Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Egyéb lábvédelmi termékek

Ebben a kategóriában az egyéb lábvédelmi termékeket találja, melyek a biztonságos munkavégzést szolgálják. A munkahelyi lábsérülések mechanikai jellegű, valamint égési és fagyási sérülések lehetnek. Származhatnak leeső tárgyaktól, a talp átszúródásából, felfröccsenő forró folyadékoktól, olvadékoktól, szikrától, vegyszerektől, hideg környezeti hőmérséklettől.
A munkavédelem jelenti a biztonságos és egészséges munkakörülmények biztosítását a munkahelyeken, hogy a balesetek, egészségkárosodás megelőzhető legyen. Ehhez a munkavédelmi ruházat és felszerelések biztosítják a munkavállalók számára a megfelelő feltételeket.


6termék 16
6termék 16

A lábbeli az egyik legfontosabb munkavédelmi eszköz, mivel azt egész munkaidő alatt viselik a dolgozók. Ennélfogva nemcsak megfelelő védelemmel kell rendelkeznie, hanem a komfort sem elhanyagolható. Ezzel szemben az egyéb lábvédelmi termékeket csak abban az időszakban kötelező viselni, amikor a kockázat fennáll.

Egyéb lábvédelmi termékek

Az ebbe a kategóriába tartozó termékek növelik a lábvédelem hatékonyságát.

A megfelelő hegesztőruházat, munkavédelmi cipő és védőfelszerelés megóvja Önt a súlyos égési sérülésektől. Ennek kiegészítő darabja a hegesztéshez való, bőrből készült lábszárvédő, amely a hegesztést végző személy lábszárát, nadrágját, cipőjét védi a kifröccsenő olvadt fémtől, kipattanó szikrától, salaktól hegesztés, csiszolás és vágás közben.

A 35-36 cm hosszú hegesztési lábszárvédő vagy kapszli védelmet nyújt a lábujjaktól a térdig. Rögzítését és méretre igazítását a lábszárvédő hátulján lévő szíjakkal tudja megoldani. Egyes modellek kevlár cérnával készülnek a nagyobb védőhatás érdekében.

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?

A főmenüben kategóriákba sorolva találja munkavédelmi termékeinket. Ha pontosan tudja, mit keres, a lenyíló almenüből navigálhat a megfelelő termékekig. Amennyiben nem tudja, hol keresse a kívánt ruházatot, eszközt, használja az oldal tetején lévő termékkeresőt, ami a keresőszó begépelése közben feldobja a találatokat. Innen a megfelelő terméknévre kattintva tud a termék oldalára navigálni.

Az egyes oldalakon megtalálja a termék részletes leírását, minden hasznos és szükséges információt. Amennyiben nem biztos abban, a kiválasztott darab megfelelő lesz-e az Ön számára, hívja ügyfélszolgálatunkat, készséggel állunk rendelkezésére. Kapcsolati adatainkat az oldal tetején, jobb oldalon található Kapcsolat ikonra kattintva láthatja.

A találati oldalon tovább szűkítheti keresését a baloldali oldalsávban található szűrő segítségével. Alapanyagra és színre tud keresni.

Amint megvan a szükséges kellék, akkor a termékfotóra vagy terméknévre kattintva navigálhat a megfelelő oldalra, ahol továbbhaladás előtt meg kell adnia a mennyiséget, majd a Vásárlás gombra kattintva jut a Kosár oldalra. Itt még módosíthatja rendelését, illetve visszaléphet a webáruházba további termékeket böngészni. Ha nem kíván más terméket vásárolni, akkor a Megrendelem gomb lenyomása után a következő oldalon meg kell adnia kapcsolattartói adatait, az átvételi és fizetési módokat, számlázási és szállítási adatait. Ha minden kötelező adatot kitöltött, valamint hozzájárult adatai kezeléséhez, leadhatja megrendelését.

A megrendelés beérkezéséről visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendelése részleteivel. 

Következő vásárlásakor már elegendő csak e-mail-címét és jelszavát megadnia, rendszerünk menti az Ön adatait a kényelmesebb megrendelés érdekében.