Szakács kesztyű

Szakács kesztyű

A szakácsok, cukrászok, pincérek legféltettebb kincse a keze. A konyhán dolgozók kesztyűviselésének két funkciója is van. Az egyik, hogy saját magát védje a hőtől, szennyeződéstől, a fröccsenő forró folyadékoktól. A másik, hogy az ételt védje keze érintésétől, a tányérokat az ujjlenyomatoktól. A szakács kesztyű viselése gyakran egész nap szükséges, így fontos, hogy ne csak védelmi, kényelmi funkciót is betöltsenek.

Lényeges a jó anyag és méret, a munkafeladathoz megfelelő kivitel. Többféle méretben, színben, anyagban, hölgyek és urak egyaránt, itt megtalálhatják a számukra megfelelő kesztyűt.

1.

- 30 % akció
Ambulex Latex egyszerhasználatos kesztyű, púderezett (100 db)

Ambulex Latex egyszerhasználatos kesztyű, púderezett (100 db)

Eredeti ár: 3 991 Ft /doboz
Akciós ár: 2 794 Ft /doboz

2.

- Lánckesztyű

Ár: 38 505 Ft /darab

14.

BARBARY Nitril puderes kesztyű

Ár: 5 663 Ft /doboz

15.

BATMETAL Lánckesztyűfogó - PU

Ár: 16 631 Ft /csomag

16.

BATMETALL 171320 Lánc kesztyű 8 cm

Ár: 51 478 Ft /darab

17.

BATMETALL Lánckesztyű 171350

Ár: 65 833 Ft /darab

21.

DUCK PE kesztyű 100 darab/csomag

Ár: 390 Ft /csomag

25.

Gumiujj (100 db)

Ár: 726 Ft /csomag

26.

Hangedli / pincérkendő 50x50 cm

Ár: 1 203 Ft /darab

27.

KITE Pamut kesztyű

Ár: 127 Ft /pár

30.

PARROT Hőálló egyujjas kesztyű

Ár: 17 702 Ft /pár

Sokéves tapasztalat

Az Épkézláb Munkaruha csapata több mint 20 éve foglalkozik munkavédelmi felszerelések, ruházatok, eszközök, kiegészítők forgalmazásával. Több mint 10 éve már online is kiszolgáljuk vásárlóinkat webáruházunkban. Ez idő alatt folyamatosan fejlesztettük tudásunkat, bővítettük ismereteinket és követtük az újdonságokat. Kialakítottuk stratégiánkat, kitapasztaltuk a legjobb márkákat és megismertük vásárlóink igényeit. Mindennek köszönhetően munkatársaink hasznos szakmai tanácsokkal és útmutatással várják érdeklődőinket a nekik a megfelelő termék kiválasztása során személyesen és online.

Kínálatunkban a legjobb márkákkal találkozhat széles választékkal, a HACCP szabványoknak megfelelően, ahogy az egy szakács kesztyűtől elvárható.

Milyen szakács kesztyűket találhat nálunk?

A Szakács ruházat fülre kattintva érheti el a nálunk található konyhai és élelmiszeripari munkaruházatokat, védőfelszereléseket, kiegészítőket, így a kesztyűket is. A minőségi szakács kesztyű épp annyira elengedhetetlen, mint egy szakács kabát. Viselését a legtöbb helyen a munkavédelmi szabályzatok is előírják, de anélkül is javasolt viselése, akár otthonunkban, hobbiszakácsként is.

Kínálatunkban megtalálhatóak az egyszer használatos kesztyűk akár vinyl, akár latex anyagból. Elengedhetetlen a konyhában a hőálló kesztyű is, amiből találhat egyujjas és ötujjas kivitelt, sőt kifejezetten pékkesztyűt is. Az előkészületek során, az anyagok feldolgozásához jól jöhet egy lánckesztyű, amivel biztosan megvédi keze, ujjai épségét. Egyéb munkálatokhoz találhat kínálatunkban akár gumiujjakat is.

A konyhából kilépve is jelentősége lehet a kesztyűnek. Ezt a célt szolgálják például a kötött cérna pincérkesztyűk. Ha pedig már felszolgálás, ugyanitt válogathat a pincérkendők közül is.

Hogyan viselje a konyhai kesztyűket?

A konyhai védőöltözet, így a kesztyű is megköveteli a szabályok betartását. Ha életek talán nem is, vagy csak a legcifrább esetekben, az ujjai és bőre épsége mindenképpen múlhat a helyes kesztyűviselésen. Ne sajnálja az időt a kesztyű felhúzására! Az alapanyagok feldolgozásánál, pláne egy nagy forgalmú, pörgős konyhán, könnyen megszaladhat a kés. Az ilyen esetekben tehet jó szolgálatot a lánckesztyű, amit viselve nem kell tartania a sérülésektől.

Főzés közben megvéd a szakács kesztyű a hőtől és a fröccsenő forró folyadékoktól. Mindig ügyeljen a kesztyű tisztán tartására és folyamatos cseréjére, mert a gyúlékony zsiradékokkal felszívott kesztyű éppoly veszélyes lehet, mintha nem viselnénk.

Az apróbb munkálatokhoz, tányérdíszítéshez használhatja a gumiujjakat, amivel megvédheti a tányért a nem kívánt ujjlenyomatoktól. A kiszolgálás során pedig nem csak eleganciát sugároz, hanem szintén megvédi a tányért és az ételt a kéretlen érintkezéstől a minőségi pincérkesztyű és a kendő.

Máté & Nagy Bt. Portwest distributor gold award 2020-2021
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Máté & Nagy Bt. Cerva kiemelt partner 2017-2018
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése