Mellény

Mellény

Ebben a kategóriában különféle típusú mellényeket talál eltérő munkakörülményekre. A munkavédelmi ruházatok, így a mellények is az egyének munkahelyi biztonságát, valamint azontúl a kényelmét is szolgálják. A mellény praktikus viselet nemcsak a szabadidős tevékenységek, például horgászat, vadászat, kirándulás, hanem a munkavégzés során is, mivel gyorsan fel- és levehető, így nagyszerű megoldást jelenthet hűvösebb, hidegebb idő esetén is. Továbbá olyan típusa is létezik, amely a meleg ellen kínál megoldást.

A mellények szabadon hagyják a kart, ezáltal akadályozatlan, még kényelmesebb lehet a munkavégzés.

1.

BEAVER bélelt mellény fekete

Ár: 11 071 Ft /darab

2.

BEAVER mellény sötétkék

Ár: 11 071 Ft /darab

3.

Chouka steppelt mellény kék

Ár: 6 059 Ft /darab

4.

Cluses mellény sötétkék

Ár: 7 148 Ft /db

5.

Corona horgász mellény fekete

Ár: 6 523 Ft /darab

6.

Corona horgász mellény zöld

Ár: 6 523 Ft /darab

9.

Davida bélelt mellény fekete

Ár: 10 522 Ft /darab

10.

Davida bélelt mellény kék

Ár: 10 522 Ft /darab

11.

Davida bélelt mellény zöld

Ár: 10 522 Ft /darab

12.

EMERTON Mellény

Ár: 9 775 Ft /darab

13.

EMERTON Téli mellény fekete

Ár: 11 853 Ft /darab

14.

EMERTON téli mellény sötétkék

Ár: 11 853 Ft /darab

15.

FIDJI2 Mellény

Ár: 12 472 Ft /darab

16.

Jutta női polár mellény

Ár: 5 547 Ft /darab

17.

KNOXFIELD Bélelt mellény

Ár: 15 201 Ft /darab

18.

KNOXFIELD LADY Női mellény

Ár: 23 740 Ft /darab

19.

NYALA mellény piros

Ár: 12 000 Ft /darab

20.

NYALA mellény sötétkék - fekete

Ár: 12 000 Ft /darab

21.

Előrendelhető termék
Szállítási idő minimum 3 hét
NYALA mellény szürke

NYALA mellény szürke

Ár: 12 000 Ft /darab

22.

NYALA mellény zöld

Ár: 12 000 Ft /darab

23.

PETER férfi mellény olajzöld

Ár: 5 547 Ft /darab

24.

POLENA Sokzsebes mellény

Ár: 8 292 Ft /db

25.

POLENA Sokzsebes mellény zöld

Ár: 8 292 Ft /darab

26.

RIPSTOP mellény kék

Ár: 10 256 Ft /darab

28.

S414 Shetland mellény fekete

Ár: 11 777 Ft /db

30.

S414 Shetland mellény zöld

Ár: 11 777 Ft /db

A munkaruházatok célja, hogy megvédjék a munkavállalókat a munkahelyeken esetlegesen bekövetkező balesetektől, sérülésektől. A szabályozások kiterjednek arra is, hogy adott munkaterületen, adott munkakörben milyen védelmi szintű ruházat viselése kötelező.

Mellények a kényelmes munkavégzésért

Amennyiben egy adott munkakörben munkaruházat viselése kötelező, a megfelelő darabok kiválasztásánál az előírásokon túl a funkcionalitás, a praktikum és a komfort is szerepet játszik.

Akár kül-, akár beltéren történik a munkavégzés, egyaránt fontos, hogy jól szellőző, légáteresztő anyagból készült felsőruházatot viseljen, illetve annak anyaga, kialakítása alkalmazkodjon az időjárás körülményeihez.

A mellények nagy előnye, hogy egyszerűen és gyorsan felvehetők, kényelmesek, kevésbé korlátozzák a mozgást, hiszen amennyiben nincs annyira hideg, csak a hátat és mellkast melegítik, miközben a karok szabadon használhatók maradnak.

Hidegebb időre választhat bélelt és kapucnis mellényt is, de sokszor elegendő lehet egy állógalléros megoldású darab. Egyes modellek cipzárral ellátottak, így jobban védenek szeles idő esetén, és gyorsabb zárást tesznek lehetővé. A patentos változatokat inkább beltéri munkákhoz ajánljuk.

Sötétben, rossz látási viszonyok között végzett munka esetén elengedhetetlen a jól láthatósági ruházat, így az időjáráshoz, munka jellegéhez alkalmazkodva jól láthatósági mellény viselése. Ennek egy speciális változata az aszfaltozási munkákhoz, különleges technológiával készült hűtőmellény, amely a testhőmérsékletet az ideális szinten tartja.

A praktikus, különböző méretű, multifunkcionális zsebekkel - kézmelegítő, mobiltartó, többfunkciós zsebek - ellátott mellények célszerűek lehetnek munkahelyi vagy otthoni szerelési munkákhoz, de akár horgászat, vadászat, túrázás alkalmával is.

Mellényeink többféle színben és fazonban, nagyobbrészt férfi, de kisszámban női változatban is kaphatók.

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?

A mellényeket a Felsőruházat kategóriában találja. A bal oldalsávban lévő szűrők segítségével alapanyag, méret, szín és típus szerint tudja szűkíteni a találatokat.

Amennyiben megtetszik Önnek egy termék, további információkat a terméknévre/termékképre kattintva találhat róla. A megfelelő méret esetén a szín kiválasztásával a Vásárlás gombra kattintva helyezheti azt kosarába. A következő oldalon még módosíthatja vagy törölheti a kosár tartalmát, illetve ha tovább böngészne, visszatérhet a webáruházba a Tovább vásárolok gombbal

A Megrendelem gombra kattintva a Rendelési adatok megadása oldalra kerül, ahol az elérhetőségeit, a számlázási és szállítási adatait, az átvételi és fizetési módokat kell megadnia. A rendelés véglegesítésére az Adatvédelmi Tájékoztató elfogadása után van lehetősége.

Sikeres megrendelés után automatikus e-mailt küldünk a megadott címre. Rendelésének átvételéről újabb e-mailben értesítjük. Köszönjük, hogy nálunk vásárolt!

Máté & Nagy Bt. Portwest distributor gold award 2020-2021
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Máté & Nagy Bt. Cerva kiemelt partner 2017-2018
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése