Lángálló- és antisztatikus ruházat

A Portwest gyártó által forgalmazott lángálló- és antisztatikus ruházati termékek magas szintű védelmet adnak a viselőnek. Széles választékban állnak a vásárlók rendelkezésére a különböző lángálló termékek. Az IGNIS típusú tűzbelépő, tűzmegközelítő, öntödei felszerelések teljes kínálata megtalálható a webárúházunkban. Ezek a termékek elsősorban tűzoltók, öntödék, fémiparban, üvegipar dolgozói számára készülnek. A SOLAR típusú termékcsalád szintén széles kínálata található meg oldalunkon. Ezek a termékek tűzoltók, katasztrófavédelem dolgozói számára készülnek.

Lángálló választékban megjelennek mind az anyagában lángálló és mind pedig a lángálló termékek is. Ideálisak lehetnek például olajiparban dolgozó, hegesztő, katasztrófa védelem dolgozói, tűzoltók számára. Téli és nyári munkakörülményekhez egyaránt talál termékeket kínálatunkban.

Új termékeink április hónapban »

Alsóruházat

Alsóruházat

Azokon a munkahelyeken ahol előírás a lángálló- és akár antisztatikus ruházat, fontos figyelni arra is, hogy ne csak a felsőruházat feleljen meg a követelményeknek. Hiszen ez csak fél megoldás.

Gondoljon arra is, hogy ha a munkáskabát alatti póló feltöltődhet, mekkora problémát okozhat.

Ebben a csoportban erre a problémákra kap megnyugtató megoldást legyen az akár trikó, boxer vagy zokni.
Lángálló és antisztatikus ing,póló

Ing, Póló

Vannak olyan munkahelyek ahol a lángálló és antisztatikus munkaruha a nyári melegben végzett munka során is kötelező. Az ilyen veszélyes munkahelyeken egy megfelelő lángálló és antisztatikus munkaruha akár életet is menthet! A vastag munkásruhák további kényelmetlenséget okozhatnak. Ezeknek a túlzott meleg okozta kellemetlenségeknek az elkerülésére ebben a kategóriában könnyű, lángálló és antisztatikus ingeket illetve pólókat sorakoztattunk fel.

Kabát, mellény

Kabát, Mellény

Portwest márkájú lángálló-, hegesztő- és antisztatikus kabátok, mellények széles választéka megtalálható itt. Különböző, speciális direkt erre a célra kifejlesztett alapanyagokból a vonatkozó szabványoknak megfelelően.

Ha lángálló és antisztatikus esőkabátra van szüksége akkor is jó helyen jár. Ha csak egyik csoporthoz tartozó termékekre kíváncsi, akkor jelölje meg a képernyő bal oldalán lévő termékcsoport előtti kariká(ka)t és a programunk leszűri azokat amik a feltételnek megfelelnek.
Kiegészítők

Kiegészítők

A hővisszaverő aluminizált termékek IGNIS anyagból készülnek. Három különböző kategóriában tűzbelépő, tűzmegközelítő, öntödei kiegészítő termékek. Ideális lehet például tűzoltók, öntödei vagy más hasonló dolgozók számára. Amelyek csak abban esetben felelnek meg a vonatkozó szabványoknak, ha a teljes termékcsalád együttes használata valósul meg.

A lángmentes és antisztatikus kiegészítő termékek szintén szerepelnek ebben a csoportban.

Nadrág

Nadrág

Portwest márkájú öntödei, hegesztési, olajipari vagy más hasonló munkákhoz itt talál derekas- és kantáros nadrágokat különböző színekben. Lángálló- és antisztatikus munkásnadrágok széles választékából válogathat. Különböző vastagságban, akár esőálló változatban is. Eltérő, speciális direkt erre a célra kifejlesztett alapanyagokból a vonatkozó szabványoknak megfelelően.
Overál

Overál

Portwest márkájú hegesztő- lángmentes- és antisztatikus overálok széles választékban állnak a vásárló rendelkezésére. Hagyományos és jól láthatósági színekben is, fényvisszaverő csíkokkal kiegészített változatot is talál a kínálatukban. Ha csak egyszer használatos lángmentes- és antisztatikus megoldásra van szüksége itt ezt is megtalálja. Különböző, speciális direkt erre a célra kifejlesztett alapanyagokból a vonatkozó szabványoknak megfelelően.

Asztali nézet megjelenítése