(ST60) BizTex® Microporous 4/5/6 overall

Ár:

89 425 Ft

/ karton
Válasszon az alábbi tulajdonságokból!
Méret
Szín
karton

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

BizTex® Microporous 4/5/6 overall
  • gyártó: Portwest
  • cikkszáma: ST60
  • A termék megfelel az EN14065, EN 13034, EN ISO 13982-1, EN1149-1, EN 14126, EN1073-2 szabványnak.
  • BizTex® Microporous
  • csak kartonban rendelhető (50db/karton)
  • szín: fehér
  • Méretek: M, L, XL, XXL, 3XL

A Portwest ST60 BizTex® Microporous 4/5/6 overall speciális anyagból készül. Vegyi védelmet biztosít, véd a biológiai ágensek por ártalmaitól is. Ellanálló anyag ragasztott varrásokkal rendelkezik. Extrém magas védelmi képességű Microporous overall típus, mely vegyi védelmet biztosít és véd a biológiai ágensek por ártalmaitól is. Strapabíró anyag ragasztott varrásokkal. Ergonómikus szabás és lélegzőképesség. Ideális választás lehet például labor munkákhoz az egészségügyi vagy biomérnöki, katasztrófa védelmi, vegyszerrel és vagy vegyvédelemmel dolgozók számára.

Biztex Micro
A külső réteg fólia bevonata ellenáll a fröccsenő vegyi anyagoknak, szilárd részecskéknek. Belsőréteg- szövethatású, erős, kopásálló, sodort fonatú polipropilén. Így az anyag lélegző tulajdonságú, kényelmes viselet. (PP/PE) Továbbá rendelkezik antisztatikus bevonattal, mely elvezeti az elektrosztatikus feltöltődés.

EN ISO 13982:2004 (Type 5)
A szabvány meghatározza a vegyianyagok ellen védő ruházat alapvető követelményeit. Védelemre vonatkozó előírások por és egyéb részecskék ellen.

EN 13034 (Type és Type PB (6))
A szabvány meghatározza a szilárd és folyékony anyagokkal szembeni (Type6) védelmet, illetve részleges testvédelmet (PB 6). Leírja a folyékony vegyszerek elleni korlátozott védő ruha használatára vonatkozó minimális követelményeket. Védelmet nyújt folyékony aerosolok, sprayk, vegyszerspriccelések hatásai ellen.

Portwest mérettáblázat

Portwest mérettáblázat

2009. február 11.

A Portwest gyártó által kínált termékek mérettáblázata. Segítségével pontosan megtudhatja, hogy az Ön testalkatához melyik méret a megfelelő.

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Toplak Anita! A nadrágok közül azt válassza amelyiknél külön odaírtuk, hogy hosszított fazonú. Ezeknek a nadrágoknak a belső szár hossza 5 cm - el nagyobb a normál mére… Tovább »

Máté és Nagy Bt. - 2016.02.15. 10:42

Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése