Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Kabát, Dzseki

Ebben a kategóriában munkavédelmi kabátokat, dzsekiket talál. Ezek a darabok a munkavédelmi ruházat részeként a felső test, a felső ruházat védelmére lettek tervezve. Kialakításuknál fontos szempont a praktikum és a kényelem, hiszen a munkavégzés hatékonysága nagymértékben függ attól, mennyire érzi jól magát a dolgozó munkavégzés közben.

A webáruházban kapható dzsekik, kabátok különféle biztonsági előírásoknak felelnek meg, különböző kockázatokra nyújtanak megfelelő védelmet. Találhatók köztük jól láthatósági, extrém hőmérsékletre gyártott, kapucnis, állónyakú, levehető ujjú, 2 vagy 3 az egyben modellek.


 

Napjaink munkavédelmi ruházatai a biztonságon és a kényelmen túl még divatosak is, így munkába menet sem kell átöltöznie, sőt a legtöbb munkavédelmi dzseki szabadidős tevékenységekhez is viselhető.

A munkáskabátokra azért van szükség, hogy a végzett munka ne szennyezze, koptassa a felsőruházatot, hogy megvédje a dolgozó felsőtestét a hidegtől, hő- és láng- és egyéb külső hatásoktól.

Webáruházunk dzseki, kabát kínálata

A kínálatunkban található munkavédelmi kabátok erős, strapabíró anyagból készülnek különféle fazonokban. Megtalálhatók a derekat eltakaró kabátok, valamint a rövidebb, esetenként gumis derekú dzsekik. Alkalmasak minden munkavégzéshez, szabadidős tevékenységekhez, különböző évszakokhoz.

Az esti, gyenge megvilágításban történő munkavégzéshez elengedhetetlen a fényvisszaverőkkel ellátott, kontrasztos színű, jól láthatósági viselet.

Egyes modellek kapucnival készülnek, így a fejet is védik a kisebb fokú hideg, eső, szél ellen.

A munkáskabátok viselésének célja, hogy megvédje a dolgozókat akár a kültéren bekövetkező kockázatok (hideg, eső, szél, napsugárzás, rossz látási viszonyok, stb.) ellen, akár beltéri munkák esetén a szennyeződésekkel, kopással szemben.

A megfelelően kialakított munkaruhában a dolgozó munkavégzést biztosító szabad mozgása nem korlátozott, a megfelelően elhelyezett és esetenként nagyszámú zsebnek köszönhetően praktikus viseletet biztosít, a lélegző anyagoknak köszönhetően jól szellőzik, így növelve a viselő komfortját.

Minőségi, megbízható és divatos munkakabátokat forgalmazunk olyan népszerű gyártóktól is, mint a Portwest vagy a Cerva.

Hogyan vásároljon webáruházunkban

Webáruházunk termékeit különböző kategóriákba soroltuk a könnyebb kereshetőség érdekében. A dzsekiket, kabátokat a Felsőruházat kategóriában találja. Ha konkrét terméket keres, használja az oldal tetején található keresősávot.

A kategórián belüli termékeket a bal oldali oldalsávban található szűrők segítségével tovább szűkítheti alapanyag, márka, méret, szín és típus szerint.

Az egyes termékekről további részletes leírást talál a terméknévre vagy termékfotóra kattintva. Ha megtalálta, amit keresett, válassza ki a méretet, a színt - amennyiben ez opció -, és a darabszámot, majd a Vásárlás gombra kattintva juthat a Kosár oldalra. Ellenőrizze a megrendelni kívánt termékeket, módosítsa, ha szükséges.

A webáruházunkból történő megrendeléshez minden esetben regisztráció szükséges. Ez a későbbi rendeléseknél megkönnyíti a dolgát, ugyanis csak a regisztrációkor kell megadnia minden adatot, a későbbiekben a felhasználónevével, jelszavával léphet be és rendelhet. Első alkalommal meg kell adnia elérhetőségeit, az átvételi és fizetési módot, a számlázási és szállítási adatokat.

Megrendelését automatikus e-mailben igazoljuk vissza. Néhány napon belül a megadott módon átveheti a megrendelt termékeket. Köszönjük, hogy minket választott!