Védőeszköz

Kiváló minőségű egyéni védőeszközök, védőszemüvegek,  munkavédelmi sisakok, füldugók, fültokok, porálarcok, gázálarcok és zuhanás gátlók között válogathat ebben a kategóriában.

Fültok, füldugó

Fültok, füldugó

Ebben a kategóriában a fultokokat és füldugókat találja. Bizonyos munkahelyeken a munkavégzés komoly zajterheléssel jár. Az ilyen helyeken dolgozó munkások esetében előforduló fizikai betegségek közül a hallásproblémák a leggyakoribbak, ezért a zajvédelem elengedhetetlen. A halláskárosodás ugyanis nemcsak a szakmai életre, hanem az otthoni és társadalmi életre is hatással van.

A 85 dB feletti zaj károsíthatja a fület, ezért olyan helyeken, munkakörnyezetben, ahol a zajhatás tartósan vagy kiugróan a határérték felett van, a halláskárosodás megelőzésére védőeszköz viselése lehet szükséges, ugyanis a bekövetkezett halláskárosodás végleges és visszafordíthatatlan.

Gázálarc, gázszűrő

Gázálarc, gázszűrő

A gázálarcok, gázszűrők, mint légzésvédelmi eszközök, megóvják az Ön és alkalmazottai egészségét, biztonságát a szennyezett levegő károsító, mérgező hatásától. Bizonyos munkakörülmények, technológiák komoly terhelést jelentenek az emberi szervezetre.

A levegőben lévő károsító, mérgező összetevők közvetlenül elsősorban a tüdőt károsíthatják, de akár a szemet is, valamint a véráramba jutva az egész szervezetet. A károsodások lehetnek azonnaliak, vagy hosszabb távon súlyos, krónikus betegségeket eredményezők. Allergia, asztma, tartós köhögés, fulladás, légszomj, de rokkantság vagy halál is lehet a következménye.

Munkavédelmi sisak, baseball sapka

Munkavédelmi sisak, baseball sapka

Ha már kötelező a munkavédelmi sisak használata , akkor válasszon az Ön számára szimpatikusat a kínálatunkból. A döntés előtt vegye figyelembe azt is, hogy milyen a sisak belső kialakítása, milyen szerelvényekkel látható el. Több kiegészítő is megrendelhető ebben a csoportban a sisakszíjtól a sisakpántig bezárólag.
Fejvédelem - kiválasztási segédlet
Pormaszk

Pormaszk

Az apró szilárd részecskék orrba és szájba történő bejutása ellen célszerű a pormaszk használata. A porálarcot tovább fogja tudni használni, ha kilégzőszelepest választ. Így nem izzad olyan hamar bele. A porálarc palástján beszívott levegőt a szelepen keresztül ki tudja fújni. A részecskeszűrő félálarcok egy munkafolyamatra készültek, nem moshatók. Ha nem megfelelően kap benne levegőt cserélje újra a védőmaszkot az egészsége védelmében.

Szemvédelem ( védőszemüveg, arcvédő)

Szemvédelem (védőszemüveg, arcvédő)

A munkavégzés során különös figyelmet fordítson a szeme védelmére. Akár a por, akár nagyobb szennyeződés bármikor belekerülhet a szemébe, ami egyrészt nagyon kellemetlen érzés, másrészt sokkal több időkieséssel jár mint az elővigyázatosság.

A védőszemüvegek között talál átlátszó és sötétített, normál szárú és gumipántos vagy akár páramentes modelleket is. A sötétített védőszemüvegek napszemüvegként is használhatók, akár szabadidőben, kerékpározáshoz, autóvezetés során. Valamennyi védőszemüveg bevizsgált, nyugodtan használható akár egész nap. Ha a munkája úgy kívánja, teljes arcvédőt is tudunk biztosítani.

A védőszemüvegek élettartamát növelheti ha kis zsákba vagy tasakba teszi, hogy megóvja a karcolódástól. Tisztítását külön erre a célra kifejlesztett kendőkkel is el tudja végezni.

Zuhanásgátló, heveder, kötél

Zuhanásgátló, heveder, kötél

A kategóriában a magasban dolgozók védelmére kifejlesztett biztonsági köteleket, hevedereket, zuhanásgátlókat, karabinereket találja. Ezen védőeszközökkel növelhető a magasban történő munkavégzés biztonsága, leeséskor a jól megválasztott védőeszköz akár életet is menthet.

Az olyan helyen végzett munka, ahol az óvintézkedések elmulasztása lezuhanást és sérülést von maga után, magasban végzett munkának minősül. Ilyen lehet, ha a talajszintnél magasabban dolgozik, vagy fennáll az emelt szintű terület széléről a lezuhanás veszélye, illetve ha fennáll a gödörbe/nyílásba való zuhanás veszélye.

Védőeszközök gyerekeknek

Védőeszközök gyerekeknek

Ebben a kategóriában gyerekeknek való védőeszközöket talál. Fülvédő, védőkesztyűk, maszk, munkavédelmi szemüveg találhatók az oldalon. Amennyiben gyermek munkavédelmi ruházatot keres, azt a Felsőruházat kategórián belül találja.

A gyerekek is szeretnének csatlakozni a csapathoz? Úgy szeretnének kinézni, mint anya és apa? Engedje játszani őket, de közben vigyázzon rájuk! Gyerek munkaruházati kiegészítők, védőeszközök választékát kínáljuk, hogy a csapat apró tagjai is biztonságban részt vehessenek a nagy munkákban. Tekintse meg kínálatunkat, lepje meg gyerekeit védőeszközökkel, hogy segíthessenek a ház körüli munkákban!

Új termékeink október hónapban »

Asztali nézet megjelenítése