Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Munkavédelmi cipő

Ismerje meg munkavédelmi cipő kínálatunkat, és találja meg az ideálisat munkájához. Minden szakmának megvannak az előírásai, munkavédelmi követelményei és az ezeknek megfelelő cipők. Kínálatunkban a különféle szabványoknak megfelelő védőlábbeliket talál, az akár utcai cipőként is hordható, minimális védelemmel rendelkező cipőktől a speciális védelemmel ellátottakig.Széles méretválasztékkal rendelkezünk, webáruházunkban 34-52-es méretig talál munkavédelmi cipőket, női és férfi modelleket. Az általunk forgalmazott cipők nemcsak biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé, hanem egész napra maximális komfortot nyújtanak.


203termék 130
203termék 130

A munkavédelmi lábbeliknek alkalmasnak kell lenniük a sérülések megelőzésére, ezért a kiválasztásuk előtt mérlegelni kell az adott munkakörülményeket, meg kell ismerni az ide vonatkozó előírásokat.

Milyen a jó munkavédelmi cipő?

Bizonyos munkakörökben a biztonsági lábbeli nemcsak ajánlott, hanem a munkavédelmi előírások alapján kötelező is. Mivel ezeket a munkavédelmi cipőket egész nap viselnie kell a dolgozónak, ezért fontos, hogy a balesetek elkerülésén túl az egész napos kényelmet is szolgálják, ezáltal a munkahatékonyságra is kihatással vannak.

A cipő kiválasztásának első lépése az adott munkakörülményre vonatkozó szabvány szerinti jelölésű lábbeli kiválasztása. Általánosságban a következő munkahelyi veszélyekkel szembeni védelmet szolgálják:

  • Szélsőséges időjárási körülmények
  • Magas hőmérséklet
  • Nedves körülmények
  • Elektrosztatikus felhalmozódás
  • Csúszás, botlás és esés
  • Vágások és szúrások
  • Leeső tárgyak
  • Sav, fém és vegyi anyagok fröccsenése

A viselési komfort és tartósság szempontjából fontos, hogy a cipő ergonomikus kialakítással, minőségi anyagokból készüljön.

Webáruházunk munkavédelmi cipő kínálata

Akár építkezésen, üzemben, mezőgazdaságban vagy raktárban dolgozik kül- vagy beltéren, választékunkban biztosan megtalálja az ideális cipőt. Orrmerevítős vagy orrmerevítő nélküli kivitelt keres? A különböző - átszúródás elleni, olaj- és saválló, extrém hőmérséklet, valamint elektromos áram, ESD elleni - védelemmel ellátott cipők csúszásgátló talppal készülnek. Amennyiben Önnek a bokát tartó, magas szárú bakancsra van szüksége, azt külön kategóriában találja.

Hagyományos megjelenésű bőrcipőket, valamint sportos és divatos, légáteresztő anyagokból készült, akár utcán is viselhető biztonsági cipőket egyaránt kínálunk.

A webáruház munkavédelmi cipő kínálatát szűrők segítségével tovább szűkítheti alapanyag, méret, szín, védelem és típus szerint.

Egy jól megválasztott munkavédelmi cipőben teljes kényelemben és biztonságban töltheti a napját.

Hogyan vásárolhat nálunk?

A Munkavédelmi cipőket a Munkavédelmi lábbeli kategórián belül helyeztük el. Amennyiben már tudja, milyen szintű védelemre van szüksége, a bal oldali sávban válassza a Védelem szűrőt. Itt tud cipőméret, alapanyag, szín szerint is keresni.

Az egyes termékek részletes leírását a terméknévre vagy fotóra kattintva tudja megnézni. Itt a cipő méret és a szín  kiválasztása után a Vásárlás gombra kattintva tudja kosarába rakni a terméket.

Amennyiben nem szeretne más terméket rendelni, akkor a Megrendelem gombbal léphet tovább, ahol a vásárláshoz szükséges adatokat kell megadnia. Ha első vásárlásakor regisztrál, akkor a későbbiekben már nem kell kitöltenie ezen adatokat. Regisztrált vásárlóként igényelheti hírlevelünket is, melyben akcióinkról, újdonságainkról tájékoztatjuk.

Megrendeléséről emailben visszaigazolást küldünk. Ha nem kapná meg a visszaigazoló email, akkor jelezze ezt felénk telefonon vagy emailben.