysága nagymértékben függ attól, mennyire érzi jól magát a dolgozó munkavégzés közben.

A webáruházban kapható dzsekik, kabátok különféle biztonsági előírásoknak felelnek meg, különböző kockázatokra nyújtanak megfelelő védelmet. Találhatók köztük jól láthatósági, extrém hőmérsékletre gyártott, kapucnis, állónyakú, levehető ujjú, 2 vagy 3 az egyben modellek.

Köpeny, kötény

Köpeny, kötény

Az köpeny, kötény kategóriában kényelmes és komfortos termékeket talál a vásárló. Kevert szálas termékek, poliészter, PVC, hasított bőr anyagú termékek is vannak kínálatunkban. A többségében Portwest gyártó által készített termékek széles körben használhatóak élelmiszeripari, egészségügyi, fodrászati, kozmetikai, hegesztői munkakörökben. dolgozók számára.

Mellény

Mellény

Ebben a kategóriában különféle típusú mellényeket talál eltérő munkakörülményekre. A munkavédelmi ruházatok, így a mellények is az egyének munkahelyi biztonságát, valamint azontúl a kényelmét is szolgálják. A mellény praktikus viselet nemcsak a szabadidős tevékenységek, például horgászat, vadászat, kirándulás, hanem a munkavégzés során is, mivel gyorsan fel- és levehető, így nagyszerű megoldást jelenthet hűvösebb, hidegebb idő esetén is. Továbbá olyan típusa is létezik, amely a meleg ellen kínál megoldást.

A mellények szabadon hagyják a kart, ezáltal akadályozatlan, még kényelmesebb lehet a munkavégzés.

Munkásöltöny

Munkásöltöny

Ebben a kategóriában munkás öltönyöket talál. Az elnevezés talán meglepő, de mindenki által ismert kétrészes munkaruházatot takar: nadrágot, valamint egy hozzá illő felsőruházati darabot.

A munkás öltönyök a munkavédelmi ruházat részét képezik, olyan praktikus alsó- és felsőruházatok, amelyek a munkavégzés, a munkavállaló védelmét és kényelmét hivatottak szolgálni. Egyszerű munkaruházatok, amelyek megvédik a dolgozó ruháját a munkavégzés során a szennyezősédektől. Előnyös kialakításuknak köszönhetően komfortos viseletet biztosítanak, garantálják a mozgás szabadságát.

Pulóverek, zibzáras felsők

Pulóverek, zibzáras felsők

Ebben a kategóriában a komfortos munkavégzéshez talál pulóvereket, cipzáras felsőket, melyek egyrészt biztosítják a mozgásszabadságot, másrészt melegen tartanak, akár felső rétegként viseli, akár kabát alatt. Ma már a munkavégzés során viselt ruházattal szemben is követelmény, hogy azontúl, hogy megvédi viselőjét a munkakörből eredő kockázatoktól, kényelmes és akár utcán is hordható legyen.

A tiszta és minőségi munkaruha minden munkakörülmények között alapvető elvárás, hiszen ez adja azt a komfortot, amely a hatékony munkavégzéshez szükséges. Kínálatunkban minden igényt kielégítő, munkaruházati pulóvereket és felsőket talál.

Sapkák, sálak

Sapkák, sálak

Ebben a kategóriákban sapkákat, sálakat talál, amelyek komfortosabbá tehetik nemcsak a hideg, szeles időben történő munkavégzést, hanem szabadidős tevékenységekhez, különböző sportokhoz, kiemelten síeléshez is hasznára lesznek.

Élelmiszerrel kapcsolatban álló munkakörökben munkavédelmi előírás lehet a hajat takaró fejfedő viselése. A különféle sapkák akár nagy melegben, akár hidegben viselve védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai ellen. A sálak a réteges öltözködés elemeként hozzájárulhatnak a hidegben végzett kültéri munka komfortérzetének növeléséhez.

Új termékeink május hónapban »

Asztali nézet megjelenítése