Szakácskötény

Szakácskötény

A vendéglátás és élelmiszeripar számos területén elengedhetetlen a szakács kötény használata is. Kötényt használnak a pincérek, a szakácsok, a konyhai kisegítők. Ezeknek számos kivitele létezik a derekastól a kantárosig, több színben, többféle anyagból. Funkciójuk, hogy megvédjék a szakembereket a szennyeződésektől, egyes esetekben a vágásoktól, és a felszolgálóknak is hasznosak lehetnek zsebeikkel.

Viselésük gyakran egész nap szükséges, így fontos, hogy ne csak védelmi, hanem kényelmi funkciót is betöltsenek. Fontos a jó anyag és méret, a munkafeladathoz megfelelő kivitel.

1.

- 26 % akció
D401 PVC kötény, 0.35 mm vastag

D401 PVC kötény, 0.35 mm vastag

Eredeti ár: 1 355 Ft /darab
Akciós ár: 999 Ft /darab

2.

- 16 % akció
Farmer pincér kötény

Farmer pincér kötény

Eredeti ár: 4 871 Ft /darab
Akciós ár: 4 100 Ft /darab

3.

- 25 % akció
Farmer rövid pincér kötény

Farmer rövid pincér kötény

Eredeti ár: 6 549 Ft /darab
Akciós ár: 4 900 Ft /darab

12.

Farmer pincér kötény fekete

Ár: 5 197 Ft /darab

14.

Farmer pincérkötény pamut

Ár: 7 749 Ft /darab

16.

Gyerek szakácskötény

Ár: 2 905 Ft /darab

19.

KA8000 melles szakácskötény

Ár: 2 900 Ft /darab

20.

Mosogató kötény

Ár: 417 Ft /darab

21.

PR101 melles szakácskötény

Ár: 2 161 Ft /darab

28.

S837 Fekete szakácskötény

Ár: 2 891 Ft /db

Sok évvel és tapasztalattal a hátunk mögött

Mi, az Épkézláb Munkaruhánál immáron több mint húsz éve foglalkozunk munkavédelmi felszerelések és védőeszközök értékesítésével. Ebből az utóbbi tíz évben pedig már webáruházunk is üzemelt. Az évek során nagy tapasztalatra és gyakorlatra tettünk szert, haladtunk a korral és a trendekkel, és folyamatosan tanultunk, növeltük szakértelmünket. Ennek köszönhetően minden munkatársunk releváns szaktudással és hasznos tanácsokkal várja online és személyesen vásárló ügyfeleinket is.

A nálunk megtalálható termékek mind megfelelnek a magyar és az európai előírásoknak is.

Milyen szakács kötényeket találhat nálunk?

A Szakács ruházat fülre kattintva érheti el a nálunk található konyhai és élelmiszeripari munkaruházatokat, védőfelszereléseket, kiegészítőket, így a kötényeket is. A minőségi szakács kötény épp annyira elengedhetetlen, mint egy szakács kesztyű. Viselését a legtöbb helyen a munkavédelmi szabályzatok is előírják, de anélkül is javasolt viselése, akár otthonunkban, hobbiszakácsként is.

Kínálatunkban megtalálhatók az egyszer használatos kötények, amik kiválóak mosogatáshoz, az alapanyagok előkészítéséhez. Elérhetőek a pincér kötények kantáros és rövid kivitelben is, erős, viaszos ellenálló anyagból, praktikus zsebekkel.

Olyan különlegességeket is talál, mint a lánckötények, amik megóvják a vágásoktól, sérülésektől, vagy a sav, lúg- és olajálló henteskötények.

Természetesen vannak szakács kötények több színben és méretben pamutból vagy kevertszálas anyagból is. Akár gyermekek részére is talál megfelelő konyhai kötényt. A megfelelő darab kiválasztása után csak kattintson a Vásárlás gombra!

Hogyan viselje a kötényeket?

A konyhai munkára is vonatkozhatnak a munkavédelmi előírások. Azt, hogy javallott vagy kötelező-e munkája során kötényt viselnie, a vonatkozó jogszabályok írják elő. Előírások nélkül, saját belátása szerint is hordhatja saját biztonsága és kényelme érdekében, akár otthonában is.

A konyhai védőöltözet, így a kötény is megköveteli a szabályok szigorú betartását. Ne sajnálja az időt a kötény felkötésére! Az alapanyagok és a hús feldolgozásánál könnyen megszalad a kés, amikor jó szolgálatot tesz a lánckötény. Főzés közben megvéd a szakácskötény a fröccsenő forró folyadékoktól. Mindig ügyeljen a kötények tisztán tartására és folyamatos cseréjére, mert a gyúlékony zsiradékokkal felszívva veszélyes, gyúlékony lehet. A kiszolgálás során pedig nem csak elegáns egy csinos kötény, de praktikus is a jegyzettömb, toll, brifkó tárolásához.

Asztali nézet megjelenítése