• Mentőláda
 • Lángálló és antisztatikus ruhák
 • Jól láthatósági ruházat
 • Szakács ruházat
 • Védőeszköz
 • Lábvédelem, cipő, zokni
 • Eldobható ruházat, védőruha
 • Felsőruházat
 • Nadrág és kezeslábas, overál
 • Védőkesztyű
 • Egyéb
 • AKCIÓS TERMÉKEK
  Navigáció › Webáruház főoldalLángálló- és antisztatikus ruházat
Újdonság! Lapozható Portwest 2017-es munkaruha katalógus! »
Webáruház: Lángálló és antisztatikus ruhák
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!Ingyenes szállítás Csomaginformáció Portwest Mérettáblázat Termékinformáció

Lángálló- és antisztatikus ruházat

Szakmai információ:
06 (30) 953 5247
További elérhetőségeink..

A Portwest gyártó által forgalmazott lángálló- és antisztatikus ruházati termékek magas szintű védelmet adnak a viselőnek. Széles választékban állnak a vásárlók rendelkezésére a különböző lángálló termékek. Az IGNIS típusú tűzbelépő, tűzmegközelítő, öntödei felszerelések teljes kínálata megtalálható a webárúházunkban. Ezek a termékek elsősorban tűzoltók, öntödék, fémiparban, üvegipar dolgozói számára készülnek. A SOLAR típusú termékcsalád szintén széles kínálata található meg oldalunkon. Ezek a termékek tűzoltók, katasztrófavédelem dolgozói számára készülnek.

Lángálló választékban megjelennek mind az anyagában lángálló és mind pedig a lángálló termékek is. Ideálisak lehetnek például olajiparban dolgozó, hegesztő, katasztrófa védelem dolgozói, tűzoltók számára. Téli és nyári munkakörülményekhez egyaránt talál termékeket kínálatunkban.

Ing, Póló Kiegészítők Kabát, Mellény
Nadrág Overál Alsóruházat
Új termékeink október hónapban
(FR35) Bizflame Pro kabát szürke
(FR35) Bizflame Pro kabát szürke
12 315 Ft
(FR36) Bizflame Pro nadrág szürke
(FR36) Bizflame Pro nadrág szürke
11 993 Ft
(FR37) Lángálló és antisztatikus kantáros nadrág szürke
(FR37) Lángálló és antisztatikus kantáros nadrág szürke
15 475 Ft
(FR10) Lángálló, antisztatikus teniszpóló szürke
(FR10) Lángálló, antisztatikus teniszpóló szürke
13 341 Ft
(FR11) Lángálló és antisztatikus póló szürke
(FR11) Lángálló és antisztatikus póló szürke
12 315 Ft
(FR53) Lángálló és antisztatikus téli overall piros
(FR53) Lángálló és antisztatikus téli overall piros
52 370 Ft
 

Lángálló- és antisztatikus ruházat

Lángálló és antisztatikus ing,póló

Ing, Póló

Vannak olyan munkahelyek ahol a lángálló és antisztatikus munkaruha a nyári melegben végzett munka során is kötelező. Az ilyen veszélyes munkahelyeken egy megfelelő lángálló és antisztatikus munkaruha akár életet is menthet! A vastag munkásruhák további kényelmetlenséget okozhatnak. Ezeknek a túlzott meleg okozta kellemetlenségeknek az elkerülésére ebben a kategóriában könnyű, lángálló és antisztatikus ingeket illetve pólókat sorakoztattunk fel.

Kiegészítők

Kiegészítők

A hővisszaverő aluminizált termékek IGNIS anyagból készülnek. Három különböző kategóriában tűzbelépő, tűzmegközelítő, öntödei kiegészítő termékek. Ideális lehet például tűzoltók, öntödei vagy más hasonló dolgozók számára. Amelyek csak abban esetben felelnek meg a vonatkozó szabványoknak, ha a teljes termékcsalád együttes használata valósul meg.

A lángmentes és antisztatikus kiegészítő termékek szintén szerepelnek ebben a csoportban.

Kabát, mellény

Kabát, Mellény

Portwest márkájú lángálló-, hegesztő- és antisztatikus kabátok, mellények széles választéka megtalálható itt. Különböző, speciális direkt erre a célra kifejlesztett alapanyagokból a vonatkozó szabványoknak megfelelően.

Ha lángálló és antisztatikus esőkabátra van szüksége akkor is jó helyen jár. Ha csak egyik csoporthoz tartozó termékekre kíváncsi, akkor jelölje meg a képernyő bal oldalán lévő termékcsoport előtti kariká(ka)t és a programunk leszűri azokat amik a feltételnek megfelelnek.
Nadrág

Nadrág

Portwest márkájú öntödei, hegesztési, olajipari vagy más hasonló munkákhoz itt talál derekas- és kantáros nadrágokat különböző színekben. Lángálló- és antisztatikus munkásnadrágok széles választékából válogathat. Különböző vastagságban, akár esőálló változatban is. Eltérő, speciális direkt erre a célra kifejlesztett alapanyagokból a vonatkozó szabványoknak megfelelően.
Overál

Overál

Portwest márkájú hegesztő- lángmentes- és antisztatikus overálok széles választékban állnak a vásárló rendelkezésére. Hagyományos és jól láthatósági színekben is, fényvisszaverő csíkokkal kiegészített változatot is talál a kínálatukban. Ha csak egyszer használatos lángmentes- és antisztatikus megoldásra van szüksége itt ezt is megtalálja. Különböző, speciális direkt erre a célra kifejlesztett alapanyagokból a vonatkozó szabványoknak megfelelően.
Alsóruházat

Alsóruházat

Azokon a munkahelyeken ahol előírás a lángálló- és akár antisztatikus ruházat, fontos figyelni arra is, hogy ne csak a felsőruházat feleljen meg a követelményeknek. Hiszen ez csak fél megoldás.

Gondoljon arra is, hogy ha a munkáskabát alatti póló feltöltődhet, mekkora problémát okozhat.

Ebben a csoportban erre a problémákra kap megnyugtató megoldást legyen az akár trikó, boxer vagy zokni.

Az epkezlab.com Munkaruha webáruházunkban munkaruha és egyéni védőeszközök széles választéka várja vásárlóinkat kedvező árak mellett.

A weboldal teljes képi és szöveg anyaga a Máté & Nagy Bt. tulajdona.