Szakácssapka

Szakácssapka

Bár napjainkra a szakácsok egyre inkább eltávolodnak a hagyományos szakácssapka, a toque viselésétől, azért a 4-5 csillagos hotelek és az elegáns éttermek továbbra is ragaszkodnak a hagyományokhoz.

A szakácssapka viselése a konyhai higiénia és a tisztaság miatt terjedt el, hogy ne kerüljön hajszál az ételekbe. Manapság már előírás is valamiféle hajfogó vagy sapka viselése minden élelmiszerrel dolgozó számára. A séfek, pékek, konyhai dolgozók számára készült, különböző stílusú sapkák színe alapvetően fehér, azonban ma már kevésbé kényes színekben is, illetve egyszer használatos változatban is kaphatók

1.

ALZETTE Élelmiszeripari sapka

Ár: 804 Ft /darab

3.

Előrendelhető termék
Várható szállítási idő min. 3 hét
CASSIO Szakácssapka

CASSIO Szakácssapka

Ár: 2 128 Ft /darab

4.

CV05 Cooling hűsítő kendő

Ár: 1 802 Ft /darab

5.

CV06 Hűsítő törölköző

Ár: 1 554 Ft /darab

6.

D115 Nylon hajháló

Ár: 25 Ft /DARAB

13.

S900 Hálós szakácssapka fehér

Ár: 1 087 Ft /darab

14.

S900 Hálós szakácssapka fekete

Ár: 1 087 Ft /darab

15.

S903 Bandana szakácssapka fekete

Ár: 1 336 Ft /darab

16.

S904 Bandana szakácssapka

Ár: 1 460 Ft /darab

20.

VOLANS Péksapka

Ár: 1 336 Ft /darab

21.

Elfogyott
TULLE Baseball sapka

TULLE Baseball sapka

Ár: 710 Ft /darab

Napjaink szakácssapkái

A szakácssapka a séfek ruházatának alapvető darabja. A hagyományos sapka, a toque fehér, a konyhai rangot jelképező magasságú és redőzött, keményített fejfedő. A konyhai hierarchiában betöltött rangot hivatott jelképezni. Azonban a szakácsok ma már egyre inkább eltávolodnak ettől a hagyománytól, és a fejfedők funkcionálisabb formáit részesítik előnyben. Manapság nagyobb valószínűséggel láthatunk séfeket kis kerek sapkát (koponyasapkát), baseball sapkát, egyszerű hajhálót vagy akár kendőt viselni - bármit, ami távol tartja a hajukat az arcuktól és az ételektől.

Akárcsak a szakács ruházat többi elemére, a szakácssapkára is nagy gondot fordítanak az egyes éttermek. Nemcsak a tisztaságot, hanem az összetartozást, az egységes megjelenést is jelképezik.

A szakácssapka választásának fő szempontjai a könnyű súly, a könnyű viselet és a könnyű moshatóság. A jó szellőzés szintén hatalmas bónusz, ha hosszú órákat dolgozik valaki a forró konyhában.

Bár a tisztaság alapvető követelmény bármilyen konyhában, napjainkban sok helyen részesítik előnyben a fekete vagy sötét színű szakácssapkákat, hiszen ezeken kevésbé látszanak meg a foltok.

Séfsapka stílusok
● Hagyományos sapka
● Koponyasapka
A kis kerek koponyasapkák szorosabban illeszkednek a fejre. A modern kivitelű koponyasapka teteje hálós a jobb szellőzés érdekében.
● Baseball sapka
Könnyű viselet, a hátul lévő tépőzáras pánttal könnyen állítható.
● Kendő vagy bandana sapka

Webáruházunk kínálata, a vásárlás menete

Webáruházunkban megtalálja a klasszikus szakácssapka mellett a manapság divatos, leginkább használt típusokat is. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a hagyományos típusú, pamutból készült séfsapkák, valamint a modernebb vonalú, lélegző anyagból készült kis kerek, ún. koponyasapkák, baseball sapkák, bandanák, az egyszer használatos sapkák és hajhálók, valamint a papírból készült szakács csákók.

Kínálunk még hűsítőkendőket és törölközőket, hogy a nagy melegben komfortosabban tudjanak dolgozni alkalmazottai, munkatársai.

Az áruházban található szakácssapkákat méret, alapanyag, szín és típus szerint tudja szűrni, hogy egyszerűbben megtalálja az Ön számára szükséges darabot.

A kiválasztott termék nevére vagy termékfotójára kattintva tud darabszámot, illetve ahol van színvariáció, színt választani, majd a Vásárlás gombbal a kosarába rakni. A kosár oldalon további módosításokat végezhet még, illetve terméket törölhet a megrendelés véglegesítése előtt. A Tovább vásárolok gombbal pedig visszatérhet a webáruházba, ahol tovább böngészheti termékeinket.

A Megrendelem gombbal tudja a kosárba tett termékeket véglegesíteni. Itt a kapcsolattartói adatokat, az átvételi és fizetési módokat, számlázási és szállítási adatait kell megadnia, mielőtt rendelését összegezné.

Amennyiben regisztrál webáruházunkban, úgy a jövőbeni megrendeléseinél már nem kell adatait újból megadnia, hanem e-mail-címe és jelszava megadásával beléphet a vásárlói fiókjába.

Máté & Nagy Bt. Portwest distributor gold award 2020-2021
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Máté & Nagy Bt. Cerva kiemelt partner 2017-2018
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése