Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Védőeszközök gyerekeknek

Ebben a kategóriában gyerekeknek való védőeszközöket talál. Fülvédő, védőkesztyűk, maszk, munkavédelmi szemüveg találhatók az oldalon. Amennyiben gyermek munkavédelmi ruházatot keres, azt a Felsőruházat kategórián belül találja.

A gyerekek is szeretnének csatlakozni a csapathoz? Úgy szeretnének kinézni, mint anya és apa? Segítsenek ott ahol tudnak, de közben vigyázzunk rájuk! Gyerek munkaruházati kiegészítők, védőeszközök választékát kínáljuk, hogy a csapat apró tagjai is biztonságban részt vehessenek a nagy munkákban. Tekintse meg kínálatunkat, lepje meg gyerekeit védőeszközökkel, hogy segíthessenek a ház körüli munkákban!


11termék 111
11termék 111

Munka és játék

A gyerekek biztonsága nemcsak a közlekedésben fontos, hanem játék közben is. Kisgyerekkorban természetes, hogy a kicsik segíteni akarnak, utánoznak minket, felnőtteket. Játszva tanulnak, és mi is játszva taníthatjuk őket legkönnyebben. Engedje, hogy gyerekei részt vegyenek a kerti és egyéb, kisebb ház körüli munkákban, hagyja őket lelkesedni, tenni-venni. Ehhez azonban jó, ha biztonságos és kényelmes ruházatot és kiegészítőket biztosítunk számukra.

A kifejezetten gyerekek számára készített gyerek munkaruhák, valamint gyerek munkavédelmi eszközök megóvhatják a gyerekek testi épségét és az utcai ruháját, kezeit a szennyeződésektől, sérülésektől, hallásukat a túlzott zajoktól. Amennyiben önmagának, munkatársainak vásárolna munkavédelmi védőfelszerelést, széles választékkal várjuk.

Milyen védőeszközöket találhat nálunk gyerekeknek?

Ahogy a felnőttek esetében, úgy a gyerekeknél is fontos, hogy megvédjük fülüket a túlzott hangforrásoktól. Gyerekeknél nemcsak a munkahelyekre meghatározott 85 dB feletti hangterhelés lehet káros, hanem már ennél kisebb zajhatás is. Ráadásul sok kisgyerek megijed a hangos járművektől, gépektől, szerszámoktól. Megvédhetjük őket, ha például a kertben, műhelyben végzett zajos munka során speciális hallásvédő fültokot adunk rájuk. Így még inkább kedvet kaphatnak a közös játékos munkára.

Különféle gyerek munkavédelmi kesztyűk kaphatók webáruházunkban, hogy megvédhesse gyerekei kezét az apró sérülésektől a háztartási, valamint a kertben, a ház körül végzett munkák során. Biztos fogást, precíz tapintást biztosítanak, ráadásul különféle élénk színekben kaphatóak, hogy a gyerekek tetszését elnyerjék.

Kínálunk továbbá textil és egyszer használatos szájmaszkokat, munkavédelmi szemüveget, napszemüveget.

Így vásárolhat webáruházunkban

A kategórián belül az összes terméket megtalálja fotóval, árakkal. Amennyiben csak bizonyos termékek érdeklik, a bal oldali oldalsávban tud szűrni alapanyagra, kesztyűméretre, színre, típusra és átlagos csillapításra. Az adott kritérium kiválasztásához nyissa le a szűrőt, ahol a rádiógomb bejelölésével tud választani.

A szűrők az aktuális kínálat szerint változhatnak.

Amennyiben kiválasztotta a keresett terméket, és megvásárolná, a mennyiség beírása és az esetleges színválasztás után a Vásárlás gombbal tudja azt a kosarába helyezni. Amennyiben nem választ további termékeket, a Kosár oldalon tudja a terméket módosítani vagy a Megrendelem gombbal megrendelni.

Vásárolni regisztrációval vagy anélkül is tud. Amennyiben regisztrál, a későbbi vásárlásainál nem kell megadnia alapadatait, mivel azt rendszerünk tárolja, és egy felhasználónév és jelszó beírásával be tud jelentkezni webáruházunkba.

A megrendelésnél meg kell adnia a kapcsolattartó adatait, átvételi és a fizetési módot, valamint a számlázási és szállítási adatokat. A megrendelésről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail-címre.