Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Szemvédelem (védőszemüveg, arcvédő)

Ebben a termékkategóriában a szemvédelem eszközeit, különböző védőszemüvegeket és arcvédőket talál. Ezen munkavédelmi eszközök a különféle iparágakban, különböző munkaterületeken végzett munkák során fontos részei a munkavédelemnek, mivel megvédik a szemet, arcot a mechanikai és kémiai hatásoktól, optikai sérülésektől.

A szem az ember legfőbb érzékszerve, az információk befogadásának legfőbb forrása, amely rendkívül érzékeny és sérülékeny szerv, így a látás megóvására kiemelt figyelmet kell fordítani a különféle veszélyeknek kitett munkakörökben, munkakörülmények között is.


173termék 130
173termék 130

Szemvédelem

Sokan becsülik alá a szem védelmét, azonban a munkahelyi baleseti statisztikák ennek pont az ellenkezőjét támasztják alá. Nagyon sok szemsérülés, szemkárosodás származik a nem megfelelő szemvédelemből.

A munkahelyi biztonság megőrzése sok munkaterületen követeli meg a munkavédelmet különféle munkavédelmi eszközökkel, így a szem védelmét is, amelynek része a megfelelő védőszemüveg, esetleg arcvédő használata.

Bizonyos mechanikai hatások (például szembe pattanó forgácsok, szilánkok, por, felfröccsenések) ellen már az egyszerűbb védőszemüvegek is megfelelőek lehetnek, azonban vannak olyan tevékenységek, amelyek speciális védelmet igényelnek - ilyen például a hegesztés, a vegyszerekkel történő munka.

Szemvédő eszközök jellemzői

A védőszemüvegeket különböző ütésvédelmi és optikai osztályokba sorolják, ezek segítenek a megfelelő darab kiválasztásakor. Az UV védelem szintén fontos lehet bizonyos munkakörülmények között. A szemvédelmi eszközök további jellemzője lehet a karcállóság, páramentesség. Tartós viselés esetén rendkívül fontos, hogy a védőszemüveg maximálisan kényelmes legyen.

A védőszemüvegeknek különböző fajtái léteznek, így a száras, a teljes látómezős gumipántos, integrált olvasó lencsefelülettel rendelkező védőszemüvegek, valamint a hegesztőszemüvegek.

A webáruházban kapható szemvédelmi eszközök: védőszemüvegek, arcvédők

Kínálatunkban a különféle ipari környezetben a szemsérülések elleni védelmet nyújtó védőszemüvegeket és arcvédőket találja meg.

A védőszemüvegek az alábbi sérülések elleni védelmet szolgálják:

  • Idegen test okozta sérülések - ütés, por, szilárd részecskék, homok, fémrészecskék
  • vegyi sérülések - savak, lúgok, gőzök, gázok sugárzás okozta sérülések - IR, UV, lézer, éles fény
  • elektromos sérülések
  • hő okozta sérülések - forró folyadékok, láng, olvadt fém

Védőszemüveg választását megkönnyítik a bal oldali oldalsávban található szűrők, amelyekkel szűkítheti keresését.

Ne kockáztassa látását, viseljen megfelelő védőszemüveget munkához, szabadidős tevékenység közben, óvja meg szemét a különféle káros behatásoktól.

Hogyan vásárolhat nálunk?

Ha megtalálta a megfelelő védőszemüveget, arcvédőt, a termék nevére vagy fotójára kattintva tudja megnézni a termék részletes leírását. A terméket a darabszám kiválasztásával, majd a Vásárlás gomb megnyomásával tudja kosarába helyezi.

A Tovább vásárolok gombra kattintva további termékeket tud megnézni, kosarába tenni. Amennyiben nem szeretne mást vásárolni, akkor a Megrendelem gombbal tud továbblépni, ahol az adatait kell megadnia: kapcsolattartói adatok, átvételi mód, fizetési mód, számlázási és szállítási adatok.

Webáruházunkban vendégként vagy regisztrált vásárlóként tud vásárolni. Ez utóbbi előnye, hogy következő vásárlása alkalmával nem kell újra megadnia adatait, mindössze felhasználónevét és jelszavát.