Egyszer használatos szájmaszk gyerekeknek

Ár:

64 Ft

/ darab
Szín:

darab
Egységcsomagolás tartalma: 50 darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

A gyerek szájmaszk  jellemzői:

Kifejezetten a gyerekeknek szánt egyszer használatos szájmaszk. A kicsiknek is kötelező hordaniuk, de a hagyományos maszkokat sokszor nem kedvelik. Ezeket a szájmaszkokat minden óvodás és kisiskolás szívesen fogja hordni. Védelmi képességét tekintve semmiben nem marad el a hagyományos, felnőttek számára készült változattól. Az orrnyereg részén fém szál található, ezzel be lehet állítani a pontos illeszkedést. Gumis rögzítésű. Mind a fiúk, mind a lányok megtalálhatják a számukra kedves mintát.

Szín: rózsaszín, kék, fehér

Kérjük a megjegyzésbe írja le, hogy cicásat, vagy pandásat szeretne. Ennek hiányában kollégáink választanak Önnek egyet.

1 dobozban 50 darab egyszer használatos gyerek szájmaszk található.

Gyerek munkaruha: készüljön a tavaszra!

Gyerek munkaruha: készüljön a tavaszra!

2020. december 23.

A tavaszi, kerti munkák elvégzése komoly feladat, amelybe érdemes bevonni minden szabad kezet, így a gyermekeket is. Természetesen csak a kisebb és könnyebb feladatokat szabad rájuk bízni, de egy gyerek általában akkor a leglelkesebb, ha azt gondolja, ki sem nézzük belőle, hogy meg tudja csinálni. Fontos viszont, hogy ahogy a játékot, úgy a munkát is maximális erőbedobással végzik, és közben nem figyelnek arra, hogy összekoszolják magukat, illetve tönkreteszik a ruhájukat, a sérülésekről nem is beszélve.

Tovább olvasom

Egyszerhasználatos szájmaszkot vásárolna? Válassza a kockázatmentes online rendelést!

Egyszerhasználatos szájmaszkot vásárolna? Válassza a kockázatmentes online rendelést!

2020. november 24.

A szájmaszkok az utóbbi hónapokban nélkülözhetetlen kiegészítőivé váltak a mindennapoknak. A maszk a jelenlegi járványhelyzetben az emberek számára az egyik legfontosabb védőeszköz, ami jelentős mértékben csökkenthetik az egészségügyi kockázatokat. Szerencsére több helyen lehet kapni maszkokat, így sokan be tudják szerezni, azonban jó páran kerülnék a személyes vásárlást, így tovább csökkentve a kockázatokat.

Tovább olvasom

Máté & Nagy Bt. Portwest distributor gold award 2020-2021
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Máté & Nagy Bt. Cerva kiemelt partner 2017-2018
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése