(FW84) Steelite™ élelmiszeripari védőcsizma S4 fehér

Ár:

6 293 Ft

/ pár
Válasszon az alábbi tulajdonságokból!
Alapanyag
Cipő méret
Szín
Típus
Védelem
pár

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Steelite™ élelmiszeripari védőcsizma S4 fehér
  • gyártó: Portwest
  • cikkszáma: FW84
  • A Steelite™ élelmiszeripari védőcsizma S4 megfelel EN ISO 20345:2004 + A1:2007 szabványnak.
  • Az FW84 modell prémium minőségű PVC / nitrilből készül, amely ellenáll az olajoknak, zsíroknak, lúgos és savas szennyeződéseknek.
  • Kiváló csúszási ellenállással rendelkezik, ideális az élelmiszeripar számára.
  • PVC & Nitril felsőrész.
  • PVC & Nitril - külső F06
  • szín: fehér
  • Orrmerevítővel készül.
  • Méretek: 36-tól - 48 -ig

A Portwest FW84 Steelite™ élelmiszeripari védőcsizma ellenálló anyagból készül mind az olajos, a zsíros, a savas és lúgos szennyeződéssel szemben, vízálló. Kiváló csúszási ellenállással rendelkezik, ideális az élelmiszeripar és az egészségügy számára. Sarkán a levételt segítő kialakítás található.

A sarok részének energiaelnyelő tulajdonsága van, amelynek köszönhetően egész nap kényelmes viselet használója számára, mivel csökkenti a lábfejet ért terhelés mértékét, ezzel javítja a munkavállaló teherbírását.

A felsőrésze orrvédelemmel rendelkezik, aminek köszönhetően megvédi lábfejét a 200 Joule energiának megfelelő erőhátastól, így tehát ideális olyan munka környezetben, ahol a leeső szerszámok, egészségügyi eszközök amelyek kárt tehetnének a lábfejben.

A csúszásmentes talpnak köszönhetően ideális nedves, olajos munkaterületen megvédi a használóját, stabilabb mozgást tesz lehetővé. Antisztatikus és olajálló talpazattal rendelkezik. Mind a felső része, mind pedig a talprésze teljesen vízálló ideális például egészségügyi és élelmiszeripari dolgozók számára.

Steelite
A Portwest márka speciális munkavédelmi terméke SteelLite típusú bakancsok széles választéka. Prémium védőlábbeli kínálat a legjobb alapanyagok használatával készül. A Steelite védőlábbelik típustól függően acél orrmerevítővel és/vagy talplemezzel készülnek, vagyis egyes termékek esetén mindkét biztonság technikai elem a fogyasztó rendelkezésére áll.

Lábvédelem - kiválasztási segédlet

Lábvédelem - kiválasztási segédlet

2010. november 17.

Útmutató a megfelelő védőlábbeli kiválasztásához.

Portwest mérettáblázat

Portwest mérettáblázat

2009. február 11.

A Portwest gyártó által kínált termékek mérettáblázata. Segítségével pontosan megtudhatja, hogy az Ön testalkatához melyik méret a megfelelő.

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Toplak Anita! A nadrágok közül azt válassza amelyiknél külön odaírtuk, hogy hosszított fazonú. Ezeknek a nadrágoknak a belső szár hossza 5 cm - el nagyobb a normál mére… Tovább »

Máté és Nagy Bt. - 2016.02.15. 10:42

Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése