Szakács és séfkabát, köpeny

Szakács és séfkabát, köpeny

A szakács- és séfkabátok, köpenyek számos területen szükséges munkaruházatok, amiket napi szinten viselnek a szakemberek. Ilyennek az éttermek, cukrászdák és cukrászműhelyek, sütödék, a tankonyhák és az élelmiszeripar számos más területe. Viselőik gyakran egész nap hordják, ezért fontos, hogy ne csak a védelmi szempontoknak, hanem a kényelemnek is megfeleljenek.

Az élelmiszeripari köpenyek fontos tulajdonsága, hogy nincs külső, csak belső zsebük a HACCP szabványoknak megfelelően. Többféle méretben, színben, ujjhosszban kaphatók, hölgyek és férfiak itt egyaránt megtalálhatják a nekik megfelelőt.

1.

- 26 % akció
C676 Aerated szakácskabát fehér

C676 Aerated szakácskabát fehér

Eredeti ár: 7 581 Ft /db
Akciós ár: 5 600 Ft /db

2.

- 46 % akció
C776 Szakácskabát, fehér

C776 Szakácskabát, fehér

Eredeti ár: 8 390 Ft /db
Akciós ár: 4 500 Ft /db

6.

2209 Férfi rövid ujjú ing

Ár: 3 666 Ft /darab

10.

C733 Cumbria szakácskabát

Ár: 5 935 Ft /db

15.

C738 Szakácskabát

Ár: 7 178 Ft /darab

16.

C771 Norwich szakácskabát

Ár: 6 773 Ft /db

24.

C838 Szakácskabát hosszú ujjú

Ár: 7 427 Ft /darab

25.

C838 Szakácskabát hosszú ujjú

Ár: 7 955 Ft /darab

26.

CV05 Cooling hűsítő kendő

Ár: 1 802 Ft /darab

27.

GABI UNISEX köpeny hosszú ujjú

Ár: 6 586 Ft /darab

28.

Elfogyott
C738 Szakácskabát

C738 Szakácskabát

Ár: 7 178 Ft /darab

29.

Elfogyott
C738 Szakácskabát fehér

C738 Szakácskabát fehér

Ár: 6 773 Ft /darab

„A rutin meg az évek”

Mi, az Épkézláb Munkaruhánál több mint 20 éve foglalkozunk munkavédelmi felszerelésekkel és munkavédelmi eszközökkel, kiegészítőkkel. Webáruházunk is már több mint 10 éve szolgálja ki az online vásárlókat. Ennyi idő alatt mi is sokat tanulhattunk, követtük az újdonságokat, trendeket, szakértelmünket folyamatosan bővítettük. Megismertük vásárlóink igényeit és a legminőségibb termékeket kínáltuk. Ezeknek köszönhetően munkatársaink mindig megbízható, szakmai tanácsokkal tudnak szolgálni a munkaruha és védőeszközök kiválasztásához, legyen szó online vagy személyes vásárlásról.

Kínálatunkban a legismertebb, legjobb minőségű márkákkal találkozhat, mint a Portwest. A HACCP szabványnak megfelelően, termékeinken nem található külső zseb.

Milyen szakács- és séfkabátokat, köpenyeket talál nálunk?

A Szakács ruházat fület lenyitva érheti el a nálunk kapható szakács- és séfkabátokat, illetve köpenyeket. A minőségi szakácsruházat minden konyhában elengedhetetlen. Legtöbbször ezt a munkavédelmi jogszabályok is előírják. Feltétlen viselete a szakácsoknak, cukrászoknak, a tanulóknak, és fontos egyes élelmiszeripari munkák során is. Azonban nem csak a szakembereknek, akár a hobbi szakácsoknak is jól jöhet egy ilyen darab.

Kínálatunkban megtalálhatók az élelmiszeripari köpenyek, ingek, szakácskabátok, hűsítőkendők, szakácsgombok több színben, méretben, hölgyeknek és uraknak egyaránt.

A konyhai munkavédelmi ruházatok fontos tulajdonsága a jó szellőzés, hiszen viselői állandóan magas hő mellett dolgoznak. Ennek érdekében jó szolgálatot tesz a MeshAir™ szellőző, hálós szövet például a hónaljnál. Fontos a tartós, strapabíró anyag is. Ezek a viseletek nem csak napközben vannak kitéve sok mindennek, de gyakran is vannak mosva a konyhai szagok miatt.

Fontos tehát, hogy állják a megpróbáltatásokat, szakadásállóak legyenek és tartsák formájukat, színüket a mosás után. Választhatók rövid és hosszú kivitelben, rejtett patenttel, kivehető gombokkal. Találja meg az Önnek legmegfelelőbb darabot kínálatunkban.

Hogyan viselje a konyhai védőruhákat?

A konyhai védőöltözet viselése is megkívánja a szabályok betartását. Egy hanyagul hordott, nem begombolt darab nem is biztosítja a teljes védelmet. Fontos, hogy ezek a ruházatok megvédhetik a vágásoktól, égési sérülésektől, a fröccsenő forró folyadékok okozta sérülésektől. A jól szellőző és magas nedvszívású darabok biztosítják a kényelmet a nap folyamán, úgy pedig koncentráltabban dolgozhat.

A hűsítőkendő jól jöhet az igazán forró helyiségekben. A szakácsgombok pedig segítenek gyorsan megszabadulni a forró folyadékkal átitatódott ruházattól. Segítségével, hirtelen „letépve” pedig segíthet megelőzni a sérüléseket is.

Máté & Nagy Bt. Portwest distributor gold award 2020-2021
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Máté & Nagy Bt. Cerva kiemelt partner 2017-2018
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése