Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Mellény

Ebben a kategóriában különféle típusú mellényeket talál eltérő munkakörülményekre. A munkavédelmi ruházatok, így a mellények is az egyének munkahelyi biztonságát, valamint azontúl a kényelmét is szolgálják. A mellény praktikus viselet nemcsak a szabadidős tevékenységek, például horgászat, vadászat, kirándulás, hanem a munkavégzés során is, mivel gyorsan fel- és levehető, így nagyszerű megoldást jelenthet hűvösebb, hidegebb idő esetén is. Továbbá olyan típusa is létezik, amely a meleg ellen kínál megoldást. A mellények szabadon hagyják a kart, ezáltal akadályozatlan, még kényelmesebb lehet a munkavégzés.


33termék 130
Raktáron: Kiszállítás 2-6 munkanap
Több színben!
13 575 Ft/darab
Raktáron: Kiszállítás 2-6 munkanap
Több színben!
8 754 Ft/darab
33termék 130

A munkaruházatok célja, hogy megvédjék a munkavállalókat a munkahelyeken esetlegesen bekövetkező balesetektől, sérülésektől. A szabályozások kiterjednek arra is, hogy adott munkaterületen, adott munkakörben milyen védelmi szintű ruházat viselése kötelező.

Mellények a kényelmes munkavégzésért

Amennyiben egy adott munkakörben munkaruházat viselése kötelező, a megfelelő darabok kiválasztásánál az előírásokon túl a funkcionalitás, a praktikum és a komfort is szerepet játszik.

Akár kül-, akár beltéren történik a munkavégzés, egyaránt fontos, hogy jól szellőző, légáteresztő anyagból készült felsőruházatot viseljen, illetve annak anyaga, kialakítása alkalmazkodjon az időjárás körülményeihez.

A mellények nagy előnye, hogy egyszerűen és gyorsan felvehetők, kényelmesek, kevésbé korlátozzák a mozgást, hiszen amennyiben nincs annyira hideg, csak a hátat és mellkast melegítik, miközben a karok szabadon használhatók maradnak.

Hidegebb időre választhat bélelt és kapucnis mellényt is, de sokszor elegendő lehet egy állógalléros megoldású darab. Egyes modellek cipzárral ellátottak, így jobban védenek szeles idő esetén, és gyorsabb zárást tesznek lehetővé. A patentos változatokat inkább beltéri munkákhoz ajánljuk.

Sötétben, rossz látási viszonyok között végzett munka esetén elengedhetetlen a jól láthatósági ruházat, így az időjáráshoz, munka jellegéhez alkalmazkodva jól láthatósági mellény viselése. Ennek egy speciális változata az aszfaltozási munkákhoz, különleges technológiával készült hűtőmellény, amely a testhőmérsékletet az ideális szinten tartja.

A praktikus, különböző méretű, multifunkcionális zsebekkel - kézmelegítő, mobiltartó, többfunkciós zsebek - ellátott mellények célszerűek lehetnek munkahelyi vagy otthoni szerelési munkákhoz, de akár horgászat, vadászat, túrázás alkalmával is.

Mellényeink többféle színben és fazonban, nagyobbrészt férfi, de kisszámban női változatban is kaphatók.

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?

A mellényeket a Felsőruházat kategóriában találja. A bal oldalsávban lévő szűrők segítségével alapanyag, méret, szín és típus szerint tudja szűkíteni a találatokat.

Amennyiben megtetszik Önnek egy termék, további információkat a terméknévre/termékképre kattintva találhat róla. A megfelelő méret esetén a szín kiválasztásával a Vásárlás gombra kattintva helyezheti azt kosarába. A következő oldalon még módosíthatja vagy törölheti a kosár tartalmát, illetve ha tovább böngészne, visszatérhet a webáruházba a Tovább vásárolok gombbal

A Megrendelem gombra kattintva a Rendelési adatok megadása oldalra kerül, ahol az elérhetőségeit, a számlázási és szállítási adatait, az átvételi és fizetési módokat kell megadnia. A rendelés véglegesítésére az Adatvédelmi Tájékoztató elfogadása után van lehetősége.

Sikeres megrendelés után automatikus e-mailt küldünk a megadott címre. Rendelésének átvételéről újabb e-mailben értesítjük. Köszönjük, hogy nálunk vásárolt!